Inşallah canim görürsün inanıyorum ah bende görebilsem 70.5 takildim kaldım ekmek pide yemiyorm ama tatli yi cok kacirdim artik karar verdim tamamen kesicem yarin sadece corbayla orucumu acicam birde salata 3 te hurma olabilir :)yapabilirmiyim bilmiyorum ama bıktım diyebilirim yerimde saymaktan eşim aylardir söylüyor kilo ver kilo ver sıkıldım vallahiKızlar bugün üzerime eskiden olmayan kıyafetleri denedim .Artık oluyorlar . Çok güzel bir duygu .Bu yoldan dönmek yok zayıflamaya devam.Sizde pes etmeyin .Pes etmeyince gerçekten oluyor.Sonucta bir anlık yemek yeme zevkini yaşayıp sonra pişman oluyoruz.Hedefe kilitlenin gerisi zaten geliyor.Su anda 63 hedefine kilitlendim.İnsallah onuda gorucem.
Bende kalori takibini yapıyorum gerçektençe yarıyor yoksa diyet listelerini asla yapamazdım.Bende kızlar nerelerde diyorum.Ramazan ya normal tabi.Kalori hesabı süper bir şey valla .Ben artık yiyeceklerden hiç korkmuyorum.Yavas gidiyor ama olsun istediğimiz herşeyden az da olsa yiyoruz.Sadece sabırlı olmak gerek .
Hoşgeldin canım .Olsun şimdiden basla .Ramazan bitene kadar en az 2 kilo gider fenami.Ben Su anda regliyim inşallah yarın biter.Cumartesi oruçlu olurum.Mesela ben Ramazan'a 67.5 ila başladım.Su anda 65.5 im.Ramazan da iftarimi yapıyorum.En fazla 800 kalori alıyorum.Tatli hamur işi yok.Sahurum yok benim .Ama sen yumurta peynir hafif şeyler yiyebilirsin çok kolay kilo verirsin .Başarılar.Ilk sayfanı okudum da, tebrik ederim!
Keşke ben de erken gelseydin kendime de şubattan bu yana buraya yazarak kilo verseydim
Işin neresinden tutarsak kar dicez artık. Ramazan sonrası daha hızlı veririz umarım!
Ben de sahur yapmiyorum ama sütlü tatlılara hayır diyemiyorum maalesef haftada 3 gün yiyorum ramazana özelHoşgeldin canım .Olsun şimdiden basla .Ramazan bitene kadar en az 2 kilo gider fenami.Ben Su anda regliyim inşallah yarın biter.Cumartesi oruçlu olurum.Mesela ben Ramazan'a 67.5 ila başladım.Su anda 65.5 im.Ramazan da iftarimi yapıyorum.En fazla 800 kalori alıyorum.Tatli hamur işi yok.Sahurum yok benim .Ama sen yumurta peynir hafif şeyler yiyebilirsin çok kolay kilo verirsin .Başarılar.
Canım bozma morelini.Sadece sabırlı ol birde yediklerine dikkat et yeterli.Birde kalori programı yükle ve onu geçme çok işe yarıyor.Inşallah canim görürsün inanıyorum ah bende görebilsem 70.5 takildim kaldım ekmek pide yemiyorm ama tatli yi cok kacirdim artik karar verdim tamamen kesicem yarin sadece corbayla orucumu acicam birde salata 3 te hurma olabilir :)yapabilirmiyim bilmiyorum ama bıktım diyebilirim yerimde saymaktan eşim aylardir söylüyor kilo ver kilo ver sıkıldım vallahi
Ben kalori programı yükledim.900 yada 1000 kaloriyi geçmiyorum.Uzun zamandır tatlı yemiyorum ki ben çok severdim tatlıyı aramıyorum bile.Ama bugün kek yaptım ve 3 dilim yedim .Saat öğlen 3 gibi ve sabaha kadar artık bir şey yemem yasak.Cunku Kalorimi keke feda ettim.Tabi bugünlük daha önce tatlı isteğim olunca meyve yada biraz meyve kompostosu ile gecistiriyorum.İste kayısı falan .Yemediğim zaman canın pek istemiyor zaten.Ben de sahur yapmiyorum ama sütlü tatlılara hayır diyemiyorum maalesef haftada 3 gün yiyorum ramazana özelşeker isteği için napıyorsun
Popo derken pek anlamadımSlm kızlar ben popo araştırıyorum kafam çok karışık bugün tahlil verdim gün almak için ama hala kararsızım 13-15 milyar arası değişiyor.
Popo yaptiracak sanirim ama naaptiracak bilemedim. Kaldirma, kucultme, buyutme...Popo derken pek anlamadımbildiğimiz popo mu
Anladım.Yok ya ben cesaret edemem .Ne olur ne olmaz .Allah korusun.Popo yaptiracak sanirim ama naaptiracak bilemedim. Kaldirma, kucultme, buyutme...
Ay hangi bi tarafimi yaptirsam diger taraf elimde kalir zaten.Anladım.Yok ya ben cesaret edemem .Ne olur ne olmaz .Allah korusun.
Evet aslında alıştıra alıştıra kalorini azaltabilirsin.Benimde iki gündür .Sanırım Regliden dolayı migrenim tuttu başım çok ağrıdı.Bugun 120 kalori falan eksik biraktim. Yarin sabah 71e dusmus olurum kanimca...
Evet canım silikon popo estetiği yaptırmak istiyorum.Popo derken pek anlamadımbildiğimiz popo mu
Aman dikkatli ol . Allah korusun sağlığın her şeyden çok önemli.Evet canım silikon popo estetiği yaptırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?