Sadece zayiflayalim

Merhaba yeni gördüm mesajlarınızı kilo verme istiyorum ama nasıl 109 kiloyum boyum 180 evliyim bebiş yok yumurta rezervim bitmiş 2kere aşılama yaptırdım maddi durumlar yüzünden 3deneme yaptıramadım hala iş bulamadım meslek değiştirdim bakalım nasibim ne olur günde 3lt su içerim şöyle yazayım gün içinde içtiğim su o kadar akşam da 2lt bulur.

Bende bugün büyük boy çikolata yedim ve kızımın meyveli sütünden içtim Pişman değilim. Olan oldu. Regl krizlerisabah : 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 elma öğlen :Biraz pide ve taze fasulye akşam :yarım kase tavuk suyuna çorba içtim. Spor değil yürüyüş yaptım. Çikolata ve meyveli süt dışında iyi gittim. Uzun zamandır ekmek ve türü yemiyorum. Ama bugün pide yedim. İştahım çok açık bugünlerde

Hoşgeldin.Aslinda su içmek evet çok faydalı ama en önemlisi yediklerimiz.Tabi su anda ramazan mecbur akşamları yemek zorundayız.Ama yinede dikkatli yemeniz çok önemli.Ayrica yavaş zayiflamamuz hem daha kalıcı hemde daha kolay oluyor .Tabi bunun içinde zamana karşı sabır göstermemiz gerek.Sende sabırla ve akşam yemeyip sadece gündüz normal yedikten sonra ve birazda egzersiz bu işin uzun vadede ama kalıcı bir kilo vererek sana yansiycagina eminim.Tatli ,hamur işleri bunlardan baya uzak kalmak gerekiyor.Diyelim bir gün kaçırdın ertesi gün yine diyetine devam ederek yolunda yurumelisin.En önemli kararlı olmak.

Aynen benimde regli dolayısı ile diye düşünüyorum.Gerci olmadım daha ama bir iki güne olurum.Cok tatlı yedim .Bu hafta artık ağzıma tatlı surmemeliyim

Evdeki tatlıları atmak geliyor su anda aklımdan çünkü yarına kalırsa onları yine iftar sonrası yemekten çok korkuyorum.Sanirim dökmek zorundayım .

Maalesef attım kızlar.Artik bazı şeyleri mecburen atmak ,dökmek zorundayız .Yoksa hepsi mideye gidiyor ve buda bize kilo tehlikesi olarak geri dönüş yapıyor.Cok üzülüyorum attığım yiyeceklere fakat onlarında midemi çöp kovası gibi kullanamam buda bana sağlıksız .Atmayı da öğrenmeliyiz,doyduğum zaman aman su tabağıda biteriyim su lokmada atilmasin dememeyide ogrenmeliyim.Buna mecburum .Doyduğum yerden kakmaliyim.

Eşim yeni geldi işten. Hazır künefe vardı evde onu istedi. Yapıyorum. Kesin ye diye zorlayacak. Dayanmalıyım yememeliyidim
Regl zamanlarında tatlı isteğim çok artıyor.

Aynen benimde regli dolayısı ile diye düşünüyorum.Gerci olmadım daha ama bir iki güne olurum.Cok tatlı yedim .Bu hafta artık ağzıma tatlı surmemeliyim
Ben de yeme isteğine engel olmalıyım. Artık 57'leri görmek istiyorum

Ben de yeme isteğine engel olmalıyım. Artık 57'leri görmek istiyorum
İnşallah bende görürüm diycem 57 leri ama şu an için çok zor daha 64 u göremedim.Tabi ramazan da biraz sekteye uğradı diyet düzeni .Yinede elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok zor oluyor sonuçta iftar yemekleri oluyor mecbur kalıyoruz yemeye

Pes etmek yok kızlar.Kacamaklar olsa bile yolumuzdan dönmek yok.Sonucta kolay bir şey değil kilo vermek.Oyle bir günde gitmiyor.Mecbur yavaş gidicek .Bizlerde sabırlı bir şekilde yolumuzda devam edicez.Ayda bir kilo versek bile .Zayıflamaya devam edicez.

Evet ben de ramazan davetlerine katılıyorum. Bazen reddedeniyorum.

evet bu bana moral oldu. Pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…