Sadece zayiflayalim

Ayy kizlaar ben kalori hesabini eve donene kadar biraksam mi... sacimi yaptirdim, cok guzel oldu. Sacimdan asagisi kotu diyorum. Kaslarimi da yaptirmam lazim, bi taraftan sismanlik... galiba adet oncesi sendromu donemindeyim. Her seye aglayasim var.
Bence de bırakma .Kalori hesabı insanı frenliyor.Yoksa ben biraz şundan biraz bundan çok yerdim.Sonrada az yiyorum niye veremiyorum derdim.Ama bu şekilde en azından tutuyorum kendimi.

Ben de bugün saat 4 gibi tartılırım. O kadar yürüyüş yaptım çok işe yaramadı sanki arada kaçamaklar yaptım abartmadım ama yine de bayrama 59 hayal. Sanırım 61 bile yetecek.
Olsun canım 61 bile çok iyi .Ben 63 u ucundan görürüm diyordum ama.Malesef .64 ucundan razıyım.Cunku hala 65.4 kilodayim
.

Sağol canım sen evde değildin değilmi kalabalik sofralarda kendini tutman zor. Bayramdan sonra toparlarsin sıkma canini.
Misafirlige gidiyoruz ikram ediyorlar. Bi de burasi Tarsus. Bilmem bilir misiniz yemekleri cok agir salcali yagli ve lezzetli. Ama benim asil dusmanim ekmek. Yarin aklimi basima devsircem artik...

Misafirlige gidiyoruz ikram ediyorlar. Bi de burasi Tarsus. Bilmem bilir misiniz yemekleri cok agir salcali yagli ve lezzetli. Ama benim asil dusmanim ekmek. Yarin aklimi basima devsircem artik...
O zaman çok normal yemen bende dikkat edemezdim heralde. Eve dönünce sıkı bir sekilde başlarsın insallah. Ama ekmegi tamamen kes derim cavdat bugday disinda
inanki yemeyince zamanla aramiyorsun.Benimde düşmanım tatli.Yemekte pilav iki kasik koydum tabagima yemekte sayili kaşık cocuklar anne hic yemeseydin diyor:))

Biliyorum canim. Benim bir dilim bile yememem lazim. Hemen farkediyor yemeyince. Hic bir cesidini. Test yaptirmadim ama bi miktar gluten alerjim olduguna eminim. Ve ekmek yemezsem daha uzun sure acikmiyorum. Gel gelelim beyaz ekmegin tadina asigim. Hic bir sey olmasin bos ekmek yerim. Sonra borek hastasiyim. Evde tekken saglikli seyler yapiyordum ama simdi calisiyorum diye kp ve esi geldi. Cocuk bakmaya. O mutfak yonetmeyi cok sever. Ona birakmistim. Ustune kolum da kirilinca onume ne gelirse onu yiyorum. Neyse ama toparlicam.

Çok geçmiş olsun uzme canını saglik olsun girersin elbet duzene. Ben aylardir ayni kilodayim aslinda kolay veriyorum ama iste o motivasyon olmayinca olmuyor kalori hesabiyla biraz duzginlemeye basladim insallah hep birlikte zayıflarız

Bende yeni geldim eve.Ama dikkat ettim.900 bilemedin 1000 kaloride bitirdim olayı.Bir kase mercimek çorbası,küçük 4 adet çiğköfte etsiz,etli bezelye ince lavaş ekmeği,bir dilim güllaç ve bir kaç dilim karpuz.Cerez falan hiç yemedim.Cok şükür bu iftar yemeğinde az kalori ile atlattım.Yarına Allah kerim artık.

Bende artık bir iki güne regl oluyorum. Nasıl başlasam acaba tekrar detoks mu yapsam yoksa normal diyete devam mı etsem? Hurma yogurt detoksu yapasım var. Ama dayanabilir miyim bilmiyorum

Bende artık bir iki güne regl oluyorum. Nasıl başlasam acaba tekrar detoks mu yapsam yoksa normal diyete devam mı etsem? Hurma yogurt detoksu yapasım var. Ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Ben yapamadım.Denemek istedim olmadı.Birde çok şekerli .Bende az yedim ve üç öğün de yoğurt yemiştim.Guzel gitti.Bayramdan sonra yine öyle yapicam.

merhaba kızlar. Kilom 57.2.
Kıyafet almıştım. İstediğim beden bol geldi terzi de daralttırmaya verdim. Eski kıyafetlerime rahatça girmeye başladım. Spor, yürüyüş devam.seviyorum hepinizi
Canım tebrik ederim.Malesef ramazanda olmadı .Ama 2 kilo kadar verdim.Ramazana 67.5 ile girdim.Simdi ,65.4 kiloyum.Sanirim bayramdan sonra spor ve kalorimide 700 kaloriye falan cekicem.İnsallah Temmuza kadar 59 veya 60 görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…