Programın adı ne ben de yükleyeyim olmadı yaBen kalori programı yükledim.900 yada 1000 kaloriyi geçmiyorum.Uzun zamandır tatlı yemiyorum ki ben çok severdim tatlıyı aramıyorum bile.Ama bugün kek yaptım ve 3 dilim yedim .Saat öğlen 3 gibi ve sabaha kadar artık bir şey yemem yasak.Cunku Kalorimi keke feda ettim.Tabi bugünlük daha önce tatlı isteğim olunca meyve yada biraz meyve kompostosu ile gecistiriyorum.İste kayısı falan .Yemediğim zaman canın pek istemiyor zaten.
FatSecretProgramın adı ne ben de yükleyeyim olmadı ya
Hic bilmiyorum kalori programi ama denicem insallah.Sahur da yediklerim şöyleCanım bozma morelini.Sadece sabırlı ol birde yediklerine dikkat et yeterli.Birde kalori programı yükle ve onu geçme çok işe yarıyor.
Sahurda yemeden nasıl dayanıyorsun canim yaHoşgeldin canım .Olsun şimdiden basla .Ramazan bitene kadar en az 2 kilo gider fenami.Ben Su anda regliyim inşallah yarın biter.Cumartesi oruçlu olurum.Mesela ben Ramazan'a 67.5 ila başladım.Su anda 65.5 im.Ramazan da iftarimi yapıyorum.En fazla 800 kalori alıyorum.Tatli hamur işi yok.Sahurum yok benim .Ama sen yumurta peynir hafif şeyler yiyebilirsin çok kolay kilo verirsin .Başarılar.
Fatsecret yükle canım çok faydalı.Kullandikca anlarsın.Programın adı ne ben de yükleyeyim olmadı ya
İnan bana hiç acikmiyorum.Yani elimden gelse iftarda bile yemiycemSahurda yemeden nasıl dayanıyorsun canim ya
Tebrikler canım.Durma devam et .Artık daha çok kilo vermeye basliycaksin.gunaydin kizlar dun annemler geldi derken vaktin nasil gectigini anlamadim 1000 kaloriyi bile bulmamis yediklerim.sanki midem kuculuyo gibi.aksam o kadar az yemem mumkun degildi normalde.bu sabah tartida nihayet hamilelik oncesi kilomu gordum cok mutluyum :) 67.6 ciktim.
benim de ilk hedef 65.sonra 60 insallah.60i gorursem de 55 isterimÇok heyecanlıyım 5 li rakamlara az kaldı.Simdi ipin ucunu daha çok tutuyorum.Cunku birakirsam yakalamak çok zor olurDayan'ın kızlar.İnanin 65 leri görünce daha çok hevesleniyorsunuz.
Olucak merak etme.Burda gorucez ,55 rakamını inşallah.Ben hep bu sayfada olucam.Kontrol bendebenim de ilk hedef 65.sonra 60 insallah.60i gorursem de 55 isterimtabi ki yavas yavas gidecek.
merhaba sana katılabilir miyimGunlugumun başlarından biraz okudum da .Ay o 7 li rakamlar beni ne sinir etmişti.Aylarca düşmeye çalıştım o 7 sayısından.Cok zor bir geçiş süreciydi.Bir türlü gitmemekte ısrar etmişti o 7Çok şükür en sonunda gönderdim.Biraz zor oldu ama gitti çok şükür.
Tabi ki katılabilirsin.Hosgeldin.Ama pes Edip gitmemerhaba sana katılabilir miyim
Teşekkür ederimTabi ki katılabilirsin.Hosgeldin.Ama pes Edip gitmeSadece sabırlı olmalisin.Su anda zayıflamak için neler yapıyorsun.Su anda kaç kilosun ve hedefin nedir.
Kesinlikle haklısın tatlı cısssRamazan sonrası işleri çok ama çok sıkı tutalım kızlar.Gonderelim artık su kiloları sakin bayram diye asiri kacamaklar yapmayın.Hele tatlı ya mutlaka bu tatlıdan uzak durmaliyiz.Bizi en zora sokan yiyecek .Hadi biraz gayretli olalım .Basaracagimiza inanalim.Havuza denize gidicez Güzel elbiseler giyicez .Durmak yok zayıflamaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?