Sadece zayiflayalim

Gel canım hoşgeldin kendinden bahseder misin güncel ve hedef nedir?
37 yasimdayim. 57.8 kg oldum. Hedef 50. Boy 158 olunca bana fazla geliyor bu kilo. Diyet fikrini, listeye bağlı kalma isini hele bu gruplardaki askeri düzeni sevmiyorum. Motive olmak icin katılmak istiyorum.

37 yasimdayim. 57.8 kg oldum. Hedef 50. Boy 158 olunca bana fazla geliyor bu kilo. Diyet fikrini, listeye bağlı kalma isini hele bu gruplardaki askeri düzeni sevmiyorum. Motive olmak icin katılmak istiyorum.
evet canım haklısın zorunlu olunca bazı şeyler insanı sıkıyor. bir yerden başlamak lazım kilo almaya devam etmektense kararlı olup dikkat edip bol eksi görmek olmuzsa yerinde saymak bile güzel.

senin kaçıncı günün canım nasıl besleniyorsun?
4. Günüm canım. Ekmeksiz, elimden geldiği kadar kaçamaksız, spor ve yürüyüşle devam ediyorum.
Şimdi Kahvaltımı yaptım. 2 haşlanmış yumurta ve yeşillik. Şekersiz çay. Böyle devam.

Kesinlikle bir yerden başlamak gerekiyor.Yoksa alıp başını gidiyor.Tatliya gelince bende inanılmaz tatlı yerdim ama şu anda çok çok nadir regli dönemlerinde tatlı yiyorum o kadar.
ramazan ve regli şişkinliği 2 kilo çıkarsan 64.8 i görürsün canım.

Gerçekten şişkinlik ten sonra gerçek kilo ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…