zaten zor veriliyor ama kolay alınıyor güncel 55.01 ama regli olacagım 1 kilo oynarmı bilmiyorum.zaten 54 en son olmak istediğim ve koruma yapmak istediğim kilo yüzüm çok zayıfladı herkes kötülemişsin diyor bilmiyorlar ki zayıflamak için neler yaptıgımıEvet ya bir de kadınların o durumu var. İnşaALLAH (c.c) iftardan sonra olursun.
Ben birazdan spor yapmayı planlıyorum. Kızım uyuyor. Kilom 58.4 ü görmüştüm. Bu ara iştah açık tekrar 58.7 yi gördüm. Dur dedim kendi kendime. Zor veriyorum hemen alıyorum.cumartsiye kadar tartışmak istemiyorum. Senin nasıl gidiyor. Güncel kaç kilon?
inşallah herşey istediğin gibi olur canım.İstanbul da dayilarim var onlara yakın bir ev tutup çalışmak istyrm büyük bir ihtimalle yengelerim yada teyzem çocuğuma bakar
Amininşallah herşey istediğin gibi olur canım.
Bilmezlerzaten zor veriliyor ama kolay alınıyor güncel 55.01 ama regli olacagım 1 kilo oynarmı bilmiyorum.zaten 54 en son olmak istediğim ve koruma yapmak istediğim kilo yüzüm çok zayıfladı herkes kötülemişsin diyor bilmiyorlar ki zayıflamak için neler yaptıgımı
65.4 le başladım canım.Bilmezler
En güzeli de zayıflamışsın diyenlere '' aaa öyle mi farkında değilim gibi şaşırmış gibi yapmakoh hedefe az kalmış senin kaç kilo ile başlamıştım?
maşallah canım yakıyorsun gene zayıfsın sen zaten.Bnide gören zayiflamissin diyo
Siz böyle diyince keyfim yerine geliyor egomu tatmin ediyor um herhaldemaşallah canım yakıyorsun gene zayıfsın sen zaten.
bende seviyorum hepinizi.Sizi seviyorum kızlar
Süper gidiyorsun cnm65.4 le başladım canım.
Maşallah birde spor yapmışsın.Bu gün ev temizliği ile geçti. Kızımla oynadım. İftara yemek yaptım. Sporumu sabahtan yapmışım iyi ki. Oturunca yorulduğumu anladım.
Yok canım resmi nikahimatalha resmi nikah yok mu dedin ben yanlış anladım sanırım
ee sadece imam nikahıyla mı evlilik sürüyo?Yok canım resmi nikahim
Yaptım sporu.Maşallah birde spor yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?