Canım reglide n mi neden bilmiyorum zor hareket ediyorum yorgun ve uyusugum ev işi bile yapamadım oruçlu çok daha iyi hissediyorum kendimi.Kızlar nerelerdesiniz.Psikoloji sen nerelerdesin .Oya , yağmur,Ferhunde,Altha,dersolsun,sezen nerede bu kızlarkesin kaçamak yapıyorsunuz dimi
Evet haklısın.Bende iftarı açınca yorgunluk cokuyor .Dediğin gibi oruçlu daha iyi hissediyorum .Canım reglide n mi neden bilmiyorum zor hareket ediyorum yorgun ve uyusugum ev işi bile yapamadım oruçlu çok daha iyi hissediyorum kendimi.
Evet iyi gidiyorum çok şükür kilo verebiliyorum.Aslinda birde regli olsam daha iyi olucak vucudumda ödem olduğunu düşünüyorum.Bakalim belki yarın gelir.Sende maşallah çok iyi gidiyorsun.ben regli sonrası bakalım kaç geleceğim.
Afiyet olsun canım.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip eder inşallahKaçamak yapmadım.bugün bayram için yaprak sardım. Buzluğa attım. Beni bayağı oyaladı.
Keşke çok yemeseydin.Artik olan olmuş.Zaten yarın oruç tutucan yağa dönüşmeden gider insalllahİftarda hamur kızartması yenir mi demeyin vallahi çok güzel oluyor üzgünüm ama bayağı bir hamur kızartması yedim sahurda sadece haşlanmış yumurta ve yoğurt kürü yemeyi planlıyorum bakalım kısmet Onuda yemesem iyi aslında sadece yoğurt kürü ve su da olabilir
Amin İnşaALLAH(c.c) kuzumAfiyet olsun canım.Allah ağız tadıyla yemeyi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?