Sadece zayiflayalim

Kızlar nerelerdesiniz.Psikoloji sen nerelerdesin .Oya , yağmur,Ferhunde,Altha,dersolsun,sezen nerede bu kızlarkesin kaçamak yapıyorsunuz dimi
Cumartesi iftardan bir saat sonra 4 küçük tulumba tatlısı yedim. Dün gece de baklava yedim. Sahur yapmadım onun kalorisine saydım. Canım hep tatlı istiyor. Bugün yarın beklemedeyim. Olsam da yarın rahatlasam. Bugün buranın pazarı bi çıkar dolanırım. Yarın da yürüyüşe oruçlu olmazsam. Bu hafta hedef 1 kg vermek inşallah. Dün beyaz kot alayım dedim. Yok beyaz pantolonları kendime yakıştıramadım. Bir tek polodaki hoş durdu o da 200 liraydı çok geldi. 5-6 kg daha versem iyi duracak da. 58 kg bari görmek lazım. Ancak haziran ortası belki alırım. Aslında bayramda giymek istiyordum da. Neyse taşlı kot almıştım daha önce onu giyeceğim. Saçma aralar vermesem şu an 58 kgdım en az hatta 55e ulaşmıştım kendime çok kızıyorum.

sabah tartildim ac karna 68.1 geldim yuppi.bu kalori olayi ise yariyor.nerden baksan gunluk 1000 kalori daha az aliyorum nirmale gore.(normalde 2500-3000filanmis aldigim)

Olsun bir gün o beyaz koyların içinde giricez.Bende çok istiyorum
SLM kızlar bn geldim 60.5 le
Hoşgeldin canım .Nasılsın daha iyimisin.

Günaydın kızlar. Kilom 58.3 çıktı. Şişkinliğim var. Kaçamak yapmadığım halde daha 57'leri göremedim. Şişkinlik nasıl gider? Spor ve yürüyüşü aksatmıyorum da

Kızlar selam.Ben bugün regli oldum.Cok şükür sabah oldum.Ayrica dün ilk defa annemle sahur yaptım.Cok fena rahatsız oldum.Hala tokum o derece .Bir kahve içtim o kadar.Zaten akşam iftara kadar yemem gibi geliyor.Tuvaletede çıkamadım.Metabolizma şaşırdı artık .

Ben de az önce oldum oruç gitti. Öğlen yemeğine gideceğim oğlumla ayıp geliyor ama çok acıktım yerim. Zaten bakıyorum da tutmayan daha fazla. Herkes rahatça yiyor içiyor. Tabi herkesin kendi tercihi. Herkes kendine tutuyor.

Aynen canım.Ben bile hala kendimi oruçlu sanıyorum.

Merhaba.
Kuralsiz bir zayiflama grubu ariyordum. Bulduguma cok sevindim.
ferhunde001 ile beraber 2018 ekim annesiyim. Hamilelikte 20 kilo aldim. Dogumdan sonra 9 gunde 15 kilo verdim. 5 kilo hala duruyor. Zaten onceden de 10 kilo fazlam vardi. Velhasili kelam emziriyorum, kolumda alciyla bu sabah 72.5 kg geldim. Boyle gitmez. Yemek yemeyi cok seviyorum. Belki burda sizin yazdiklarinizi okursam gaza gelirim.

holeyyy hosgeldin :) o alci kac kilodur ya bi 5 kilo vardir di mi.bu grupta diyet gibi yapanlar da var hamurisi abur cubur vb uzak durup diyet gibi olmaya lar da var.spor yapani da yapmayani da mevcut :) kendi adima konusayim Sudem_mmm in onerdigi fatsecret uygulamasini indirdim.gunluk 1500 kalori alacak sekilde yediklerimi kaydediyorum.bazi yemek istedigim seylerin kalorisine bakiyorum.cok yuksek oldugunu gorunce vazgeciyorum.ise yariyor :)

Yok canim. Keske 5 kilo olsa da irmik helvasi yesem. Alcidan once 70-71 arasiydim. Dedigin uygulamayi indireyim simdi. Bugun borek yedim. Yarin baslarim artik.

Hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun.9 günde 15 kilo nasıl verdiniz.Sanirim çocuk doğduktan sonra suyu falan çöktü galiba.Burada sakin ve yavaş kalıcı zayifliyoruz.Guzel gidiyoruz çok şükür.

Hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun.9 günde 15 kilo nasıl verdiniz.Sanirim çocuk doğduktan sonra suyu falan çöktü galiba.Burada sakin ve yavaş kalıcı zayifliyoruz.Guzel gidiyoruz çok şükür.
Hamileligimin son döneminde haftada 3 kilo falan aliyordum. Hic bir sey yemeden sacma sapan odem olmustum. 36 numara ayaklarim 41 numara esimin ayakkabisina ancak sigiyordu. Dogumdan sonra da bir anda aldigim kilolar bir anda gitti.
Herkes icin hayirlisi olsun insallah.

Anladım canım.Olsun hiç acelemiz yok sağlıklı ve güzel yavaş yavaş kalıcı bir şekilde zayifliycaz.Sadece sabırlı olucaz hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…