Gitme tabi ne işin var özledik seniKizlarrrrr cokk özledim sizleri .Bir daha bu gruptan ayrılıp başka yerlere gitmiycem.Sonra tartisiyorum.Sonra ceza alıyorum sonra sizden ayrı kalıyorum.Sonra sizi çok özlüyorum.Sonraaaaa kendime sinirleniyorum.Sanane ne karışıyordu diyorum.Ama yanlış olunca dayanamıyorum.Neyse ki bitti çok şükür kavuştuk
Çok iyi gidiyor Sun canım ben aynıyım sen iyi veriyorsun maşallah.Gelelim kiloma dikkat ediyorum.Sadece bugün dikkat edemedim .3 tane lokma tatlısı yedim.Kilom 65 .5 larda açıkçası çok sevindim .Hala regli olmadım sanırım regli olup bitince inşallah 64 leri görürüm.
Sende gozukmedin bugün.Merhaba canlar. Sudem tekrar hoş geldin.
Canım abimlerdeydim. Bayağı kalabalık ortamdı. 15 kişiydikSende gozukmedin bugün.
bende günüm ama olmadım bekliyorum inş iftar dan sonra olurum.Canım abimlerdeydim. Bayağı kalabalık ortamdı. 15 kişiydiksiteye girdim ama yazamadım. Gece eve geldik. Regl oldum dün. Ağrım var. Canım sürekli tatlı çekiyor. Ama yemeyeveğim.tarçınlı süt içerim.
İnşaALLAH (c.c) cnm.bende günüm ama olmadım bekliyorum inş iftar dan sonra olurum.
sen benden sonra oluyordun ben geciktim birazHerkese günaydın kızlar .Bende regli olucam bugün yarın bekliyorum artık.Bakalim inşallah bugunude atlatiriz.iftar sonrası olur
sen benden sonra oluyordun ben geciktim biraz
[/QUO Maşallah nasıl aklında tutabildin .Tebrik ederim seni.Aslinda benim gecikmedi .Takvime göre 3 gün var ama genelde takvimden iki gün önce oluyorum.Buda bir gün kalmış demek oluyor.
Bende bekliyorum.Agrim sizin yok ama kasıklarına bazen hareketli dakikalar oluyor.BEN GEÇEN AY 14 ünde oldum şimdi bekliyorum ama hiç ağrı sızı yok iftardan sonra olurum inşallah hatta saat 21.de
Geçen yıl nisan başı başladım. Yürüyüş arada eliptik bisiklet ve saat yediden sonra yemeyerek 11 kg verdim. Sonra yaz tatilinde otele gittik tabi orda kısıtlamadım. 2 kg almışımdır tartılmadım. Yazın da çok dikkat etmedim. Kasıma kadar diyet falan yapamadım. Kasımda tartıldığımda 4 kg civarı geri almıştım dedim bu böyle olmaz evde arada eliptik bisiklet çevirdim. sonra bir ara her gün nerdeyse leslie yaptım tabi diyetle destekledim. Şu an 63 küsürüm bakalım cuma tartılacağım. 44 beden hatta bazıları 46 beden giyerken şu an 40 beden pantolon giyiyorum. Üst kıyafette 42 alıyordum şimdi 38 alıyorum. Eskiden ınstgramdan alışveriş yaparken dar gelir olmaz derken şimdi bol gelecek diye korkar oldum. Her gören nasıl kilo verdin diye soruyor. Ramazanda da inşallah haftaya ısınsa hava yürüyeceğim. Geöen yıl iftara bir saat kala bisiklet çevirdim. Çok hırs yapmıştım. Biraz uzun oldu ama20 kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdin ben seni yeni görüyorum da önceden yazdıysan görmedim kusura bakma
Şuan çok mutluyum ama hedefim 55 kg olmak temmuza kadar inşallah.
Ya üzüldüm .Minnak la ben yerimizde rahat durmuyoruz.ODA CEZA almıştı.bittimi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?