- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
İftar geçti ama taze fasulye, tavuklu sebze çorbası, şehriye pilavı, elma hoşafı, vişne jöleli sütlü tatlı Yaptım Yoldayım.İftar menü leri ne kızlar munuleri alalım
Boşanınca nafaka olayı nasıl olacak? Hukuken haklarını alamazsın diye biliyorum.Yok canım resmi nikahim
Maşallah canım benim halim kalmıyor spora yarın yapsam hiç fena olmaz.Yaptım sporu.İftara yakın tartıldım. 58.4 ü gördüm
Bana da yolla sanaİftar geçti ama taze fasulye, tavuklu sebze çorbası, şehriye pilavı, elma hoşafı, vişne jöleli sütlü tatlı Yaptım Yoldayım.
Şimdi de bizden 2 saat uzaklıkta oturan abilere davetliyiz. Anneciğimde oradabugün sahur yarın iftar orada hayırlısıyla
Hoşgeldin canım yeni bir süreç mi senin için önceden devam eden bir süreç mi?Bende aramıza katılmak istiyorum
Önceden devam eden bir süreç :) HoşbuldumHoşgeldin canım yeni bir süreç mi senin için önceden devam eden bir süreç mi?
Boyun yaşın kaç canım çocuk varmı. Çalışıyor musun? Kaç kilo ile başladın.Önceden devam eden bir süreç :) Hoşbuldum
Bence de rutin haline getirmeliyiz. Ben 5 yıldır yapıyorum. Doğum ve sonrası hariç.Maşallah canım benim halim kalmıyor spora yarın yapsam hiç fena olmaz.
18 çocuk yok boyum 170 okuyorumBoyun yaşın kaç canım çocuk varmı. Çalışıyor musun? Kaç kilo ile başladın.
Ah canım feda olsunBana da yolla sana
HoşgeldinBende aramıza katılmak istiyorum
Darısı bana inşallah.evde mi yapıyorsunuz bahsetsene biraz neler yapıyorsun?Bence de rutin haline getirmeliyiz. Ben 5 yıldır yapıyorum. Doğum ve sonrası hariç.
Evde yapıyorum. Plates aletlerim var. Onlarla yapıyorum. Hamileliğimin ortasına kadar yaptım. Sonra riskliydi yattım. Spor geçmişim olduğundan karın kaslarım kuvvetliymiş, karnım 9 aylıkken bile 7 aylik gibi duruyordu. Karnımda çatlağm bile olmadı. Doktoruö bunları sporun sayesinde olduğunu söyledi.Darısı bana inşallah.evde mi yapıyorsunuz bahsetsene biraz neler yapıyorsun?
HoşbuldumHoşgeldin
Ben 2 baklava biraz da pişmaniye yedimAh canım feda olsuntatlıdan yemedim. Hala aklımda
Evde yapıyorum. Plates aletlerim var. Onlarla yapıyorum.
Boyun kilona göre iyi gözüküyor canım biraz dikkat edersen verirsin bence.18 çocuk yok boyum 170 okuyorum
Arada olurBen 2 baklava biraz da pişmaniye yedim
Bacaklarım kalın onları inceltsem yeter yaaBoyun kilona göre iyi gözüküyor canım biraz dikkat edersen verirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?