Sadece zayiflayalim

Ben kaç zamandır spor yapamıyorum.Tam iftar öncesi yapıyordum.Bu sefer bazen ben iftara gidiyorum,bazen iftara gelen oluyor yapamıyorum.Artik ramazan sonrasına kaldı gibi .

Kalori takibi devam ediyorum çok güzel gidiyor.Bizim kalori takibi dedigimiz aslında sadece az yemek değil ne yediğinde bilmek olunca kilo daha iyi gidiyor.

Bu günde çok şükür iftarimi kazasız açtım.Sanirim regli geç gelicek.İftarda tavuk pirzola fırında,4 yemek kaşığı pilav,bir kase mercimek çorbası,ve salata.Bir adet hurma.Toplamda 684 kalori aldım.Artik daha bir şey yemem.Dolu dolu kıyafetlerle tartildim .Yemek sonrası 66.7 geldim Bu sıralarda birde kabızlık oluştu sanırım oruçtan yada regli öncesinden .Aslında bir regli olup bitsem daha iyi anliycam kilomu.Yavas olsa bile kilomun azaldığını hissediyorum.

Kızlar nerelerdesiniz.Psikoloji sen nerelerdesin .Oya , yağmur,Ferhunde,Altha,dersolsun,sezen nerede bu kızlarkesin kaçamak yapıyorsunuz dimi
Canım reglide n mi neden bilmiyorum zor hareket ediyorum yorgun ve uyusugum ev işi bile yapamadım oruçlu çok daha iyi hissediyorum kendimi.

Canım reglide n mi neden bilmiyorum zor hareket ediyorum yorgun ve uyusugum ev işi bile yapamadım oruçlu çok daha iyi hissediyorum kendimi.
Evet haklısın.Bende iftarı açınca yorgunluk cokuyor .Dediğin gibi oruçlu daha iyi hissediyorum .

Sende maşallah çok iyi gidiyorsun.ben regli sonrası bakalım kaç geleceğim.
Evet iyi gidiyorum çok şükür kilo verebiliyorum.Aslinda birde regli olsam daha iyi olucak vucudumda ödem olduğunu düşünüyorum.Bakalim belki yarın gelir.Ben yine oruçlu olurum .Geldiğinde bozarim . İnşallah orucun tam ortasında gelmez akşam falan gelir

Keşke çok yemeseydin.Artik olan olmuş.Zaten yarın oruç tutucan yağa dönüşmeden gider insalllah

Merhaba şimdi ramazandayiz tabi sahurda eşimle beraber kahvaltı yapıyorum kibrit kutusu kadar peynir 5adet siyah zeytin domates salatalık biber 1er ad yumurta adam normal beyaz ekmek yer çalışıyor tutması lazım işi ağır bende. Kepek ekmek yanında kişi başı 1.5lt su içer yatarız ben ilaç içiyorum onun için niyetlenmiyorum saat 10dogru 10 ad fındık 5tane hurma öğren yemek biber içine yumurta pişirip yemek yada semiz otu elbette su 3dilim ekmek hamur işi yok tatlı yok abur cubur yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…