Sadece zayiflayalim

Haklısın ama gerçekten bu saate kadar çok dikkat ettim. Spor, yürüyüş yaptım. Tatlı yaparken şerbetini çekmeden attım ağzıma
Emeklerimizin karşılığını mutlaka alicaz.Ayrica kilo üzerine kilo yapacağımıza kacamaklarla bile ayda bir kilo versek Yılda 12 kilo eder.Sonucta 12 kilo az değil.Acelemiz yok şükür yavaşta olsa veriyoruz.Ramazandan sonra ben sırf 64 u görmek için biraz hızlanmak istiyorum.Yoksa valla yavaş kilo vermek hem çok kalıcı ,hem istediğimiz herşeyi yiyebiliyorum,kendimizi güçsüz bırakmıyoruz hemde zayifliyoruz.Bundan daha güzeli ne olabilir ki.Bikmiyoruz diyet yapmıyoruz çünkü.Diyet yapsam ben çok çabuk bikardim.Ama şimdi çok rahatım.Yeme düzenin değişti.Ekmek bile ayda bazen ucundan yiyorum.Tatliyi ayda bir yada iki defa yiyorum.Cok şey değişti .Çokta memnunum açıkçası.Ozellikle ramazan hariç gece hiç yememeyi öğrendim.İsterse bir yılda gitsin ne kaybederim ki.Ama o bir yılı dikkatsiz gecirsem daha beter kilo alırım.Boyle diyorum ben kendime.

Her dediğine katılıyorum. Yavaş yavaş vermek hem daha sağlıklı hem de kalıcı... Ben daha önce 1 yılda 13 kilo vermiştim. Hamile kalana kadar o kilomu korudum.

İftarda misafirliktedim biraz kaçırdım mercimek çorbası sulu köfte bir kalık pilav barbunya üç küçük börek vr bir dilim tatlı yedim meyveyi saymıyorum bile ama sahurda sadece bir bardak şu meşhur tok tutan diyet çaylardan birde yoğurt kürü yedim inşallah dengeler

Herkese günaydın kızlar.Benim bugün regli olmam gerek .Ama ben yinede Orucluyum .Gelirse bozariz artık.
Canım ben dün regli oldum inanılmaz çok yiyorum hem oruç tutmak çok daha fazla dengeliyordu kiloyu.oructa kendini engelliyorsun reglide iştah çok açık oluyor.

İftara doğru neler yapıyorsunuz bakalım kızlar? Ben kahvaltı ile duruyorum daha. Açlık yok. Bol su içiyorum. Biraz spor yaptım. Biraz diyorum, spor yapmaya başladığımda bal kız uyandı. Ve spor yarım kaldı. Yürüyüşe çıkarım diyordum. Hava yağmurlu. Açelya'm ile zor olur dedim. Neye niyetlensem yarım kaldı. Hadi hayırlısı

İftara yaklaşıyoruz.İnsallah regli falan olmam iftar öncesi valla çok üzülürüm ne kaldı ki surda.İftardan sonra olabilir.iftara mercimek çorbası,fırında tavuk pirzola, salata ve pilav ama ben pilav yada ekmek yemek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…