Sadece zayiflayalim

Kizlar benimde reglimin son gunleri yarin tutarim insallah sabah omlet, domates, xeytin 5 adet, peynir, bir fincan sekersiz cay içtim
Arada 7 hurma araliklarla bir fincan sekersiz kahve
yesil cay ictim
1 kasede dondurma
Aksam hafif tutucam insallah sinitsel tavuk makarna bir kac kaşık ve bool salata düşünüyorum
Ama atistirmalik olmafan yapamiyorum hala meyve kesmiyor ya kuru yemis fistik dondurma vb.seyler ariyorum

Kızlar ben bugünde regli olmadım .İftar öncesi 65 kilo geldim .Hemde kıyafetlerimle Bugün annem var .Onun yanında kaçamak yaparım sandım ama yapmadım.İftarda bir dilim börek,bir tabak bezelye,iki tane kavun ,iki kaşık pilav.Toplam 650 kalori aldım.Cok şükür iyi gidiyor.Hefe yavaş yavaş yaklaşıyorumBirde sebzeli mercimek çorbası

Canım bel ve kalça ölçün ne?

Bel
Yarın olcerim .Bel ölçümü göbek deligimi oluyor.Kalcada basenlerden mi oluyor.Ben pek olcmuyorum
Bel en ince yer, kalça da popo üstünden en geniş yer.. Sen sahur yapmıyodun galiba, di mi? takip ediyorum gayet iyi gidiyorsun, ben regl olucam diye kuru meyve yedim as önce, pişman değilim ama biraz rahatsız olmadım da değil, ama erirler bencee

Sahur yapmıyorum evet.Ama bugün annemle yapicam biraz bir şeyler yerim.Onu yanlız bırakmam .Olculerim bence çok bence.Ama kaç olmalı mesela benim onuda bilmiyorum ki

Şimdi en ince yerinden ölçüm 79 geldi.Kalcayida basenden aldım.110 yok okadar iyi değil çünkü boyum kısa 150 ama mesela 5 kilo daha giderse inşallah daha güzel olur .Bende zaten göbek yok biraz basen var çok aşırı olmasa da var.Ramazandan sonra inşallah spora yuklenicem .En azından sıkı olur .

Benim de aynıı, Basen var. Beraber spor yapalım mı Ramazan geçince ne dersin? Ölçüleri alırız tekrar ve not ederiz, spor yaparız sonra 1 ay SONRA ölçüp aradaki farka bakarız.

Ramazan dolayı ile ister istemez kaçamak yapıyoruz.Ama yinede Kacamaklara rağmen valla güzel gidiyor kilo .Birde ben alıştım bu yeme düzenine .Artık kendim tatlı ,abur cubur yada aşırı yağlı hamur işleri gerçekten yiyemiyorum.Cok çabuk doyuyorum.Birde kızlar artık Doyduğum yerde bırakıyorum.Oyle tabak bitirmeye uğraşmıyorum,yada su atilmasin demiyorum.Gerekirse atıyorum.Cunku onları yediğim için çok kilolar aldım.Simdi keşke bu hataları yapmasaymisim diyorum.

Benim de aynıı, Basen var. Beraber spor yapalım mı Ramazan geçince ne dersin? Ölçüleri alırız tekrar ve not ederiz, spor yaparız sonra 1 ay SONRA ölçüp aradaki farka bakarız.
Aynen çok iyi olur .Ben bir ara almıştım.115 gelmişti .Kalcam zayıfladıkça çok iyi gidiyor.Hani 90 60 90 olmasam da En az kalcam 100 un altında olsun istiyorum ki buda 55 demektir.Aslında spor çok etkili yapalım Ramazan'dan sonra .

Tamamdır, Ramazandan sonra düzenli başlıyoruz o zaman. Çok faydasını göreceğiz

Tamamdır, Ramazandan sonra düzenli başlıyoruz o zaman. Çok faydasını göreceğiz
Şimdi internetten rakamları girip baktım 0.72 geldi .Yani orantılı ideal diyor.0.80 altı olmaliymis.Ama tabi bu bana maalesef yetmiyor.Kilo vermeye devam

Bende bugün ilk defa sahur yaptım.Tika basa yedim.Acikcasi keşke yemeseydim dedim.Bir daha gece kesinlikle yemem beni çok rahatsız etti.Birak yatmayı ,yan donemiyorum.Nefesim daraldi valla .Şimdi bunlar nasıl eriycek hiç bir fikrim yok.Aksam iftarı az yemem gerek zaten az yiyorum.Bir su içerim her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…