Sadece zayiflayalim

Günaydınlar hanımlar bende yeniyim üç kızım var 31 yaşındayım kızların ikisi üstüste doğdu bir 2,5 yaşında öbürü yedi aylık e haliyle Doğum kiloları kaldı 71,5 kiloyum 162 boyum inşallah 60li kiloların başlarına kadar inmek istiyorum en büyük zaafım tatlı bir çok kadının olduğu gibi şu ara çocuklarla Eve de tıkıldığım için sıkıldıkça yiyiyorum Allah sonumu hayretsin öle yani Ramazan’da pek diyet olmuyor ama sahurda bir yumurta bir parça pide biraz patates kızartması yedim yanında salatalık biber falan birde yoğurt kürü yedim son olarak acı biberli limonlu bugün üçüncü günüm bakalım inşallah faydasını görürüm

ayni seyi dusundum ben de.bizim de ev abur cubur hazir tatlilar dolu.ben ozelikle yapmiyorum yaparken canim ceker yerim diye.ama esim surekli aliyor boyle seyler.dun iftarda misafirlikteydik.corba ve salata yedim.azicik da pide.zaten bir yandan bebegi yedirdigim icin göze batmadi.ama bir ay dikkat ettim 4 kilo verdim.bir aydir dikkat etmiyorum oldugum yerde sayiyorum.kendime gelmem lazim.

Bizim kızlar bana bı akıl verin biliyor sunuz boşanmak üzereyim salı günü şiddet uyguladı bnde hastaneye darp raporu almak için gittim biliyor sunuz ki zorla ewlendirildim o zaman görüştüğüm bı doktor vardı o da Konyalı bu arada o ara çok ısrar etmişti kacirayim seni diye ailem den korktuğum için kabul etmemistm bana rapor weren doktor oydu tsnidi elim yüzümdeki yaralara bakarken zor tuttum kendimi ağlamamak için sonra dediki dışarda bekle geliyorum konuşalım dedi çıktım bekledim yarım saat sonra geldi hastane yakınında park war oraya geçtik yanında krem getrms yüzüme sürdü neler oldu gunu sordu bende herşeyi boşanmak üzere olduğumu anlattım onu görünce anladım çok özlemişim yada büyük bir boşlukta yim numarasını werdi acaba arayıp konussam mi yoksa bsy olmamış gibi devam mı etsem bilmiyorum aklım karıştı

canim alo 183 u arayip kadin siginma evi hakkinda bilgi alabilirsin.konyada da var siginma evi.orda cocugunla bir sure kalip hem kafani toplarsin hem de ne yapabilirsin bundan sonrasi icin yol gosterenler olur.baska bir erkegi kurtulusun olarak gorme hicbir zaman. artik cocugun var daha sorumluluk sahibi bi sekilde adimlar atmalisin.

Canım biz bilemeyiz ki ama bu konuyu ilgili bölüme açarsan daha uygun olur.Cunku burada herkesin zayıflamak için motivasyona ihtiyacı var burada arkadaşlara motivasyon vermemiz gerekli.Yanlis anlama sakin senin için gerekli düşünceleri paylaştık.Fakat daha fazlası elimizden gelmiyor ne yazik ki .En iyi kararı kendin verirsin.En azından ilgili bölüme konunu açarsan orada Sana daha iyi ve tecrübeli kişiler yardım edebilir.

Hoşgeldin aslında ramazanda daha güzel kilo veriliyor dikkat edince .Ben bayaram sabahı 64 u görmek istiyorum.
İnşallah görürsün. İnşallah ben de 59.9u görsem razıyım. Ama 3,5 kg biraz zor görünüyor 17 günde ama. 2 kg kesin gider de.

İnşallah görürsün. İnşallah ben de 59.9u görsem razıyım. Ama 3,5 kg biraz zor görünüyor 17 günde ama. 2 kg kesin gider de.
İnşallah canım ya .Kilolar azaldıkça zor gidiyor.Birde ramazanda pek aktifte ölünmüyor.İftar öncesi spor yapıyordum.Bugun yarın regli olucam hiç canım spor yapmak istemiyor.Birde su anda nasıl midem kazınıyor.regli olucagim için çok acıkıyorum.

canım arama sakın boşanma sürecindesin eşin anlarsa her türlü iftirayı atabilir.derp etmiş bu bahane ile boşanma sürecini başlatabilirsin neden bayram sonunu bekliyorsun?

Gece sahur yapmadım 2 bardak su içtim. Sabah okulda simit nasıl koktu burnuma. Oruçlu olmasam alırdım yani. Sahurda dün akşam tost yemiştim az yedim gerçi ama öğlen gibi yine acıktım. Yani az yemeye çalışıyorum. Ben pazartesi ya da salı hasta olurum. Haftaya iyi hissedersem de her gün yürümeyi düşünüyorum. Hava iyi olursa tabi yağmur yağmasın yeter. Yarın da yağmazsa yürümek istiyorum. Ama saat 4-5 gibi çok halsiz oluyorum. Her gün 1-1,5 saat uyuyorum. Spor için üç tane tayt aldım.

günaydın kızlar dün sabah 55.7 gelmiştim iftar öncesi bir tartıldım 54.1 MAŞALLAH AMA şok oldum 1.5 kilo şişlik mi olur.bu sabahta 55.4 geldim bakalım iftar öncesi ne diyecek tartı
Ben iftardan az önce tartılacağım bakalım yarın kaç çıkacağım. Malum cuma tartı günü. Kilon süper benim istediğim ve 8 kg sonra ulaşacağım kilodasın. Herkes aman 55 çok az diyor. Boyum 1.60 ve 55 kg bende iyi duruyor. 10 yıl önce 54 kiloydum. Her giydiğim süper oluyordu. Tamam yaş 27 idi o zaman. Ama ben kendimi hala 27 hissediyorum.

Benim boy 161 54 hedefimdi.korumak iyi olacak ama yüzüm çöktü o kötü oldu.

Lütfen başka bir erkekten kurtuluş için medet umma. Sen artık bir annesin ve yaşın çok genç. Kadın sığınma evlerini ara ve okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmak için bir şeyler yap. Ailen yanlış yapıp seni zorla evlendirmiş. Hemde imam nikahı ile. Yanlış yanlış ile düzelmez. Çivi çiviyi söker mantığı ile olmaz bu işler. BDV ye aç konunu daha çok fikir alabilirsin.

Aynen katılıyorum.

Günaydın kızlar. Ben emziriyorum 15 aylık bi kızım var. Gece sahurda sadece yurkarda bi arkadaşın yaptıgı gibi hurma findık ceviz gibi seyler yesem dayanabilir miyim acaba?
Merhaba hurma sütün kalitesini artırır. Haşlanmış yumurta, yeşillik ve iftar sahur arası bol su içerseniz açlık hiasedeceğizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…