- 14 Mayıs 2012
- 3.349
- 3.044
- 448
Bende aç kalmadan zayıfyamıyorumSudem_mmm afiyet olsun.
Hedefim 1700 kaloriydi 1624 kaloride biraktim. Pide yemedim. Tabi kalorinin buyuk kismi borekten geldigi icin acliktan ölüyorum. Ben zaten ac kalmadan zayiflayamayanlardanim. Hadi bakalim.
Bugun ac kalmissin bayagi. Yarina zayiflarsin.Bende aç kalmadan zayıfyamıyorum
Bakalım 57'leri bu hafta görecek miyim?Bugun ac kalmissin bayagi. Yarina zayiflarsin.
Bence 1200 kalori alsan daha iyi kilo verirsin.Sudem_mmm afiyet olsun.
Hedefim 1700 kaloriydi 1624 kaloride biraktim. Pide yemedim. Tabi kalorinin buyuk kismi borekten geldigi icin acliktan ölüyorum. Ben zaten ac kalmadan zayiflayamayanlardanim. Hadi bakalim.
Zayiflarsin emin ol.Biz nasıl zayifliyoruz.Ben sadece geceleri aç yatıyorum.Buna alistirdim kendimi..Bende aç kalmadan zayıfyamıyorum
Ben de geceleri aç kalmaya özen gösteriyorum cnmZayiflarsin emin ol.Biz nasıl zayifliyoruz.Ben sadece geceleri aç yatıyorum.Buna alistirdim kendimi..
Canim 1700 kaloriyle bile aglamanin esigine geldim. 1200 kalori alsam kafayi yerim. Bi de emziriyorum. Sabahtan aksama aksamdan sabaha. Bebegim cok memeci. +500 kalori ordan yani.Bence 1200 kalori alsan daha iyi kilo verirsin.
evet 1800un alti beni cok zorluyor.zaten bir diyetisyen de emziren anne zayiflamak istiyorsa 1800 kalorinin altina dusmemeli diyordu.tabi ki saglikli beslenerek.yoksa cipsi boregi tatliyi yedim 1800 oldu degilCanim 1700 kaloriyle bile aglamanin esigine geldim. 1200 kalori alsam kafayi yerim. Bi de emziriyorum. Sabahtan aksama aksamdan sabaha. Bebegim cok memeci. +500 kalori ordan yani.
Masallah canim. 67 kiloyken cok sismanim diyordum. Simdi bir obez oldum. Ama bu sabah tereyag bal yemedim. Benim icin bir gelisme.Herkese günaydın kızlar.Regli olduğum için oruçlu değilim .Bu sabah kahve ve bir parça lavaş içinde peynir yedim.Sabah 67 gördüm tartıda.Umarim regli bitince gördüğüm 65 lere inerim.
Benim tatlı kacamaklarim olmadı.Ama pilav mantı falan kacamaklarim oldu çok az.Zaten kendimi oruçlu sanıyorum.Masallah canim. 67 kiloyken cok sismanim diyordum. Simdi bir obez oldum. Ama bu sabah tereyag bal yemedim. Benim icin bir gelisme.
Ben dün domdurma yedim ama bidaha 30 gün şeker yokBenim tatlı kacamaklarim olmadı.Ama pilav mantı falan kacamaklarim oldu çok az.Zaten kendimi oruçlu sanıyorum.İnşallah reglim bitince kilo durumum düzelir diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?