Sadece zayiflayalim

Olsun ama bence cipse harcama kalorini .Ben pek abur cubur sevmem zaten .Ama bir mantı ,börek ,simit cips yerine onları tercih ederim şahsen.
bizde bir aburcubur cekmecesi var ki akillara zarar.hepsini esim aliyor.ve ben gunboyu onlardan yememek icin mucadele icindeyim bi ikna edemedim diyet yapmasa da abur cubur yemese o bile yeter. onun mantik da su: annem herseyin en dogalini yapar hamurisi abur cubur hic yedirmezdi bize.ama kanserden genc yasta vefat etti.o zaman ye gitsin. neyse.ben ornek olurum insallah ona :)

Basın sağolsun canım.Benim abur cubur yeme isteğim bu zamana kadar hiç olmadı.Oglum için bazen alırım .Onada çok vermek istemiyorum ama çocuk işte canı istiyor.

Herkese günaydın.Bu sabah kilom 65.5.lerde idi .Bir kaç gündür baya dikkatli davrandım.Ufak tefek patates kızartması gibi kacamaklarim .Sabah erken saatlerde oldu .Ama akşamları yemedim.Zaten hafta sonunda oruçlu olurum tekrar.pazartesi 64 u ucundan da olsa görmek istiyorum.

Bazal metabolizma vücudun kendi içinde taşıma, böbrek organ vs çalışması için gerekli olan enerjidir.sen bunun yarısını alırsan yakacağın şey yağdan daha fazla kas olur. Eb fazla 1000 -900 alman lazım.

Ama yavaş gidiyor.Belkide spor yapmadığım içindir.Dogru söylüyorsun.Ben yinede zorluycam kendimi 1000 kaloriye Artık Canimda çok istemiyor yemek.İyice alıştım.

Ama yavaş gidiyor.Belkide spor yapmadığım içindir.Dogru söylüyorsun.Brn yinede zotluycam kendimi 1000 kaloriye Artık Canimda çok istemiyor yemek.İyice alıştım.
Evet insan hızlı gitsin istiyor ama benden tavsiye bu şekilde 10kg verince 5kg vermiş Gibi durur ama spor olursa 10 verseniz bıle 15 vermiş gibi durursunuz çünkü aktif olarak yağ yakımı olur kas korunur :)

Evet insan hızlı gitsin istiyor ama benden tavsiye bu şekilde 10kg verince 5kg vermiş Gibi durur ama spor olursa 10 verseniz bıle 15 vermiş gibi durursunuz çünkü aktif olarak yağ yakımı olur kas korunur :)
İnşallah pazartesi başlarım sporuma .Yarın biter reglim diye düşünüyorum.Araya hafta sonu giriyor.Pazartesi başlarım.Spora.Hem bayadir bıraktım sporu .Sikilasma da olur.

Kızlar bugün üzerime eskiden olmayan kıyafetleri denedim .Artık oluyorlar . Çok güzel bir duygu .Bu yoldan dönmek yok zayıflamaya devam.Sizde pes etmeyin .Pes etmeyince gerçekten oluyor.Sonucta bir anlık yemek yeme zevkini yaşayıp sonra pişman oluyoruz.Hedefe kilitlenin gerisi zaten geliyor.Su anda 63 hedefine kilitlendim.İnsallah onuda gorucem.

Süpersin cnm

Dün pek uğrayamadım. Sahurda 1 dilim karpuz, yarım muz, bir yumurta, 2 hurma yedim. Akşam arkadaşlarla dışarıdaydık. Sadece şekerli bir Türk kahvesi yanında makaron ve küçük şekerlerden yedim.

Güya bugün hiç karbonhidrat almiycaktim.Tamamen karbonhidrat aldımOğluma evde kek yaptım okuldan geldimi yesin diye sonra tadına baktım.Ne mi oldu .3 dilim afiyetle yedim.Uzun zamandır tatlı kaçamağı yapmamistim.Aslinda iyi oldu .Bana bir enerji mutluluk geldi ki sormayın.Zaten reglimin başından beri tatlı yemedim.Komposto haric bir kase.Bugun sabah ve kekler dahil toplam 1200 kalori aldım .Artık yarın sabaha kadar bir şey yemem inşallah.Cumarteside oruçlu olurum inşallah.Kalori programimin raporlarında toplam günlük aldığım kalori 1000 kaloriyi gösteriyor.Yani iyi gidiyorum.Yarin kendime semizotu yemeği yaptım onu yiycem.Kacamak yok.İnsallah

Kızlar zayıflamak isteyenler bence kalori takibi yapsınlar.Muthis ise yarıyor.Biraz uzun sürede yavaş yavaş kilo veriyorsunuz.Ama yiyerek ,hiç bir şeyden mahrum kalmadan ,bunalmadan ve diyet olmadan kilolar gidiyor.Kendinizi çok güzel disipline ediyorsunuz.Ve sınırda durmayı öğreniyorsunuz.Yapmaniz gereken çok basit.Bir kalori programı yükleyip onun dediklerini uygulamak .Bu kadar kolay.Benim gibi bugün kalorinizi kek yiyerek ,yada başka bir şey yiyerek harcadiysaniz yarın daha hafif yiyerek dengeleme yapabilirsiniz.

Zaten ne zaman az yiyeyim dersen çok yersin sanki kendimi gördüm. Dün iftardan önce tartıda 57.7 yi gördüm. Sabah 58 çıktım cumartesiye kadar tartılmayacağım bir daha inşaALLAH

Zaten ne zaman az yiyeyim dersen çok yersin sanki kendimi gördüm. Dün iftardan önce tartıda 57.7 yi gördüm. Sabah 58 çıktım cumartesiye kadar tartılmayacağım bir daha inşaALLAH
Hiç sorma aynen .Az yiycem dediğim zaman çok yiyorum.Hic bir şey demedigim zaman canım hiç bir şey istemiyor sanki İnsallah bende 5 rakamlara inerim ya.Gerci bir 5 kilom kaldı . İnşallah 5 kilo sonra 5 li rakamları gorucem.Simdi 65 .5 im .500 gramı saymıyorum Pazartesi gününe kadar o 500 gramda gidicek inşallah.

Ramazan dolayısıyla buralar sesiz kızlar yok psikolojik oya,yağmur,sezen ve diğer kızlar nerelerdesiniz.

Merhaba kizlar. Kalori takibi sayesinde sadece 30 tane cekirdek yedim. Yoksa butun paketi bitiriyordum. Gercekten ise yariyor. Cekirdekleri saymak manyakca ama ise yariyor.
Aksama 500 kalorim falan var. Yeter de artar bile.

Merhaba kizlar. Kalori takibi sayesinde sadece 30 tane cekirdek yedim. Yoksa butun paketi bitiriyordum. Gercekten ise yariyor. Cekirdekleri saymak manyakca ama ise yariyor.
Aksama 500 kalorim falan var. Yeter de artar bile.
Bende kızlar nerelerde diyorum.Ramazan ya normal tabi.Kalori hesabı süper bir şey valla .Ben artık yiyeceklerden hiç korkmuyorum.Yavas gidiyor ama olsun istediğimiz herşeyden az da olsa yiyoruz.Sadece sabırlı olmak gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…