- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Gel canım hoşgeldin kendinden bahseder misin güncel ve hedef nedir?Günaydın, ilk mesajı okudum da kuralsizlik cok cezbetti beni. Bi' kenara ben de iliseyim mi? Müsaade var mi?
37 yasimdayim. 57.8 kg oldum. Hedef 50. Boy 158 olunca bana fazla geliyor bu kilo. Diyet fikrini, listeye bağlı kalma isini hele bu gruplardaki askeri düzeni sevmiyorum. Motive olmak icin katılmak istiyorum.Gel canım hoşgeldin kendinden bahseder misin güncel ve hedef nedir?
Günaydın cnm. Ben yazdım. Erken mi yazmışımkızlar cuma tartı sonuçları akşam mı yazacaksınız?
Hoşgeldin aramıza.37 yasimdayim. 57.8 kg oldum. Hedef 50. Boy 158 olunca bana fazla geliyor bu kilo. Diyet fikrini, listeye bağlı kalma isini hele bu gruplardaki askeri düzeni sevmiyorum. Motive olmak icin katılmak istiyorum.
Regl olduğun için iştah açık canım.Kızlar gece regli merhaba dedi.devami gelmedi biraz nazlaniyor ama niyetlenmedim.gun içinde olurum diye.normalde oruçlu iftara kadar yemezken şimdi sabah poğaça yedim ve canım herşey istiyor.
evet canım haklısın zorunlu olunca bazı şeyler insanı sıkıyor. bir yerden başlamak lazım kilo almaya devam etmektense kararlı olup dikkat edip bol eksi görmek olmuzsa yerinde saymak bile güzel.37 yasimdayim. 57.8 kg oldum. Hedef 50. Boy 158 olunca bana fazla geliyor bu kilo. Diyet fikrini, listeye bağlı kalma isini hele bu gruplardaki askeri düzeni sevmiyorum. Motive olmak icin katılmak istiyorum.
Aynen canımBize en büyük ödül zaten görenlerin zayıflamıssin demesi bazısı moral bozuyor yanlız niye bu kadar çıktın ve sana zayıflık yakışmıyor diye.
canım regliydin değilmi bende gece oldum tartılmadım sabah moralim bozulur haftaya net kilomu görürüm regli şişliği var tahmini 54.5 diyebilirim.Günaydın canlar. Normalde yarın tartılıp yazmayı düşünüyordum. Sabah dayanamayıp tartıldım. Güncel kilom. 58.1
senin kaçıncı günün canım nasıl besleniyorsun?Regl olduğun için iştah açık canım.
Evet. Şişkinlik beni mahvediyor. Süpersin o zamancanım regliydin değilmi bende gece oldum tartılmadım sabah moralim bozulur haftaya net kilomu görürüm regli şişliği var tahmini 54.5 diyebilirim.
seninde az kalmış. bayram sabahı inşallah ben 54.0 ve daha altı olabilir diye düşünüyorum.Evet. Şişkinlik beni mahvediyor. Süpersin o zaman
4. Günüm canım. Ekmeksiz, elimden geldiği kadar kaçamaksız, spor ve yürüyüşle devam ediyorum.senin kaçıncı günün canım nasıl besleniyorsun?
İnşaALLAH (c.c) haftaya 57'lere merhaba demek istiyorum.seninde az kalmış. bayram sabahı inşallah ben 54.0 ve daha altı olabilir diye düşünüyorum.
Kesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.Yoksa alıp başını gidiyor.Tatliya gelince bende inanılmaz tatlı yerdim ama şu anda çok çok nadir regli dönemlerinde tatlı yiyorum o kadar.
ramazan ve regli şişkinliği 2 kilo çıkarsan 64.8 i görürsün canım.Ben hala regli olamadım Su anda Orucluyum .Bakalım bugün de orucumu tamamlayabilicekmiyim.Ben sabah tartildim .66.8 geldim .Kıyafetlerle tartiliyorum artık.Soyunmaktan yoruldum .Hergun tartılmak için . Ama tabi reglim bitince gerçek kilom çıkar piyasaya
Gerçekten şişkinlik ten sonra gerçek kilo ortaya çıkıyor.Ben hala regli olamadım Su anda Orucluyum .Bakalım bugün de orucumu tamamlayabilicekmiyim.Ben sabah tartildim .66.8 geldim .Kıyafetlerle tartiliyorum artık.Soyunmaktan yoruldum .Hergun tartılmak için . Ama tabi reglim bitince gerçek kilom çıkar piyasaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?