Sadece zayiflayalim

Süper aynen devam.Motivasyonun hiç düşmesin canım.Dikkat edince gidiyor kilolar.

2ay oldu regl yok içtiğim sadece tansiyon birde insülin direnci hapı 1tane ama regl yok ama kızlar stres çok önemli etken gamzis olmak lazım ama olamiyosunki yaş 41 oldu ben ne zaman iş bulcamda bu arada 5188tabiyim ne zaman bebiş olcak ne zaman birde kilo vermek lazım yumurta rezervim yok zaten devlet tüp bebek yaşını 40cikardi yahu o kadar hanım var ne yapsınlar anneme olmasinmi tatmasinmi o duyguları yapsana 50yasa. Kadar da hanımları. Yüzü gülsün evlatlık almaya kalksan oda olmaz her hanımın evi yok.maddi durumu yok ne yapsın ne dönor mu yapsın

Kısacası stres geçim derdi yahu diyet yapcam pahaliliktan sebze alınmıyor et süt ürünleri alınmıyor diyet listelerime bakiyom kefir diyor için 75kurusa mal etmişim kepek ekmeği. Kefire 3tl mi verilir semizi alsan pırasa anlamiyom kabak alamiyon patlıcan alamiyom haftalık olsun diye

Evimde bisikletin 2dambil im 2mekik aletin var ceyizde getirdim bunları. Ama pahaliliktan diyet yapılmıyor hanımlar benim yaşadıklarım yani

Canım diyet listelerinin mantığı az yemek aslında bu pahalilikta zaten hep diyet modundayiz.Allah gönlüne göre Bir evlat nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar
Gerçi öğlen olmuş baya geç uyudum dün.Bugunde geç uyandım.Oglum biraksaydi hala uyuyabilirdim.Sonra bir tartilayim dedim.65.4. geldim.Ben hala regli olmadım.

Biraz canım sıkkın yaaa. Bacaklarımı çok taktım kafaya incelsin istiyorum, ramazan çıkınca adam akıllı bir düzen oturtmam lazım.. Sizler nasılsınız
Aman boşver kalında olsa bacaklarımiz var çok şükür.Ayrica incelir biraz geç oluyor işte .Zayıfladıkça onlar da inceliyor.Takma kafana hiç.Benimde basenlerim var çok zor eriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…