Sadece zayiflayalim

Ben hiç bişey yapmıyorum
Sizlerle başlayacağım doğrusu
Dikkat etmeye çalışıyorum ama ucunu kaçırdığım oluyor
Tatlı krizlerim olmasa çok da yemek sevmem doğrusu ben
Aynen bende oyleydim.Hep tatlıdan kilo aldım .Ben canım tatlı isteyince meyve yiyorum . Portakal, mandalina,elma,armut,havuç ne varsa yani inan bana geçiyor .Su anda hiç istemiyor bile canım denemenizi tavsiye ederim

İnşaallah inşaallah.
Bugün ilk defa rahat yatsıyı kıldım.. midem rahat, karnım rahat... Ben kilo verirken tatlıyı kesmiyorum.. özellikle kahvaltıda yerim ya da gün içinde..
Allah kabul etsin.Ya bende sabah kahvaltısı reçel özledim .Ama bu hafta sonu yerim diye planlıyorum açıkçası .

Allah kabul etsin.Ya bende sabah kahvaltısı reçel özledim .Ama bu hafta sonu yerim diye planlıyorum açıkçası .
Ekmeksiz yedikten sonra ne olacak ki..
Bence kesmek daha da kilo almaya sebep oluyor.
Düşünsene hiç birşey yemeden kilo vericen ohhh verdim diye , yemediklerini yicen verdiğini geri alican

Aynen bende oyleydim.Hep tatlıdan kilo aldım .Ben canım tatlı isteyince meyve yiyorum . Portakal, mandalina,elma,armut,havuç ne varsa yani inan bana geçiyor .Su anda hiç istemiyor bile canım denemenizi tavsiye ederim

Meyve beni kesmiyor o çikolata olacak illa
Çayda şekeri kestim mesela şuan içemiyorum kesinlikle deneyeceğim o da olacak inşallah
İleriki yaşlarda sıkıntı yaşamak istemiyorum
Yarın sabah başlayacağım kahvaltı yapmam normalde
Yarın her sabah işe gitmeden yumurta yemeyi planlıyorum

Kilo vermede en önemli öğün kahvaltı canım... Bende senelrdir çayı şekersiz içiyorum..
Diyet değil , yediklerini azaltarak yiceksin .
Çikolata da yemek istiosan bitter çikolata yiyeceksin

Eeee siz neler yaptınız kızlar.. ne yediniz içtiniz. Nasıl gidiyor..

Ben bugün sabah kahve içtim daha sonra yarım dilim buğday ekmeği üzerine kahvaltılık salça sürdüm .Sonra Mate tozlu yoğurt yedim .Tabi bunlar spordan sonra .Öğlen kahve içtim şekersiz.Saat 3 gibi pırasa yemeği yedim bir dilim buğday ekmeği ile saat 5 gibi Mete tozlu yoğurt yedim.Aralarda çok az kuruyemiş ve bir mandalina yeşil elma yedim

Spor canm

Hoşgeldin nerelerdesin nasıl gidiyor zayiflama
Pek fırsatım olmadı . Gayet iyi gidiyor sanırım . Yavaş yavaş eriyor basenler . Kendim farkediyorum. Böyle giderse mart sonuna halletmiş olurum gibi geliyor . En azından kendimi iyi hissettiğim bir şekle girmiş olurum . Yani inşallah .

Ekmeksiz yedikten sonra ne olacak ki..
Bence kesmek daha da kilo almaya sebep oluyor.
Düşünsene hiç birşey yemeden kilo vericen ohhh verdim diye , yemediklerini yicen verdiğini geri alican
Katılıyorum . Gözü doyurmak lazım . Mesela ben bu akşam yoğurda kellogs katıp yedim . Bir dilim de kabak tatlısı yedim . Nefsimi körelttim . Öbür türlü günlerce yemeyince birden saldırıyorsun . Tecrübeyle sabit . :)

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza . Bende kendimi tanıtayım. 37 yaşındayım . Evli değilim yani boşandım . 3,5 sene oldu .Çocuğum yok. 5 haftadır uğraşıyorum . Kilom kaç onu tam bilmiyorum . Başta özellikle tartılmadım .stres olmak istemedim. Bugün tartılayım dedim. Tartı bozuk galiba . Hata verdi . Tahminim şuan 71-72 kilo civarıyım. Boyum 1-68 . Hedefimde 65 . İygeceler

Aynen öyle..
Bana göre ekmek çıktı mı hayattan, geri kalan şeyleri de azaltıp yemek en güzeli, en azından ah şunu da yiyesim var demiyorsun..
Ben makarna pilav kızartma yeme taraftarıyim, kararında yedikten sonra hem kilo verirsin, hemde hedefinde kilonu korumuş olursun..

Kilo vermede en önemli öğün kahvaltı canım... Bende senelrdir çayı şekersiz içiyorum..
Diyet değil , yediklerini azaltarak yiceksin .
Çikolata da yemek istiosan bitter çikolata yiyeceksin

Kahvaltı atlayınca metabolizma yavaşlıyormuş
Sabah işe yetişeceğim diye evde yapmıyorum
Malum İstanbul trafiğinde yetişmek zor
Poğaça gibi şeyler de tüketmek istemiyorum
O yüzden genelde yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…