Evet ama o zamanda geç açılıp yemek zorunda kalıyor insan.1650 civari kaloriyle gunu kapattim. Az kalori almanin sirri gec kahvalti yapmakmis. Hic aclik hissetmedim bugun.
Olsun ama bence cipse harcama kalorini .Ben pek abur cubur sevmem zaten .Ama bir mantı ,börek ,simit cips yerine onları tercih ederim şahsen.1837 kaloriyle kapattim.o cipsi yemeseydim 1300lerde kapatacakmisim :/
bizde bir aburcubur cekmecesi var ki akillara zarar.hepsini esim aliyor.ve ben gunboyu onlardan yememek icin mucadele icindeyimOlsun ama bence cipse harcama kalorini .Ben pek abur cubur sevmem zaten .Ama bir mantı ,börek ,simit cips yerine onları tercih ederim şahsen.
Basın sağolsun canım.Benim abur cubur yeme isteğim bu zamana kadar hiç olmadı.Oglum için bazen alırım .Onada çok vermek istemiyorum ama çocuk işte canı istiyor.bizde bir aburcubur cekmecesi var ki akillara zarar.hepsini esim aliyor.ve ben gunboyu onlardan yememek icin mucadele icindeyimbi ikna edemedim diyet yapmasa da abur cubur yemese o bile yeter. onun mantik da su: annem herseyin en dogalini yapar hamurisi abur cubur hic yedirmezdi bize.ama kanserden genc yasta vefat etti.o zaman ye gitsin. neyse.ben ornek olurum insallah ona :)
Bazal metabolizma vücudun kendi içinde taşıma, böbrek organ vs çalışması için gerekli olan enerjidir.sen bunun yarısını alırsan yakacağın şey yağdan daha fazla kas olur. Eb fazla 1000 -900 alman lazım.Bazal metabolizma hizimi hesaplattim Google'dan 1387 çıktı.Yani ben hızlı kilo vermek istiyorsam.Bunun yarısını kalori olarak almalıyım.Bugunden sonra 700 kaloriyi gecmemeliyim.Ben 1000 kaloriye tamamliyorum ama aslında yanlış yapıyorum.Yani çok yavaş kilo gidiyor.En azından 60 kiloya düşene kadar 700 kaloriyi gecmemeye özen gostericem.
Ama yavaş gidiyor.Belkide spor yapmadığım içindir.Dogru söylüyorsun.Ben yinede zorluycam kendimi 1000 kaloriyeBazal metabolizma vücudun kendi içinde taşıma, böbrek organ vs çalışması için gerekli olan enerjidir.sen bunun yarısını alırsan yakacağın şey yağdan daha fazla kas olur. Eb fazla 1000 -900 alman lazım.
Evet insan hızlı gitsin istiyor ama benden tavsiye bu şekilde 10kg verince 5kg vermiş Gibi durur ama spor olursa 10 verseniz bıle 15 vermiş gibi durursunuz çünkü aktif olarak yağ yakımı olur kas korunur :)Ama yavaş gidiyor.Belkide spor yapmadığım içindir.Dogru söylüyorsun.Brn yinede zotluycam kendimi 1000 kaloriyeArtık Canimda çok istemiyor yemek.İyice alıştım.
İnşallah pazartesi başlarım sporuma .Yarın biter reglim diye düşünüyorum.Araya hafta sonu giriyor.Pazartesi başlarım.Spora.Hem bayadir bıraktım sporu .Sikilasma da olur.Evet insan hızlı gitsin istiyor ama benden tavsiye bu şekilde 10kg verince 5kg vermiş Gibi durur ama spor olursa 10 verseniz bıle 15 vermiş gibi durursunuz çünkü aktif olarak yağ yakımı olur kas korunur :)
Süpersin cnmKızlar bugün üzerime eskiden olmayan kıyafetleri denedim .Artık oluyorlar . Çok güzel bir duygu .Bu yoldan dönmek yok zayıflamaya devam.Sizde pes etmeyin .Pes etmeyince gerçekten oluyor.Sonucta bir anlık yemek yeme zevkini yaşayıp sonra pişman oluyoruz.Hedefe kilitlenin gerisi zaten geliyor.Su anda 63 hedefine kilitlendim.İnsallah onuda gorucem.
Zaten ne zaman az yiyeyim dersen çok yersinGüya bugün hiç karbonhidrat almiycaktim.Tamamen karbonhidrat aldımOğluma evde kek yaptım okuldan geldimi yesin diye sonra tadına baktım.Ne mi oldu .3 dilim afiyetle yedim.Uzun zamandır tatlı kaçamağı yapmamistim.Aslinda iyi oldu .Bana bir enerji mutluluk geldi ki sormayın. Zaten reglimin başından beri tatlı yemedim.Komposto haric bir kase.Bugun sabah ve kekler dahil toplam 1200 kalori aldım .Artık yarın sabaha kadar bir şey yemem inşallah.Cumarteside oruçlu olurum inşallah.Kalori programimin raporlarında toplam günlük aldığım kalori 1000 kaloriyi gösteriyor.Yani iyi gidiyorum.Yarin kendime semizotu yemeği yaptım onu yiycem.Kacamak yok.İnsallah
Hiç sorma aynen .Az yiycem dediğim zaman çok yiyorum.Hic bir şey demedigim zaman canım hiç bir şey istemiyor sankiZaten ne zaman az yiyeyim dersen çok yersinsanki kendimi gördüm. Dün iftardan önce tartıda 57.7 yi gördüm. Sabah 58 çıktım cumartesiye kadar tartılmayacağım bir daha inşaALLAH
Bende kızlar nerelerde diyorum.Merhaba kizlar. Kalori takibi sayesinde sadece 30 tane cekirdek yedim. Yoksa butun paketi bitiriyordum. Gercekten ise yariyor. Cekirdekleri saymak manyakca ama ise yariyor.
Aksama 500 kalorim falan var. Yeter de artar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?