Afiyet olsun canım.bende bugün dondurma yedim.Ben şimdi tahinli lokma tatlısı yedim .Sanırım regli olucagim için tatlı istedi canım .Uzun zamandır yemiyordum.Keske yemeseydim demiyorum.Cunku midemde artıkBiraz ara vericem tatlıya .
Evet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Hoşgeldin.Aslinda su içmek evet çok faydalı ama en önemlisi yediklerimiz.Tabi su anda ramazan mecbur akşamları yemek zorundayız.Ama yinede dikkatli yemeniz çok önemli.Ayrica yavaş zayiflamamuz hem daha kalıcı hemde daha kolay oluyor .Tabi bunun içinde zamana karşı sabır göstermemiz gerek.Sende sabırla ve akşam yemeyip sadece gündüz normal yedikten sonra ve birazda egzersiz bu işin uzun vadede ama kalıcı bir kilo vererek sana yansiycagina eminim.Tatli ,hamur işleri bunlardan baya uzak kalmak gerekiyor.Diyelim bir gün kaçırdın ertesi gün yine diyetine devam ederek yolunda yurumelisin.En önemli kararlı olmak.Merhaba yeni gördüm mesajlarınızı kilo verme istiyorum ama nasıl 109 kiloyum boyum 180 evliyim bebiş yok yumurta rezervim bitmiş 2kere aşılama yaptırdım maddi durumlar yüzünden 3deneme yaptıramadım hala iş bulamadım meslek değiştirdim bakalım nasibim ne olur günde 3lt su içerim şöyle yazayım gün içinde içtiğim su o kadar akşam da 2lt bulur.
Aynen benimde regli dolayısı ile diye düşünüyorum.Gerci olmadım daha ama bir iki güne olurum.Cok tatlı yedim .Bu hafta artık ağzıma tatlı surmemeliyimBende bugün büyük boy çikolata yedim ve kızımın meyveli sütünden içtimPişman değilim. Olan oldu. Regl krizleri sabah : 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, 1 elma öğlen :Biraz pide ve taze fasulye akşam :yarım kase tavuk suyuna çorba içtim. Spor değil yürüyüş yaptım. Çikolata ve meyveli süt dışında iyi gittim. Uzun zamandır ekmek ve türü yemiyorum. Ama bugün pide yedim. İştahım çok açık bugünlerde 🖐
Ben de yeme isteğine engel olmalıyım. Artık 57'leri görmek istiyorumAynen benimde regli dolayısı ile diye düşünüyorum.Gerci olmadım daha ama bir iki güne olurum.Cok tatlı yedim .Bu hafta artık ağzıma tatlı surmemeliyim
İnşallah bende görürüm diycem 57 leri ama şu an için çok zor daha 64 u göremedim.Ben de yeme isteğine engel olmalıyım. Artık 57'leri görmek istiyorum
Hoşgeldin aslında ramazanda daha güzel kilo veriliyor dikkat edince .Ben bayaram sabahı 64 u görmek istiyorum.
Evet ben de ramazan davetlerine katılıyorum. Bazen reddedeniyorum.İnşallah bende görürüm diycem 57 leri ama şu an için çok zor daha 64 u göremedim.Tabi ramazan da biraz sekteye uğradı diyet düzeni .Yinede elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çok zor oluyor sonuçta iftar yemekleri oluyor mecbur kalıyoruz yemeye
evet bu bana moral oldu. Pes etmek yokPes etmek yok kızlar.Kacamaklar olsa bile yolumuzdan dönmek yok.Sonucta kolay bir şey değil kilo vermek.Oyle bir günde gitmiyor.Mecbur yavaş gidicek .Bizlerde sabırlı bir şekilde yolumuzda devam edicez.Ayda bir kilo versek bile .Zayıflamaya devam edicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?