Sadece zayiflayalim

Slm kızlar ben popo araştırıyorum kafam çok karışık bugün tahlil verdim gün almak için ama hala kararsızım 13-15 milyar arası değişiyor.

Inşallah canim görürsün inanıyorum ah bende görebilsem 70.5 takildim kaldım ekmek pide yemiyorm ama tatli yi cok kacirdim artik karar verdim tamamen kesicem yarin sadece corbayla orucumu acicam birde salata 3 te hurma olabilir :)yapabilirmiyim bilmiyorum ama bıktım diyebilirim yerimde saymaktan eşim aylardir söylüyor kilo ver kilo ver sıkıldım vallahi

Bende kalori takibini yapıyorum gerçektençe yarıyor yoksa diyet listelerini asla yapamazdım.

Ilk sayfanı okudum da, tebrik ederim!
Keşke ben de erken gelseydin kendime de şubattan bu yana buraya yazarak kilo verseydim
Işin neresinden tutarsak kar dicez artık. Ramazan sonrası daha hızlı veririz umarım!
Hoşgeldin canım .Olsun şimdiden basla .Ramazan bitene kadar en az 2 kilo gider fenami.Ben Su anda regliyim inşallah yarın biter.Cumartesi oruçlu olurum.Mesela ben Ramazan'a 67.5 ila başladım.Su anda 65.5 im.Ramazan da iftarimi yapıyorum.En fazla 800 kalori alıyorum.Tatli hamur işi yok.Sahurum yok benim .Ama sen yumurta peynir hafif şeyler yiyebilirsin çok kolay kilo verirsin .Başarılar.

Ben de sahur yapmiyorum ama sütlü tatlılara hayır diyemiyorum maalesef haftada 3 gün yiyorum ramazana özel şeker isteği için napıyorsun

Canım bozma morelini.Sadece sabırlı ol birde yediklerine dikkat et yeterli.Birde kalori programı yükle ve onu geçme çok işe yarıyor.

Ben de sahur yapmiyorum ama sütlü tatlılara hayır diyemiyorum maalesef haftada 3 gün yiyorum ramazana özel şeker isteği için napıyorsun
Ben kalori programı yükledim.900 yada 1000 kaloriyi geçmiyorum.Uzun zamandır tatlı yemiyorum ki ben çok severdim tatlıyı aramıyorum bile.Ama bugün kek yaptım ve 3 dilim yedim .Saat öğlen 3 gibi ve sabaha kadar artık bir şey yemem yasak.Cunku Kalorimi keke feda ettim.Tabi bugünlük daha önce tatlı isteğim olunca meyve yada biraz meyve kompostosu ile gecistiriyorum.İste kayısı falan .Yemediğim zaman canın pek istemiyor zaten.

Bugün saat 3 te 3 dilim kek yemiştim.Ama ondan sonra bir şey yemedim.Sadece az önce küçük lavaş parçası iki küp peynir yedim.Bas ağrım için ilaç içtim.Migrenim tuttu dünden beri.Yarin için kendime bugünden semizotu yemeği yaptım.Artik gelecek regliye kadar tatlı yemem diye düşünüyorum.Ay da bir defadan bir şey olmaz zaten.Pazartesi günü 64 u ucundan da olsa görmeye kararlıyım . İnşallah.Cumartesi günü de Allah'ın izniyle orucuma tekrar başlamış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…