- 15 Mayıs 2019
- 105
- 143
- 23
- 28
Hoşgeldin canım özlettin kendi ni.Geldim geldim..
Ben hala 65lerdeyim.. umarım bir süre böyle gider..
Yemek yiyorum sürekli yiyorum çünkü hep açım
Şekerli şeyler zaten yemiyorum,midem almıyor. Aslında genel olarak midem hiç birşeyi almıyor ama doyana kadar yiyorum...
Başım dönüyor midem bulanıyor,..
Şimdilik iyiyim şükür
Dışardan takip ediyordum..Hoşgeldin canım özlettin kendi ni.
Hoşgeldin aslında ramazanda daha güzel kilo veriliyor dikkat edince .Ben bayaram sabahı 64 u görmek istiyorum.Merhaba hanımlar
Bende aranıza yeni katıldım. Yaklaşık bir, bir buçuk ay once diyete başladım. Boy:166 kilo:83 dü. Şimdi ise kilo:76
Şimdi ramazan dolayısıyla diyet yapamıyorum ama yine cok yememeye calisiyorum. Ramazandan sonra tekrar devam etmek istiyorum.
Umarım destek motivasyon tam olur.
HoşgeldinGeldim geldim..
Ben hala 65lerdeyim.. umarım bir süre böyle gider..
Yemek yiyorum sürekli yiyorum çünkü hep açım
Şekerli şeyler zaten yemiyorum,midem almıyor. Aslında genel olarak midem hiç birşeyi almıyor ama doyana kadar yiyorum...
Başım dönüyor midem bulanıyor,..
Şimdilik iyiyim şükür
ooh masallah bayram temizligi hazirliklari gibiBugün mutfak temizliği yaptım çamaşır suyu ile makine dolap altlarına falan da temizledim.Spor olmuş oldu.Bir regli olsaydım çok iyi olucak acken bile sisim
hoşgeldin nerelerdesin napıyosunSlm kızlar bn geldim
hoşgeldin nerelerdesin napıyosun
Geçmiş olsun canım bizde merak ettik.İftar i bklyrm hastaydım biraz
Geçmiş olsun canımİftar i bklyrm hastaydım biraz
Afiyet olsun canmÇok şükür orucumuzu açtık.Allah herkesin orucunu kabul etsin.Valla bugün iki lahmacun, patates ve biber kızartması ve iki tane lokma tatlısı karpuz yedim.Simdi çayımı içiyorum.Doydum hamd olsun.Sonra tartildim .Tam 66.8 geldim.Tokken
Sağol canımAfiyet olsun canm
Afiyet olsun canımÇok şükür orucumuzu açtık.Allah herkesin orucunu kabul etsin.Valla bugün iki lahmacun, patates ve biber kızartması ve iki tane lokma tatlısı karpuz yedim.Simdi çayımı içiyorum.Doydum hamd olsun.Sonra tartildim .Tam 66.8 geldim.Tokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?