Sadece zayiflayalim

koşu bandına bindim 30 dakika ama sıkıcı oluyor bazende netten evde 40 dk da 500 kalori yazan kardiyolar var onları yaptım.ramazandan sonra devem edeceğim inşallah.

ramazanda spor yapası gelmiyo insanın iftardan önce aç ayı oynamaz misaliyim iftardan sonra da yemeğin verdiği uyuşukluk derken yapamıyorum yapmam lazım aslında

Ben sahurda genelde muz yiyorum. Dün akşam 4 küçük salatalık yedim. Sonra da su içip yattım. Bakalım cuma kaç çıkacak kilom iftar öncesi tartılırım. Az kaldı cumaya.

Ben sahurda genelde muz yiyorum. Dün akşam 4 küçük salatalık yedim. Sonra da su içip yattım. Bakalım cuma kaç çıkacak kilom iftar öncesi tartılırım. Az kaldı cumaya.
20 kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdin ben seni yeni görüyorum da önceden yazdıysan görmedim kusura bakma

Canım çok üzüldüm sana .En doğru yol senin verecegin karardır zaten çok gencsin . İnşallah hayatın daha güzel olur

İlk eşiyle resmî nikahlı değildir inşallah .

Bende burda ancak akşam yani iftardan sonra yürüyebiliyiyorum . O da yanımda arkadaş olursa. Küçük bir ilçedeyim . Bir Allah’ın kulu olmuyor sokaklarda . Bugün yürüdük allahtan . Kilo vermekten çoktan geçtimde almamanın derdindeyim

Valla sana çok üzüldüm.Ama elden bir şey gelmiyor.Tek başına olmaz mutlaka aile desteği yada ne bileyim bir akraba desteği falan almalısın .Bir içimlik Su gibisin .Yazık sana ya .Nasıl insanlar var nasıl kıyar bir insan eşine vurur.Offf aklım almıyor.

Kizlarrrrr cokk özledim sizleri .Bir daha bu gruptan ayrılıp başka yerlere gitmiycem.Sonra tartisiyorum.Sonra ceza alıyorum sonra sizden ayrı kalıyorum.Sonra sizi çok özlüyorum.Sonraaaaa kendime sinirleniyorum.Sanane ne karışıyordu diyorum.Ama yanlış olunca dayanamıyorum.Neyse ki bitti çok şükür kavuştuk

Gelelim kiloma dikkat ediyorum.Sadece bugün dikkat edemedim .3 tane lokma tatlısı yedim.Kilom 65 .5 larda açıkçası çok sevindim .Hala regli olmadım sanırım regli olup bitince inşallah 64 leri görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…