Sadece zayiflayalim

Çok şükür ben iyiyim.Pazartesiyi 4 gözle bekliyorum.64 u görmek için

Programın adı ne ben de yükleyeyim olmadı ya

Canım bozma morelini.Sadece sabırlı ol birde yediklerine dikkat et yeterli.Birde kalori programı yükle ve onu geçme çok işe yarıyor.
Hic bilmiyorum kalori programi ama denicem insallah.Sahur da yediklerim şöyle
Kasarli bir yumurtadan omlet
salatalık ve küçük bir domates 1 dilim peynir
bol su .Iftarda sadece corba içmeyi planliyorum insallah basaririm

Sahurda yemeden nasıl dayanıyorsun canim ya

gunaydin kizlar dun annemler geldi derken vaktin nasil gectigini anlamadim 1000 kaloriyi bile bulmamis yediklerim.sanki midem kuculuyo gibi.aksam o kadar az yemem mumkun degildi normalde.bu sabah tartida nihayet hamilelik oncesi kilomu gordum cok mutluyum :) 67.6 ciktim.

Tebrikler canım.Durma devam et .Artık daha çok kilo vermeye basliycaksin.

Çok heyecanlıyım 5 li rakamlara az kaldı.Simdi ipin ucunu daha çok tutuyorum.Cunku birakirsam yakalamak çok zor olurDayan'ın kızlar.İnanin 65 leri görünce daha çok hevesleniyorsunuz.

Gunlugumun başlarından biraz okudum da .Ay o 7 li rakamlar beni ne sinir etmişti.Aylarca düşmeye çalıştım o 7 sayısından.Cok zor bir geçiş süreciydi.Bir türlü gitmemekte ısrar etmişti o 7 Çok şükür en sonunda gönderdim.Biraz zor oldu ama gitti çok şükür.

Dün akşam 2 saate yakın yürüdüm. 20 bin adımla günü kapattım. Bugün hava serin ve yağmurlu akşama bakalım nasıl olacak ona göre çıkacağım ya da evde Leslie yaparım. Yarın da oruç tutamayacağım sabah kalkıp biraz leslie yaparım. Sonra oruç tutarken spor zor. Ama sahurda az yiyerek oruç tutarım yine. Tartılmıyorum daha net çıkmaz diye. Salı günü tartılacağım.

merhaba sana katılabilir miyim

Tabi ki katılabilirsin.Hosgeldin.Ama pes Edip gitme Sadece sabırlı olmalisin.Su anda zayıflamak için neler yapıyorsun.Su anda kaç kilosun ve hedefin nedir.
Teşekkür ederim
hayır asla gitmek yok.
şimdi şöyle, ben 74 kilodan 54'e düşmüştüm.
tekrar, 59-60 kilo oldum
hedefim tekrar 54 ama 52 daha İyi olur. boyum 1.63
planım ise şu:
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık biber
peynir zeytin

öğlen
salata

akşam
yoğurt

aralarda
soda, yeşil elma, kahve

ŞEKER ASLA YOK!
GLUTEN YOK!

acıktıkça salatalık ye

Ramazan sonrası işleri çok ama çok sıkı tutalım kızlar.Gonderelim artık su kiloları sakin bayram diye asiri kacamaklar yapmayın.Hele tatlı ya mutlaka bu tatlıdan uzak durmaliyiz.Bizi en zora sokan yiyecek .Hadi biraz gayretli olalım .Basaracagimiza inanalim.Havuza denize gidicez Güzel elbiseler giyicez .Durmak yok zayıflamaya devam.

Kesinlikle haklısın tatlı cısss
güzel görünelim giydiğimiz yakışsın dimi:)
kaç yaşındasın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…