İnşallah canım . 64 u gorucem insalllah.ramazan ve regli şişkinliği 2 kilo çıkarsan 64.8 i görürsün canım.
Ben o programı çok seviyorum çok işe yarıyor.O program olmasaydı mesela 1 dilim baklavanın 334 kalori oldugunu bilmiycektim .İki tane yerdim yani .Ama şimdi herşeyin kalorisine bakıp ona göre yiyip azaltiyorum.Sonrada yavaş yavaş kilo veriyorum.bugun fatsecret e gore yediklerimi ayarliyorum.elim gitmedi cogu seye ise yariyormus :) oglen yogurtlu semizotu ve haslanmis yesil mercimek yedim.
ben maydanoz kaynatıp içiyoeum çok etkili ve ananas çok etkiliGerçekten şişkinlik ten sonra gerçek kilo ortaya çıkıyor.
Maydanozu çok önceleri denemiştim. İşe yarıyor gerçektenben maydanoz kaynatıp içiyoeum çok etkili ve ananas çok etkili
Helal olsun canım.Benim oruçlu iken canım çekmez.Zaten akşam bile doğru düzgün yenmiyor.Benimde reglimin 3.günü bugün 70.6 geldim
Sabah bir kac dilim domates ,kaşar peyniri ,zeytin bir lokmacik pide yedim birde kayısı
saat 13 te disaridaydim 1 adet cevizli lahmacun ayran ictim
simdi sade türk kahvesi
1 dilim trilece küçük kase dondurma yedim
Aksam hafif tutarim insallah
Oruclular hakkini helal etsin firsat bulmusken yazayim dedim
İftarda bende lahmacun yiycem çok canım istiyor.Makarna bile yiycemYürüyüş yaptım geldim şimdi. Kızıma lahmacun aldım. Yarısını yemedi. Onu yedim. Günü kapattım şimdi.
Ben mi canını çektirdim. Hakkını helal et. Canımİftarda bende lahmacun yiycem çok canım istiyor.Makarna bile yiycemo derece acıktım.Mercicek çorbası,lahmacun,salata.bugun ki menüm tatlı olmuycak hayatımda .
Yok canım aşk olsun helal olsun .Zaten vardı yiycektim.Annemler evde yapmışlar banada göndermişlerdi.Helal olsun.Ben mi canını çektirdim. Hakkını helal et. Canım
Canım sen ye bebisede kendinedir çok iyi bak.Ama gereksiz şeylere yüklenmeBende kızartma yapıyorum .
Çok fena acikiyorum, yani yememek için mücadele ediyorum ama olmuyor
Afiyet olsun canımYok canım aşk olsun helal olsun .Zaten vardı yiycektim.Annemler evde yapmışlar banada göndermişlerdi.Helal olsun.
Ramazanda olur böyle şeyler.Bende şimdi 1 tane şeker pare yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?