Sadece zayiflayalim

Araştırdım tazminat alabiliyorm
Canım sen çocuk yaşta girmişsin bu işlere . Ailen hatalı ama olan olmuş. Boşanmaktan bahsediyorsun ama sen hukuken zaten evli değilsin . Kendi adına nafaka ve mallardan hak talep edemezsin . Zaten bir boşanma davan olmayacak . Eşinin başkası ile nikahı varmı?

Kız Esma nerelerdesin?

A Atalha4238 canim anladigim kadariyla adam aslinda 3 cocugunun annesiyle resmi nikahli.ama birlikte yasamiyorlar.seninle imam nikahli.yanlissam duzelt.ben bi aile nasil kizlarina boyle bisey yapar ona inanamiyorum.sen kucuk yastaymissin soz soyleme hakkin olmamistir o zamanlar.ama istersen bdv bolumune konu acip hukuki anlamda ne hak talep edebilirsin bu konuda avukat arkadaslar bilgi verirler.keske cocuk yapmasaymissiniz ama zararin neresinden dönülse kardir.Allah yardimcin olsun.

bir zamanlar 61 kiloyken panikle diyetisyene gittigimi hatirliyorum ah ah ne gunlerdi :) o zaman bekardim tabi yil 2015. şu an tek avuntum ama hamilelikti dogumdu derken kilolu oldum hedef 60 ama evde surekli disardan hamurisi abur cubur alip yiyen bir esle o kadar zor ki

içini karartma canım azimli olursan daha fazlası gidiyor.ben evlendiğimde 58 dim şimdi 11 yılda 3 çocuk azmettim 55 oldum (maşallah diyelim)tabi al ver al ver vücut gevşiyor ama buna şukur.inşallah sende verirsin.

hem de 3 cocuktan sonra 55 harika bir kilo bravo valla.birak 3u 2.ye cesaret bile edemem ben.

Nasıl verdiniz ve ne kadar zamanda? Neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…