- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Yani gündüz yiyebilirsin bence. Azar azar... Sporla dengelersin diye düşünüyorumal bende de okadar valla çok acaip börek makarna simit nasıl özledim yokkkk agzima surmuycem inat ettim .En azından ayın 29 una kadar surmem sonra eşim geliyor izne mecbur yiycem yani
Yerimde ya şu 70 li rakamdan biraz kurtulayim diyorum .Yani gündüz yiyebilirsin bence. Azar azar... Sporla dengelersin diye düşünüyorum
Tabi canım. Mesela akşam bir kilo fazla çıkıyor..Kızlar aç tok tartılmak 1 kilo farkeder mi .Şimdi tartildim meşale sadece iç camasirlarimla 70.1 geldim .
Kurtulursun inşaallah..Yerimde ya şu 70 li rakamdan biraz kurtulayim diyorum .
Ha gayret diyelim o zamanTabi canım. Mesela akşam bir kilo fazla çıkıyor..
Spor a ağırlık ver. Zaten yediklerine dikkat ediyorsun..Ha gayret diyelim o zaman
Belki bildirimi görmezden gelmissindir. Öyle olunca acip bakmayinca birdaha bildirim gelmiyoBana niye bildirim gelmiyorki acaba.
Allah allah. Farkında değilim görmezden geldiysemde . Şimdi geldi bildirim.Belki bildirimi görmezden gelmissindir. Öyle olunca acip bakmayinca birdaha bildirim gelmiyo
Bazen oluyor canım.... Şimdi geldiyse sorun kalmamıştır .Allah allah. Farkında değilim görmezden geldiysemde . Şimdi geldi bildirim.
Hoşgeldin nerelerdesin nasıl gidiyor zayiflamaBana niye bildirim gelmiyorki acaba.
Hoşgeldin elbette hep beraber güzelce zayıflayalim.Hedefin nedir şu anda kaç kilodasin
Hoşgeldin canım.. bende yeniyim.. kilon hedefin ne
72.3 ilk hedef 68 sonra 65Hoş buldum 57 Kg yum hedef 50 canım senin
İnşallah ulasirsin hedefine çokta kilolu değilsin zaten benim boyum 1.50 kilom 69 düşün artık 38 yaşındayım .Sen neler yapıyorsun mesela nasıl bir program uyguluyorsun.Ben sadece 5 ten sonra yemiyorum yoğurt veya meyve yiyorum.Birde yürüyüş yapıyorum.Tatli hamur bunlardan uzak duruyorum .Su anda iyi gidiyor.Hoş buldum
Teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için
95 liyim ben 1.55 boyum var 57 kg yum
Hedefim 50
Ha
İnşallah ulasirsin hedefine çokta kilolu değilsin zaten benim boyum 1.50 kilom 69 düşün artık 38 yaşındayım .Sen neler yapıyorsun mesela nasıl bir program uyguluyorsun.Ben sadece 5 ten sonra yemiyorum yoğurt veya meyve yiyorum.Birde yürüyüş yapıyorum.Tatli hamur bunlardan uzak duruyorum .Su anda iyi gidiyor.
72.3 ilk hedef 68 sonra 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?