Sadece zayiflayalim

Kızlar yürüyüşten yeni geldim. Oruçlu olmadığım için ezan vakti dışarda olmak kötü bir duygu. Sokaklar bomboştu. 1 saati geçkin yürüdüm. Kızım da bana eşlik etti. Ama çoğu zaman kucağımda. İştahım yoktu bugün. Sabah yumurta ve şekersiz çay içtim. Öğlen kahve yanına 1 tulumba yedim. Akşam 6 tane yaprak sarması ve 1 litreye yakın su içtim. Tam emin değilim su konusunda. Ders çalıştım. Yarın iftara misafirlerim var temizlik yaptım. Yorulmazsam sporu Sahuru beklerken yapacağım. Kızımla oynadık. Bugün çok yoğun geçti.

Sudem_mmm afiyet olsun.
Hedefim 1700 kaloriydi 1624 kaloride biraktim. Pide yemedim. Tabi kalorinin buyuk kismi borekten geldigi icin acliktan ölüyorum. Ben zaten ac kalmadan zayiflayamayanlardanim. Hadi bakalim.
Bende aç kalmadan zayıfyamıyorum

Kızlar ben iftarda baya yedim o yüzden sahur olmayacak bende bugün
Sahur
Kuru meyve,biraz kuruyemiş 2 kaşık yoğurt

İftar
6 kaşık Tavuk sote
5 kaşık taze fasulye
1 buçuk bardak ayran
2 tane dukan krebi

İftar sonrası
1 mini kase dondurma

Ben bugün iftarda 900 kalori civarı aldım.patlican kebabı, mercimek çorbası,salata,karpuz,bir parça ince lavaş,üç kaşık mantı.Tatli yemedim.Cok çay içtim .Tok karnına elbiselerle valla 68 geldim.Tabi su anda reglimin ilk günü kesin kilom sanırım bir hafta sonra iyice belli olur.İftar öncesi 65.8 idim.

Acaba regli Siskinligim 1 kilo varmıdır.Gerci tok tartildim ama ,,68 i görünce biraz morelim bozuldu.

Canim 1700 kaloriyle bile aglamanin esigine geldim. 1200 kalori alsam kafayi yerim. Bi de emziriyorum. Sabahtan aksama aksamdan sabaha. Bebegim cok memeci. +500 kalori ordan yani.
evet 1800un alti beni cok zorluyor.zaten bir diyetisyen de emziren anne zayiflamak istiyorsa 1800 kalorinin altina dusmemeli diyordu.tabi ki saglikli beslenerek.yoksa cipsi boregi tatliyi yedim 1800 oldu degil ama keske oyle olsa

Herkese günaydın kızlar.Regli olduğum için oruçlu değilim .Bu sabah kahve ve bir parça lavaş içinde peynir yedim.Sabah 67 gördüm tartıda.Umarim regli bitince gördüğüm 65 lere inerim.

Herkese günaydın kızlar.Regli olduğum için oruçlu değilim .Bu sabah kahve ve bir parça lavaş içinde peynir yedim.Sabah 67 gördüm tartıda.Umarim regli bitince gördüğüm 65 lere inerim.
Masallah canim. 67 kiloyken cok sismanim diyordum. Simdi bir obez oldum. Ama bu sabah tereyag bal yemedim. Benim icin bir gelisme.

Masallah canim. 67 kiloyken cok sismanim diyordum. Simdi bir obez oldum. Ama bu sabah tereyag bal yemedim. Benim icin bir gelisme.
Benim tatlı kacamaklarim olmadı.Ama pilav mantı falan kacamaklarim oldu çok az.Zaten kendimi oruçlu sanıyorum. İnşallah reglim bitince kilo durumum düzelir diye tahmin ediyorum.

Regli olduğum için oruçlu değilim.Az önce öğle yemeği yedim.872 kalori.Aksama kadar sanırım 1000 kalori ile kapatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…