- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Ewetee sadece imam nikahıyla mı evlilik sürüyo?
Olmayaydi iyiydi ama yarın eritiriz umarım.Arada olur
Araştırdım tazminat alabiliyormBoşanınca nafaka olayı nasıl olacak? Hukuken haklarını alamazsın diye biliyorum.
Nasılsın fıstık?Araştırdım tazminat alabiliyorm
resmi olmayınca velayeti babaya vermez hakim çocuğu ama nafaka konusunda emin değilim neden bunu kabul ettin ailen nasıl kabul etti neden nikah yokki çok garip eski eşiyle mi evli hala yoksa
Canım sen çocuk yaşta girmişsin bu işlere . Ailen hatalı ama olan olmuş. Boşanmaktan bahsediyorsun ama sen hukuken zaten evli değilsin . Kendi adına nafaka ve mallardan hak talep edemezsin . Zaten bir boşanma davan olmayacak . Eşinin başkası ile nikahı varmı?Araştırdım tazminat alabiliyorm
Kız Esma nerelerdesin?Canım sen çocuk yaşta girmişsin bu işlere . Ailen hatalı ama olan olmuş. Boşanmaktan bahsediyorsun ama sen hukuken zaten evli değilsin . Kendi adına nafaka ve mallardan hak talep edemezsin . Zaten bir boşanma davan olmayacak . Eşinin başkası ile nikahı varmı?
ahhh ahhh 65 benim de hayalim hatta biraz şımarıklık yapıp 64e kadar düşsem ne güzel olur ama daha çook yolum varSudem döndüğünde ins.65 görmüş oluruz.
Olsun canım inşallah.ahhh ahhh 65 benim de hayalim hatta biraz şımarıklık yapıp 64e kadar düşsem ne güzel olur ama daha çook yolum var
Amin canım cumlemizin.Hayırlı sahurlar kızlar Allah sofralarımızın bereketini arttırsın inşallah
içini karartma canım azimli olursan daha fazlası gidiyor.ben evlendiğimde 58 dim şimdi 11 yılda 3 çocuk azmettim 55 oldum (maşallahbir zamanlar 61 kiloyken panikle diyetisyene gittigimi hatirliyorum ah ah ne gunlerdi :) o zaman bekardim tabi yil 2015. şu an tek avuntum ama hamilelikti dogumdu derken kilolu oldumhedef 60 ama evde surekli disardan hamurisi abur cubur alip yiyen bir esle o kadar zor ki
hem de 3 cocuktan sonra 55 harika bir kilo bravo valla.birak 3u 2.ye cesaret bile edemem ben.içini karartma canım azimli olursan daha fazlası gidiyor.ben evlendiğimde 58 dim şimdi 11 yılda 3 çocuk azmettim 55 oldum (maşallahdiyelim) tabi al ver al ver vücut gevşiyor ama buna şukur.inşallah sende verirsin.
Allah verince oluyor valla.hem de 3 cocuktan sonra 55 harika bir kilo bravo valla.birak 3u 2.ye cesaret bile edemem ben.
Nasıl verdiniz ve ne kadar zamanda? Neler yaptınıziçini karartma canım azimli olursan daha fazlası gidiyor.ben evlendiğimde 58 dim şimdi 11 yılda 3 çocuk azmettim 55 oldum (maşallahdiyelim) tabi al ver al ver vücut gevşiyor ama buna şukur.inşallah sende verirsin.
Spor olarak neler yaptınız acabaYaklaşık 3 ay diyebilirim 65.4 ile başladım şuan 55.1 im aslında regli şişliğide var.ekmek tatlı yemeyip az kalori alıp spor yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?