Sadece zayiflayalim

Aynen katılıyorum.Aksam kaciriyoruz ama gün boyu oruç tutup aç kaldığımız için yağa donusmuyor.Normal bir günde yesek dediğin gibi kilo olarak yansır.Mesela ben yedikten sonra , tuvalete bile çıkmadan kıyafetlerime tartiliyorum birde Reglime çok az kaldı onunda şişkinliği var 67.9 geldim.En azından bundan iki kilo cikartsam 66 kilo garanti.

Akşam yeyip yatmak şişlik yapıyor sabah ve iftar sonrası 1.5 kilo fark ediyor.

İyi geceler güzellikler bebişim uyumadı. Şimdi uyutmaya çalışıyorum.
1 saat önce yoğurt, kırmızı biber ve limon kürü yedim. Günü kapattım. Bu hafta sahur durumum yok. Bugün temizlik, yürüyüş ile geçti. Kızımla koşturarak oynamakta spor olsun. Spor yapamadım çünkü. Eşime sahur hazırlayıp uyumak istiyorum. Çok yoruldum bugün.

Bende sahur yapmıyorum ama uyuyamadım da .Gündüz oğlumu okula bırakıp gelip biraz uyuyorumSanırım ondan uykum gelmiyor.Bende sınavlara çalışıyorum.Aslinda bir reglimi olsam çok iyi olucak acaip şişkin hissediyorum kendimi.

Bana sahurda sürpriz yaptı regli oldum sonunda tam 11 gün tuttum 7 gün ara sonra 11 daha tutacağım inşallah tam ortada oldum

Canım yazdigini yeni gördüm kilo veremeyince burayada giresim gelmedi ama böyle olmicak haklisin bir yerden başlamalıyım benim sıkıntım tatliyla aşırı yiyorum ilk onu azalticam inşallah.

Sudem_mmm fat secret i yukledim.hedef kilomu yazdim gunluk 1800 kalori almami soyluyor.zaten bir diyetisyen de emziren anne 1800un altina dusmemeli yaziyordu.cunku emzirirken 500 kalori yakiliyormus gunluk.bu hesaba gore kahvaltida yediklerimi girdim 600 kalori yapti vay be beklemiyordum bu kadar

Kızlar Ramazan'dan sonra bu diyet işimize biraz ağırlık verelim.Yaz baya bir yaklaştı artık.Kiloları gönderelim artık.
Aynen hız vereceğim ben de ramazandan sonra her gün 2-2,5 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum. Zaten seminer döneminde erken çıktığım için ve oğluma ödev yaptırma da olmayacak vakit daha çok kalacak. Saat 6 gibi çıkıp 8,5 a kadar yürürüm. Yemek olayını da saat 5te bitiririm. Bunu yaparak iki haftada 3 kg veririm diye düşünüyorum. Temmuzun yedisinde oğlumun sünneti var ve ben daha elbise alamıyorum haziranın sonuna doğru alacağım inşallah. 58i görsem kıyafet alma zamanı.

Bize en büyük ödül zaten görenlerin zayıflamıssin demesi bazısı moral bozuyor yanlız niye bu kadar çıktın ve sana zayıflık yakışmıyor diye.
Zaten insanlara göre yaşarsak kilo alınca da ay çok kilo almışsın. Zayıflasan çöktün derler. Annem de diyor şu an iyisin hadi 60 ol yeter diye. Dedim ben 55 olunca mutlu olacağım. Sen kendini iyi hisset önemli olan o.

Canım bence sen kilo vermek istiyorsan biraz daha az kalori al 1400 gibi .Herşeyden az yemiş ve kilo vermiş olursun.Tabi yinede sen bilirsin.

Canım yazdigini yeni gördüm kilo veremeyince burayada giresim gelmedi ama böyle olmicak haklisin bir yerden başlamalıyım benim sıkıntım tatliyla aşırı yiyorum ilk onu azalticam inşallah.
Kesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.Yoksa alıp başını gidiyor.Tatliya gelince bende inanılmaz tatlı yerdim ama şu anda çok çok nadir regli dönemlerinde tatlı yiyorum o kadar.

Kesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.Yoksa alıp başını gidiyor.Tatliya gelince bende inanılmaz tatlı yerdim ama şu anda çok çok nadir regli dönemlerinde tatlı yiyorum o kadar.
Kızlar gece regli merhaba dedi.devami gelmedi biraz nazlaniyor ama niyetlenmedim.gun içinde olurum diye.normalde oruçlu iftara kadar yemezken şimdi sabah poğaça yedim ve canım herşey istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…