Sadece zayiflayalim

Regli olduğum için oruçlu değilim.Az önce öğle yemeği yedim.872 kalori.Aksama kadar sanırım 1000 kalori ile kapatırım.
programa yediklerime dikkat etmedigim zamanlarda ortalama birgunde yediklerimi girdim.3500u geciyordu haha gene iyi obez olmamisim. simdi 1800 bile yapsam gunluk benim icin buyuk gelisme :) 1000 cok az degil mi ya.

programa yediklerime dikkat etmedigim zamanlarda ortalama birgunde yediklerimi girdim.3500u geciyordu haha gene iyi obez olmamisim. simdi 1800 bile yapsam gunluk benim icin buyuk gelisme :) 1000 cok az degil mi ya.
Valla doyuyorum.Hatta daha az kalori ile doyuyorum.600 700 de bile.Ama ben zorluyorum 1000 kaloriye.Artık zorlamayı düşünmüyorum.Sen bile mesela zamanla miden kuculunce daha az kalori ile doyarsin emin ol.Bende bu programı yüklemeden önce meğer bir taneden bir şey olmaz deyip ne kadar yüksek kalorili şeyler tuketiyormusum.Bu programı bu kalori hesabını ben sürekli kullanmayı düşünüyorum.Zaten hayatımın bir parçası oldu.Once bakıyorum sonra yiyorum.

evet once 1800e alisayim diyorum.cunku 1500 cok zorladi basim dondu.surekli emziriyorum bir yandan.yavas yavas 1600e 1500e dusurucem en son.belki emzirme sikligi azalirsa biraz daha iyi olacak.

Bugün biraz başım ağrıdı fazla giremedim buraya .Sanırım Regliden dolayı ağrıdı.En son öğlen yemek yedim .800 civarı bir kalori aldım.Daha da hiç bir şey yemedim.Sadece kahve içtim.İyi gidiyor.Regli Siskinligim yavaş yavaş iniyor çok şükür .Tekrar 66 kilomu gördüm .İnşallah reglim tamamen bitince tekrar 65 i gorucegimi düşünüyorum.Yemelerime dikkat ediyorum.Canim hiç tatlı çekmiyor.Sanirim artık yemeye yemeye unuttum

Günaydın. Ben dün iki saat yürüyüş yaptım stada gittim. Dün bir de okulda nöbetçiydim. Günü 22 bin adımla kapattım. Bugün de yemek yiyip çıkmayı düşünüyorum. Maalesef şişkinlik bende de var. Pazar normale dönerim inşallah. Tartıda dün 2 kg fazla çıktım.64.8 hem de aç karınla. Ama eminim gidecek pazara kadar hatta 1 daha gidecek ben 61.9 görmek istiyorum artık. Bayrama 59.9 görsem süper olacaktı. Ama zor gibi. Sanki 3 kg yapıştı gitmiyor.

Artık kilo vermeler daha yavaş olmaya başladı.Ben bazen kaciriyorum.Vucudu şaşırtmak için.Bende regliyim.Ama yavaş yavaş iniyor Siskinligim.Pazar günü tamamen iner diye tahmin ediyorum.Reglimden sonra spora ağırlık verip biraz kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum.Bende iki aya kadar en az 59 60 arası olmak istiyorum.Su anda tartıda 66 görünüyor.Pazar gününe insalllah yine 65 leri görürüm her halde.

İyice hırs yaptım. Bu akşam 2,5 saat yürüsem iyi olacak. Zaten zaman azalıyor. Benim temmuzun altısına kadar 55 kg olmam lazım. Oğlumun sünnet düğünü var. Bayram dönüşü iyice spora ağırlık vereceğim zaten günde 3 saat spor yapacağım inşallah. Seminer dönemi erken kalkıp sabah da yarım saat leslie yapmayı planlıyorum.

Günaydın kızlar
Akşam iftarda misafirlerim vardı. Yarım kase yayla çorbası, 3 kaşık tavuk sote, iki kaşık nohut, bir kaç tane karpuz yedim. 2 top dondurma. Sanırım 1 tane de küçük tatlı yedim. Tatlıyı hatırlamıyorum misafirlerim gidince eşimle ve kızımla yürüyüşe çıktık.
Sahurda 1 dilim karpuz, 1 hurma, yarım kase yoğurt.

Az önce öğle yemeği yedim.Sabah ve öğlen toplam 772 kalori .Bugün bu kalori yeter bana.Yarina Allah kerim artık.

Bu sabah ac karnina her zamandan 1 kilo az geldim. Ilk defa alciyla 71lerdeyim. Sabah patates biber kizartmasi vardi. 5 tanecik patates yedim. Oysa patates kizartmasi benim icin hayatin anlami...
Yeter ki sabırlı ol dahada dusucek kilolar.Ramazan dan sonra daha düzenli ve dikkatli oluruz.Spora da hız verdik mi daha çabuk kilo veririz .Durmak yok zayıflamaya devam

Kizlar bugun borek yemedim 500 kalorilerdeyim daha. Ama aksam fena. Tantuni var. Yine de 1200 kalori hakkim oldugunu bilmek guzel.

Bazal metabolizma hizimi hesaplattim Google'dan 1387 çıktı.Yani ben hızlı kilo vermek istiyorsam.Bunun yarısını kalori olarak almalıyım.Bugunden sonra 700 kaloriyi gecmemeliyim.Ben 1000 kaloriye tamamliyorum ama aslında yanlış yapıyorum.Yani çok yavaş kilo gidiyor.En azından 60 kiloya düşene kadar 700 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.

Bende diyorum neden bu kadar yavaş kilo veriyorum diyeHesap ortada Vücudun hiç bir şey yapmadan yaktığı kalori 1400 civarı ee ben 1000 kalori alırsam .400 kalorilik bir yakım oluyor .Onun için ya spor yapmalıyım.Ya kaloriyi azaltmaliyim.Ramazan da ve Regli de spor biraz zor oluyor.Onun için kalori azaltmaya gidicem .Artık 60 lara doğru hızlanmak istiyorum.Ramazan sonrası da spora ağırlık vericem .Sonra 1000 kalori alicam.

Aaa kızlar pes mi ettiniz .Kimsecikler uğramıyor .Sakin pes etmeyin.Ben reglim bitince programı guncelleyip kendime bir ay sürece vericem .O bir ay içinde 3 kilo verme hedefim olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…