- 5 Mart 2019
- 484
- 769
- 18
- 27
Çok iyi gidiyorsun cnmgünaydın kızlar dün sabah 55.7 gelmiştim iftar öncesi bir tartıldım 54.1 MAŞALLAHAMA şok oldum 1.5 kilo şişlik mi olur.bu sabahta 55.4 geldim bakalım iftar öncesi ne diyecek tartı
Sağolasın canım darısı sana inşallah.Çok iyi gidiyorsun cnm
Her zaman yanındayız.Sağolun kızlar sizi sewiyorum
Bayrama 56 olmak istemiyorum değilSağolasın canım darısı sana inşallah.
Bence olacaksın reglide 1 kilo çık birazda dikkat et sahurda sadece yoğurt yiyorum ben hem tok tutuyor hem susuzluk olmuyor.Bayrama 56 olmak istemiyorum değil
İnşaALLAH (c.c) cnmBence olacaksın reglide 1 kilo çık birazda dikkat et sahurda sadece yoğurt yiyorum ben hem tok tutuyor hem susuzluk olmuyor.
inşallah canım bende de aynı dert insan stres oluyor.Daha hala regli olamadım .Orucluyum inşallah iftardan sonra olurum.İftara yakın olmak istemiyorum.
Darısı benim başıma inşallah hemen görmek çok zorBn bugün tartildim 61 kiloyum
Süper zayıflamıssin canım nasıl oldun psikolojik olarak toparladım mi?Bn bugün tartildim 61 kiloyum
YA ben hiç kalori hesabı yapmıyorum öle yiyiyorum yapmak lazım aslındaBen İftarda zerdeçalli mercimek çorbası,lor peynirli salata ve makarna yedim.Bir hurma ve biraz karpuz.Toplamda 714 kalori aldım.
Fatsecret diye bir program var ben onu yükledim oradan yapıyorum.Onunla zayifladim diyebilirim.Ben çok memnunum yani.Baya bir doyuyorum.YA ben hiç kalori hesabı yapmıyorum öle yiyiyorum yapmak lazım aslında
Kızlar ben annemdeyim baya tatlı yedim.aslinda ramazanda de geliyorum gün boyu akşam yediğim kilo olarak dönmüyor normal de böyle yesem hemen kilo yapar diye düşünüyorum.ramazandan sonra çok dikkat etmek lazım kilo almamak için.Kızlar Ramazan'dan sonra bu diyet işimize biraz ağırlık verelim.Yaz baya bir yaklaştı artık.Kiloları gönderelim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?