aynen yapılmıyor ben uyumayı tercih ediyorum ne kilo aldım nede veriyorum.ramazanda spor yapası gelmiyo insanın iftardan önce aç ayı oynamaz misaliyim iftardan sonra da yemeğin verdiği uyuşukluk derken yapamıyorum yapmam lazım aslında
çok iyi :)aynen yapılmıyor ben uyumayı tercih ediyorum ne kilo aldım nede veriyorum.
Vakit olmuyorki yatmadan önce halim olursa anca bakıyorum . Eski boş günlerim bitti .Kız Esma nerelerdesin?
20 kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdin ben seni yeni görüyorum da önceden yazdıysan görmedim kusura bakmaBen sahurda genelde muz yiyorum. Dün akşam 4 küçük salatalık yedim. Sonra da su içip yattım. Bakalım cuma kaç çıkacak kilom iftar öncesi tartılırım. Az kaldı cumaya.
arada uğra özletme kendiniVakit olmuyorki yatmadan önce halim olursa anca bakıyorum . Eski boş günlerim bitti .
Benim hedefime de daha 7 kg var inşallah 2 ayda verebilirimminnak yarim ve sudem ceza almış. atalha da gözükmüyor.ders olsundanda ses yok.
İnşallah canım.Benim hedefime de daha 7 kg var inşallah 2 ayda verebilirim
Canım çok üzüldüm sana .En doğru yol senin verecegin karardır zaten çok gencsin . İnşallah hayatın daha güzel olurAilem zorla verdi 19 yaşında evlendim aramızda 15 yaş var ve 3 çocuk babası eski esi sürekli hayatımızın merkezinde 2 gün önce eski eşi ve çocukları ile amcasının kızı nasıl iftar a gittiler bn Şubat'ta küs gittim de de birlik te olmuş lar inkar ediyor ama kadın geldi bana dedi bide arama lari kaydeden uygulama var bn kuş gittim de saat 1 de aramis kadını bn geliyor um fln dems midem bulanıyor ailem lede görüşmüyorum beni resmen para için sattılar
İlk eşiyle resmî nikahlı değildir inşallah .@Atalha4238 canim anladigim kadariyla adam aslinda 3 cocugunun annesiyle resmi nikahli.ama birlikte yasamiyorlar.seninle imam nikahli.yanlissam duzelt.ben bi aile nasil kizlarina boyle bisey yapar ona inanamiyorum.sen kucuk yastaymissin soz soyleme hakkin olmamistir o zamanlar.ama istersen bdv bolumune konu acip hukuki anlamda ne hak talep edebilirsin bu konuda avukat arkadaslar bilgi verirler.keske cocuk yapmasaymissiniz ama zararin neresinden dönülse kardir.Allah yardimcin olsun.
Valla sana çok üzüldüm.Ama elden bir şey gelmiyor.Tek başına olmaz mutlaka aile desteği yada ne bileyim bir akraba desteği falan almalısın .Bir içimlik Su gibisin .Yazık sana ya .Nasıl insanlar var nasıl kıyar bir insan eşine vurur.Offf aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?