Sadece zayiflayalim

Kesinlikle squat bol boool. Günde 50 tane yeter artar 1 aya popo kase gibi oluyor kendimden Biliyorum
Canım yapıyorum ama zayıfladıkça daha çok düzleşti daha çok eriyor sanki spor yaptıkça Pantalon giyerken çok sıkıntı arkası boşluk oluyor doldurmak için şu süngerli kilolardan kullanıyorum olsa bir dert bu popo olmasa ayrı dert

Vallahi ne doğru dedin bende eritmeye çalışıyorum

bende zayıflamak istiyorum fakat nerden nasıl baslıcam bilemiyorum aslında dogum kilolarımı vermiştim fakat düzensiz beslenme olunca geri aldım
Hiç vakit kaybetmeden hemen baslamalisin.Ramazan çıksın başlarım,su gün başlarım yok.Hemen şimdi baslamalisin.Oncelikle hamur tatlı gece yemelerini unutmalisin.Sonra spor yapmalısın.En önemlisi çok sabırlı olmalisin .Pes etmemelisin çünkü kilo uzun soluklu bir iş .Mutlaka basarirsin merak etme.Yavas,zayıf ve kalıcı kilo vermek önemli.

Bugün kahvaltı ile duruyorum neredeyse. Eşim 1 haftadır evde iftar yapamıyor. İş yerinde yiyorlar. Özledim eşimle iftar yapmayı. Bugün evde olacak nasipse. O yüzden iftar saati yiyeceğim bende. İftarda terbiyeli tavuk çorbası, yaprak sarma, köfte kızartma var. Açlığımda yok. Su içmekten sanırım. Azar azar yersem sıkıntı olmaz herhalde. Şimdi sporumu da yaptım. Bugün iftar sonrası yürüyüşe çıkacağız nasipse. Bende salı günü oruç olurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…