- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.
Canım o bebekten değil o daha gramdır.o kilo istahtan kontrol edebilirsin biraz kendini.Ohhhh ohhh siz kilo verin,ben alayım..
Net 66 geliyorum..
Bakalım daha ne kadar alicam
Kızlar bende de popo yok bildiğin düz çok canım sıkılıyor protez düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?Basen kimde yok ki. Türk kadının simgesi basen ve göbek
Biliyorum canım.. etmeye çalışıyorum ama olmuyor yani çok sık acikiyorum ,Canım o bebekten değil o daha gramdır.o kilo istahtan kontrol edebilirsin biraz kendini.
Protez nasıl oluyor ki?Kızlar bende de popo yok bildiğin düz çok canım sıkılıyor protez düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Az ve sık ye cnmOhhhh ohhh siz kilo verin,ben alayım..
Net 66 geliyorum..
Kesinlikle squat bol boool. Günde 50 tane yeter artar 1 aya popo kase gibi oluyor kendimden BiliyorumKızlar bende de popo yok bildiğin düz çok canım sıkılıyor protez düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Olsun olsun verirsin .Bebiş var sonuçta .Bende hamile kalmadan ne kadar kilo verirsem o kadar iyidir diyorum.Ohhhh ohhh siz kilo verin,ben alayım..
Net 66 geliyorum..
Ağustos sonu hedefim var benim de kg değil de ölçü olarak inşallah yaparım ya hepimiz hedefimize gelelim inşallahOlsun olsun verirsin .Bebiş var sonuçta .Bende hamile kalmadan ne kadar kilo verirsem o kadar iyidir diyorum.
Aynı meme silikon gibi silikon takılıyor.Protez nasıl oluyor ki?
Canım yapıyorum ama zayıfladıkça daha çok düzleşti daha çok eriyor sanki spor yaptıkça Pantalon giyerken çok sıkıntı arkası boşluk oluyor doldurmak için şu süngerli kilolardan kullanıyorum olsa bir dert bu popo olmasa ayrı dertKesinlikle squat bol boool. Günde 50 tane yeter artar 1 aya popo kase gibi oluyor kendimden Biliyorum
Vallahi ne doğru dedin bende eritmeye çalışıyorumCanım yapıyorum ama zayıfladıkça daha çok düzleşti daha çok eriyor sanki spor yaptıkça Pantalon giyerken çok sıkıntı arkası boşluk oluyor doldurmak için şu süngerli kilolardan kullanıyorum olsa bir dert bu popo olmasa ayrı dert
Ya bilmiyordum. Neden olmasın ki.Aynı meme silikon gibi silikon takılıyor.
Araştırma içindeyim kısmet bakalım.Ya bilmiyordum. Neden olmasın ki.
Hiç vakit kaybetmeden hemen baslamalisin.Ramazan çıksın başlarım,su gün başlarım yok.Hemen şimdi baslamalisin.Oncelikle hamur tatlı gece yemelerini unutmalisin.Sonra spor yapmalısın.En önemlisi çok sabırlı olmalisin .Pes etmemelisin çünkü kilo uzun soluklu bir iş .Mutlaka basarirsin merak etme.Yavas,zayıf ve kalıcı kilo vermek önemli.bende zayıflamak istiyorum fakat nerden nasıl baslıcam bilemiyorum aslında dogum kilolarımı vermiştim fakat düzensiz beslenme olunca geri aldım
Harikasın şu tatliyi bende cikarabilsemİftarda bende lahmacun yiycem çok canım istiyor.Makarna bile yiycemo derece acıktım.Mercicek çorbası,lahmacun,salata.bugun ki menüm tatlı olmuycak hayatımda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?