programa yediklerime dikkat etmedigim zamanlarda ortalama birgunde yediklerimi girdim.3500u geciyordu hahaRegli olduğum için oruçlu değilim.Az önce öğle yemeği yedim.872 kalori.Aksama kadar sanırım 1000 kalori ile kapatırım.
Valla doyuyorum.Hatta daha az kalori ile doyuyorum.600 700 de bile.Ama ben zorluyorum 1000 kaloriye.programa yediklerime dikkat etmedigim zamanlarda ortalama birgunde yediklerimi girdim.3500u geciyordu hahagene iyi obez olmamisim. simdi 1800 bile yapsam gunluk benim icin buyuk gelisme :) 1000 cok az degil mi ya.
evet once 1800e alisayim diyorum.cunku 1500 cok zorladi basim dondu.surekli emziriyorum bir yandan.yavas yavas 1600e 1500e dusurucem en son.belki emzirme sikligi azalirsa biraz daha iyi olacak.Valla doyuyorum.Hatta daha az kalori ile doyuyorum.600 700 de bile.Ama ben zorluyorum 1000 kaloriye.Artık zorlamayı düşünmüyorum.Sen bile mesela zamanla miden kuculunce daha az kalori ile doyarsin emin ol.Bende bu programı yüklemeden önce meğer bir taneden bir şey olmaz deyip ne kadar yüksek kalorili şeyler tuketiyormusum.Bu programı bu kalori hesabını ben sürekli kullanmayı düşünüyorum.Zaten hayatımın bir parçası oldu.Once bakıyorum sonra yiyorum.
Benim aksam yemegine 350 kalorim kaldi. Saat daha 5.evet once 1800e alisayim diyorum.cunku 1500 cok zorladi basim dondu.surekli emziriyorum bir yandan.yavas yavas 1600e 1500e dusurucem en son.belki emzirme sikligi azalirsa biraz daha iyi olacak.
Artık kilo vermeler daha yavaş olmaya başladı.Ben bazen kaciriyorum.Vucudu şaşırtmak için.Bende regliyim.Ama yavaş yavaş iniyor Siskinligim.Pazar günü tamamen iner diye tahmin ediyorum.Reglimden sonra spora ağırlık verip biraz kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum.Bende iki aya kadar en az 59 60 arası olmak istiyorum.Su anda tartıda 66 görünüyor.Pazar gününe insalllah yine 65 leri görürüm her halde.Günaydın. Ben dün iki saat yürüyüş yaptım stada gittim. Dün bir de okulda nöbetçiydim. Günü 22 bin adımla kapattım. Bugün de yemek yiyip çıkmayı düşünüyorum. Maalesef şişkinlik bende de var. Pazar normale dönerim inşallah. Tartıda dün 2 kg fazla çıktım.64.8 hem de aç karınla. Ama eminim gidecek pazara kadar hatta 1 daha gidecekben 61.9 görmek istiyorum artık. Bayrama 59.9 görsem süper olacaktı. Ama zor gibi. Sanki 3 kg yapıştı gitmiyor.
Yeter ki sabırlı ol dahada dusucek kilolar.Ramazan dan sonra daha düzenli ve dikkatli oluruz.Spora da hız verdik mi daha çabuk kilo veririz .Durmak yok zayıflamaya devamBu sabah ac karnina her zamandan 1 kilo az geldim. Ilk defa alciyla 71lerdeyim. Sabah patates biber kizartmasi vardi. 5 tanecik patates yedim. Oysa patates kizartmasi benim icin hayatin anlami...
Evet her ihtimale karşıKizlar bugun borek yemedim 500 kalorilerdeyim daha. Ama aksam fena. Tantuni var. Yine de 1200 kalori hakkim oldugunu bilmek guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?