- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Günaydın canm. Buradayım. Akşam siteye giremedim. Bakım varmış. Sudem neden ceza almış?dersolsun sen nerelerdesin?
Günaydın kızlarGünaydın canm. Buradayım. Akşam siteye giremedim. Bakım varmış. Sudem neden ceza almış?
Nasılsın tatlım.?Burdayim
Günaydın cnmGünaydın kızlar
İdare eder dusunceliyimNasılsın tatlım.?
Bilmiyorum tartışmaya girmiş galiba.Günaydın canm. Buradayım. Akşam siteye giremedim. Bakım varmış. Sudem neden ceza almış?
Birlikte düşünelim istersen.
İdare eder dusunceliyim
Konuyu nasıl açacağım bilmiyorum iyi dawranma ya çalışıyor bana önce bayramlara yakın sunu yapalım bunu yapalım şuraya gidelim diye konuşurdum alışveriş e gidelim diye artık hiçbir şey demiyorum istmyrm akşam kendisi diyor ki önce plan yapardn noldu fln diye bnde dayanamadım eski esinide dahil edeyim mi planlarima dedim sustu sonra alışveriş e gdlm fln dedi bnde bn internet ten alcm sen gidip çocuklarina alırsın dedim olsun beraber gidelim bana beraber begeniriz fln dedi cvp vermdm keske geri dönmesydm o zaman o kadar çok yalvardı ki oğlum babasız klmsn diye glmstm ama bn yokken o kadınla birlikte olduğu nu bilsem asla donmezdim bağıra çağıra hesap sormak istiyorum neden yaptın diye çok canım yanıyor tiksiniyorum bana dokunmasını istemiyorum oğlum la uyuyorum durmuyor diyorum ama pislik uzak durmuyor kndime yedremiyorumBirlikte düşünelim istersen.
sen içindekileri dökmeden rahat edemezsin canım allah korusun içine atarsan hasta edersin kendini bir çocugun var onu düşün bayramdan sonra ablanları al konuş sonra planın ne olacak bilmiyorum ama ablanlarda kal bir süre istersen.Konuyu nasıl açacağım bilmiyorum iyi dawranma ya çalışıyor bana önce bayramlara yakın sunu yapalım bunu yapalım şuraya gidelim diye konuşurdum alışveriş e gidelim diye artık hiçbir şey demiyorum istmyrm akşam kendisi diyor ki önce plan yapardn noldu fln diye bnde dayanamadım eski esinide dahil edeyim mi planlarima dedim sustu sonra alışveriş e gdlm fln dedi bnde bn internet ten alcm sen gidip çocuklarina alırsın dedim olsun beraber gidelim bana beraber begeniriz fln dedi cvp vermdm keske geri dönmesydm o zaman o kadar çok yalvardı ki oğlum babasız klmsn diye glmstm ama bn yokken o kadınla birlikte olduğu nu bilsem asla donmezdim bağıra çağıra hesap sormak istiyorum neden yaptın diye çok canım yanıyor tiksiniyorum bana dokunmasını istemiyorum oğlum la uyuyorum durmuyor diyorum ama pislik uzak durmuyor kndime yedremiyorumiyi mutlu rolü ypmk canımı yakıyor bazen dyrm ki al başını git
Kimsede klmk istmyrm herkesin bir düzeni var kndi duzunimi kurmak istiyorumsen içindekileri dökmeden rahat edemezsin canım allah korusun içine atarsan hasta edersin kendini bir çocugun var onu düşün bayramdan sonra ablanları al konuş sonra planın ne olacak bilmiyorum ama ablanlarda kal bir süre istersen.
Sağol cnm sen nasılsın?Bilmiyorum tartışmaya girmiş galiba.
Strsliykn sürekli midem ağrıyor çok agresifim bide bazen oğluma bile tahammül edemiyorum bağırıyorum korkup ağlıyor sonra bnde ağlıyorumsen içindekileri dökmeden rahat edemezsin canım allah korusun içine atarsan hasta edersin kendini bir çocugun var onu düşün bayramdan sonra ablanları al konuş sonra planın ne olacak bilmiyorum ama ablanlarda kal bir süre istersen.
düzen hemen kuramazsın ki ya o gidecek evden ya sen o ayrılmak istemeyince sen ne yapacaksın?Kimsede klmk istmyrm herkesin bir düzeni var kndi duzunimi kurmak istiyorum
Sağol cnm sen nasılsın?
Konya da kalmak istemiyorum memleket e de gitmek istmyrmdüzen hemen kuramazsın ki ya o gidecek evden ya sen o ayrılmak istemeyince sen ne yapacaksın?
biraz zaman ver kendine biraz rahatlatmaya çalış kendini herşey olacagına varıyor hani derler ya su akar yolunu bulur.Strsliykn sürekli midem ağrıyor çok agresifim bide bazen oğluma bile tahammül edemiyorum bağırıyorum korkup ağlıyor sonra bnde ağlıyorum
planın ne peki evden çıkıp bilmedığın bir hayata gidemezsin iyi düşün sinirle karar verme bir tanıdıgın yardım etmesi lazım yoksa olmaz.Konya da kalmak istemiyorum memleket e de gitmek istmyrm
İstanbul da dayilarim var onlara yakın bir ev tutup çalışmak istyrm büyük bir ihtimalle yengelerim yada teyzem çocuğuma bakarplanın ne peki evden çıkıp bilmedığın bir hayata gidemezsin iyi düşün sinirle karar verme bir tanıdıgın yardım etmesi lazım yoksa olmaz.
ins cnmbiraz zaman ver kendine biraz rahatlatmaya çalış kendini herşey olacagına varıyor hani derler ya su akar yolunu bulur.
Evet ya bir de kadınların o durumu var. İnşaALLAH (c.c) iftardan sonra olursun.iyiyim çok şükür canım regli bekliyorum mesai saatleri içinde olmaz inş(sahur iftar arası.)
sen neler yapıyorsun kilo durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?