Geçmiş olsun cok iyi gidiyorsun sayende bende motive oldum önemli olan buydu her gün tatli yapiyordum baklava trilece vaxgecilnezimdi oruclu iki kisiyiz evde ve ikimizde diyetteyiz o yuzden cesit yapmiyorum fazla bugün kadayif tatlisi yapicam dordurma yanina ama kalorimi asmicamm insallah.Dünden beri giremedim.Cok şiddetli migrenim tuttu hep ilaç kullandım.Bugun oruçlu değilim ama kafam daha yeni kendine geldi.Allah a şükür.Tabi dinle bugün Kalorimi aşmadan kacamaklarim oldu .En çok bugün iki küt böreği yedim.Artik akşam yerim herhalde yarın inşallah oruçlu olurum.Kilo almadım vermedim .Korumadayim su anda .Gerçi Kalorimi 1000 üzerine hiç cikarmiyorum.
Ohh hem guzelles hem zayifla :))Ben bugun butun gun kuafordeydim. Boylece simdilik 700 kalori sadece. 900 kalori daha hakkim var.
Kesinlikle regldendir bende artik ogunlerde morelimi bozmuyorum son günü iniyorsun nadilsaKızlar bende 800 gr almışım reglidenmi acaba
Tamam canım sanada iyi pazarlar.Yinede elinden geldiğince dikkatli ye.Sudem_mmm canım ben ramazandan sonra katılacam aranıza. iyi pazarlar
Canım sağol .Birde senin adına çok sevindim.Kaloriyi asmadiktan sonra çok güzel gidiyor.Ne yediginin aslında çok önemi olmuyor.Ama kalorimi mesela ben bugün börek ten yana kullandım sabah.Ve hala hiç bir şey yemedim.Bugun 1000 Kalorimi hiç gecmedim.Oyle çokta acikmadim.Yarindan sonra inşallah oruçlu olur biraz daha dikkatli olucam.Bayeam sonrası daha güzel olucak .Yani kısacası bugün yedik diye ipin ucunu birakmiycaz.Pes etmek yok .Bir gün yeriz bir gün yemeyiz.Yavas olsun acelemiz yok.Yani hızlı veremiyorum deyip bırakırsak daha fazla kilo alırız.Yok yok kızlar asla istediğimiz kiloya gelene kadar ve hatta kilonuzu koruyana kadar bu yeme alışkanlıklarımızı duzelticez.Bitti bir kere gece hiç bir şey yemek yok.Geçmiş olsun cok iyi gidiyorsun sayende bende motive oldum önemli olan buydu her gün tatli yapiyordum baklava trilece vaxgecilnezimdi oruclu iki kisiyiz evde ve ikimizde diyetteyiz o yuzden cesit yapmiyorum fazla bugün kadayif tatlisi yapicam dordurma yanina ama kalorimi asmicamm insallah.
veee az önce tartida 69.2 yi gordumm cokkk mutluyum:))
merak etmeTamam canım sanada iyi pazarlar.Yinede elinden geldiğince dikkatli ye.
Hadi insallah canim biraz sıkıp 63 ü görürsün bayrama insallah. ben gecen bayram 63 lerdeydim 1 kilo nolcak diye diye 70 oldumYarın akşam iftara doğru tartilicam.Bakalim kaç kiloyum.Sabah 65.4 kiloydum.Artik su 65 lerden inmek istiyorum.Biraz kacamaklari azaltmak istiyorum.
Yok yok yeme daha .Olsun ben tatlıyı en son 4 gün önceki ne yedim.Dun annemlerde revani vardı yemedim.Bugun sadece gundu öğlen gibi küçük bir dilim kek yedim.Zaten bugün iki börek bir kek etti hemen hemen 1000 kalori dahada hiç bir şey yemedim.Sahurda yok zaten .Yarında oruç börek kek gider tamamenKızlar kadayif in 100grmi 200 kü sürlu kaloride bende büyük bir dilim yedim yanindada 1 top sade maras o 100 kalori zaten yedigim bir dilim 200 grmmi bilemedim 200 gr hesapladim tam558 kal.etti
Yani toplam 1300 lerdeyim küçük bir dilim dahami yesemm yaa yapinca yeniliyo iste iyisimi yapmamak
İnşallah ama kacamaklar ile zor 63 .Yapmamaya calisicam.Bayrama belki ucundan görürüm 63Hadi insallah canim biraz sıkıp 63 ü görürsün bayrama insallah. ben gecen bayram 63 lerdeydim 1 kilo nolcak diye diye 70 oldum
Kiz yefim bile:))Ama sen nasıl acıkmıyorsun ben sahurda ax da olsa yiyorum bugün acliktan bacaklarim titredi:))Yok yok yeme daha .Olsun ben tatlıyı en son 4 gün önceki ne yedim.Dun annemlerde revani vardı yemedim.Bugun sadece gundu öğlen gibi küçük bir dilim kek yedim.Zaten bugün iki börek bir kek etti hemen hemen 1000 kalori dahada hiç bir şey yemedim.Sahurda yok zaten .Yarında oruç börek kek gider tamamen
Görürsün canım gel beraber sikalim dişimizi ben 66yi sen 63 gör bayrama gerci ben su an 1600 kaloriyi doldurdum ama yarin telafi edicem insallahİnşallah ama kacamaklar ile zor 63 .Yapmamaya calisicam.Bayrama belki ucundan görürüm 6364 de razıyım.En azından 65 ten kurtulurum.Hedefe daha çok yaklaşmış olurum.
Gerçek söylüyorum hiç acikmiyorum.Ama zaten normalde ramazanda ben yapmıyorum sahur.Bir de tekim ya belki ondandır.İftarda da az yiyorum.Mide küçüldü baya.Ramazanda kilo veriyorum ben normal günlere göre.Bugun sadece sabah iki börek öğlen bir kek yedim .Hiç bir şey yemedim daha da yemiycem.Sadece şimdi ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Korkuyorum artık birde yemelere yine 70 lere çıkarım diye ödüm patliyo valla
Kiz yefim bile:))Ama sen nasıl acıkmıyorsun ben sahurda ax da olsa yiyorum bugün acliktan bacaklarim titredi:))
Tamam bak ne yapalım.Zaten Ramazan'ın. bitmesine bir şey kalmadı.Ben elimden geldiğince 1000 kaloriyi geçmiyorum.İstersen beraber bayrama kadar 900 1000 kalori alalım.Bunu gecmeyelim.Valla görelim ya.Su rakamlari Ben biraz Regliden beri birde 3 gündür baş ağrısı çektim .Karbonhidrat çok aldım.Bayramda da sınırsız bir gün yiyelim.Biizim bayramımiz olsunGörürsün canım gel beraber sikalim dişimizi ben 66yi sen 63 gör bayrama gerci ben su an 1600 kaloriyi doldurdum ama yarin telafi edicem insallah
Tamamdir canim elimden geleni yapicam yine sen biraz vermussin benim hic kacamak gibi luksum yok bayrama o 66 gorulecekTamam bak ne yapalım.Zaten Ramazan'ın. bitmesine bir şey kalmadı.Ben elimden geldiğince 1000 kaloriyi geçmiyorum.İstersen beraber bayrama kadar 900 1000 kalori alalım.Bunu gecmeyelim.Valla görelim ya.Su rakamlari Ben biraz Regliden beri birde 3 gündür baş ağrısı çektim .Karbonhidrat çok aldım.Bayramda da sınırsız bir gün yiyelim.Biizim bayramımiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?