Sadece zayiflayalim

bugun fatsecret e gore yediklerimi ayarliyorum.elim gitmedi cogu seye ise yariyormus :) oglen yogurtlu semizotu ve haslanmis yesil mercimek yedim.
Ben o programı çok seviyorum çok işe yarıyor.O program olmasaydı mesela 1 dilim baklavanın 334 kalori oldugunu bilmiycektim .İki tane yerdim yani .Ama şimdi herşeyin kalorisine bakıp ona göre yiyip azaltiyorum.Sonrada yavaş yavaş kilo veriyorum.

Benimde reglimin 3.günü bugün 70.6 geldim
Sabah bir kac dilim domates ,kaşar peyniri ,zeytin bir lokmacik pide yedim birde kayısı
saat 13 te disaridaydim 1 adet cevizli lahmacun ayran ictim
simdi sade türk kahvesi
1 dilim trilece küçük kase dondurma yedim
Aksam hafif tutarim insallah
Oruclular hakkini helal etsin firsat bulmusken yazayim dedim

Bugün sadece ev süpürdüm. Daha yemek yapamadım. 4 saattir su kesintisi var. Tatlı yapacaktım. Sular gitti. Bende yazlık kıyafetleri çıkardım. Kışlıkları kaldırdım. Kızımla oynadım. Şimdi uyuyor. Bende suların gelmesini bekliyorum. Bugün de spor yapamayacağım sanırım

Helal olsun canım.Benim oruçlu iken canım çekmez.Zaten akşam bile doğru düzgün yenmiyor.

Arkdaşlar merhaba, yazamıyorum ne zamandır.
Ramazan fena sarstı beni, hem oruç tutup hem ders anlatmak çok zormuş ağzım ayrılıyor resmen.
Öğretmenliğe başladığım ilk yıldan beri ilk kez ders zamanına geldi oruç, bir hayli etkilendim.
Ne diyet yapıyorum ne tartılıyorum, tartılmaya bile mecalim kalmamış demek ki
Ramazandan sonra devam ederim inşallah

Yürüyüş yaptım geldim şimdi. Kızıma lahmacun aldım. Yarısını yemedi. Onu yedim. Günü kapattım şimdi.
İftarda bende lahmacun yiycem çok canım istiyor.Makarna bile yiycem o derece acıktım.Mercicek çorbası,lahmacun,salata.bugun ki menüm tatlı olmuycak hayatımda .

Çok şükür kazasız orucumu açtım.Rabbim kabul eder inşallah oruclarimizi.886 kalori ile kapattım.Bir lahmacun,bir kase mercimek çorbası,100 gram makarna çok ilginç ama canım çekti ,bir kase salata.Gunduz oğluma kek yapmıştım .Ucundan çok ince küçük bir dilim tattım.Normalde 1600 kalori almam gerekiyor.Ama ben 800 lerde falan bırakıyorum.

Cidden yemekten sonra tartılmak sinir bozucu.67.6 geldim.Su reglimide olsaydım bitseydim .Kaç kiloyum acep çok merak ediyorum.Ramazan sonrası spor diyet fena giriş yapicam bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…