Süper aynen devam.Motivasyonun hiç düşmesin canım.Dikkat edince gidiyor kilolar.Merhaba şimdi ramazandayiz tabi sahurda eşimle beraber kahvaltı yapıyorum kibrit kutusu kadar peynir 5adet siyah zeytin domates salatalık biber 1er ad yumurta adam normal beyaz ekmek yer çalışıyor tutması lazım işi ağır bende. Kepek ekmek yanında kişi başı 1.5lt su içer yatarız ben ilaç içiyorum onun için niyetlenmiyorum saat 10dogru 10 ad fındık 5tane hurma öğren yemek biber içine yumurta pişirip yemek yada semiz otu elbette su 3dilim ekmek hamur işi yok tatlı yok abur cubur yok
AMin inşallahKeşke çok yemeseydin.Artik olan olmuş.Zaten yarın oruç tutucan yağa dönüşmeden gider insalllah
Canım diyet listelerinin mantığı az yemek aslında bu pahalilikta zaten hep diyet modundayiz2ay oldu regl yok içtiğim sadece tansiyon birde insülin direnci hapı 1tane ama regl yok ama kızlar stres çok önemli etken gamzis olmak lazım ama olamiyosunki yaş 41 oldu ben ne zaman iş bulcamda bu arada 5188tabiyim ne zaman bebiş olcak ne zaman birde kilo vermek lazım yumurta rezervim yok zaten devlet tüp bebek yaşını 40cikardi yahu o kadar hanım var ne yapsınlar anneme olmasinmi tatmasinmi o duyguları yapsana 50yasa. Kadar da hanımları. Yüzü gülsün evlatlık almaya kalksan oda olmaz her hanımın evi yok.maddi durumu yok ne yapsın ne dönor mu yapsın
Kısacası stres geçim derdi yahu diyet yapcam pahaliliktan sebze alınmıyor et süt ürünleri alınmıyor diyet listelerime bakiyom kefir diyor için 75kurusa mal etmişim kepek ekmeği. Kefire 3tl mi verilir semizi alsan pırasa anlamiyom kabak alamiyon patlıcan alamiyom haftalık olsun diye
Evimde bisikletin 2dambil im 2mekik aletin var ceyizde getirdim bunları. Ama pahaliliktan diyet yapılmıyor hanımlar benim yaşadıklarım yani
Geçmiş olsun canımBugün biraz kırgınlık var üzerimde. Hastayım kızlar
Benim iyi gidiyor.Cok şükür .64 u görmeme ramak kaldı.Sabah 65.4 u gördüm.Selam kızlar nasıl gidiyor
Süper vallaBenim iyi gidiyor.Cok şükür .64 u görmeme ramak kaldı.Sabah 65.4 u gördüm.Haftaya ucundan da olsa görürüm gibi geliyor.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.Bugün biraz kırgınlık var üzerimde. Hastayım kızlar
Nerelerdesin Bir göründüm bir kayboldun.Selam kızlar nasıl gidiyor
İftar öncesi 65.0 gelirsin birde regli şişliği 64 olur senin.Günaydın kızlar
Gerçi öğlen olmuş baya geç uyudum dün.Bugunde geç uyandım.Oglum biraksaydi hala uyuyabilirdim.Sonra bir tartilayim dedim.65.4. geldim.Ben hala regli olmadım.
İnşallah canım valla tam 10 kilo vermiş oluyorum.İftar öncesi 65.0 gelirsin birde regli şişliği 64 olur senin.
Biraz canım sıkkın yaaa. Bacaklarımı çok taktım kafaya incelsin istiyorum, ramazan çıkınca adam akıllı bir düzen oturtmam lazım.. Sizler nasılsınızNerelerdesin Bir göründüm bir kayboldun.
Aman boşver kalında olsa bacaklarımiz var çok şükür.Ayrica incelir biraz geç oluyor işte .Zayıfladıkça onlar da inceliyor.Takma kafana hiç.Benimde basenlerim var çok zor eriyorlarBiraz canım sıkkın yaaa. Bacaklarımı çok taktım kafaya incelsin istiyorum, ramazan çıkınca adam akıllı bir düzen oturtmam lazım.. Sizler nasılsınız
Sorma, basen derdi bende de vaar.. İnşallah incelirlerAman boşver kalında olsa bacaklarımiz var çok şükür.Ayrica incelir biraz geç oluyor işte .Zayıfladıkça onlar da inceliyor.Takma kafana hiç.Benimde basenlerim var çok zor eriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?