Sadece zayiflayalim

Kizlar ilk kalori hesabim 1164 sahurla beraber 500kalori bir kase kokteyl cerezmis yedikten sonra gördüm
Peki yesil cay siyah cay su kahve bunlari dami eklicez kalori hesabina

Kizlar ilk kalori hesabim 1164 sahurla beraber 500kalori bir kase kokteyl cerezmis yedikten sonra gördüm
Peki yesil cay siyah cay su kahve bunlari dami eklicez kalori hesabina
Şekersiz hiç bir içeceği eklemiyorum ben.Ama şeker yada krema mesela şekersiz Nescafe ekliyorum ben 25 kalori ama yeşil çay yada siyah bunlar şekersiz 2 kalori eklemiyorum.Ama o çok yüksekmiş 500 kalori.Yemeden önce bence kalorisine bak öyle ye derim.Ben öyle yapıyorum.Mesela bir dilim baklava 300 kusur kalori gel de ye şimdi

Artik oyle yapicam ama bu kalori işi acayip hosuma gitti şimdibilmeseydim 2. kase cerezi yerdim Baklava da 300kalorimi pes yani bana 1 dilim hayatta yetmez iyisimi hic gözüm görmesin:))

Kizlar su an 1297 kalorideyim olmazsa olmax sekersiz turk kahvemi içtim yaninda 2 hurma
Sahurdan buyana yediklerim şöyle
sahur kasarli omlet 1 domates salatalik 1 dilim peynir
iftar 1 kase tarhana corbasi (aslinda baska bir sey yemiycektim ama olmadi yine)
4 kasik yogurtlu makarna
1 kase salata
sonrasinda
1 kase kokteyl cerez
5 hurma ,2 kayisi(tatli niyetine)
sekersiz cay kahve yesilcay
1 de muz
bol su

Süpersin tatlım bende internetten elbise sipariş verdim

Herkese günaydın kızlar.Bugun bende Allah'ın izniyle Orucluyum.Sabah sınav vardı ve aşırı bir yağmur.Neyse ki hepsini atlattık .Birazdan belki biraz uyurum ,sabah erken kalktım.Karnimda aç olunca uykum geliyor.Aksam iftar öncesi tartilirim.Her gün olduğu gibi

ben de borek hic sevmem biliyo musun.hic aramam hamurisi borek vs. eksikligini hissettigim bir cips olur bir de ara sira hamburger pizza vb seyler.

Kizlar bugün öğleye kadar yattim sabaha kadsr uyku tutmuyor uykuya daldidigimda 6 ya geliyordu saat neyse oglusumda benle uyudugu icin sorunyok
Sahurda kalorimin 170 ini kulllandim
bir haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir (70 civarında kaloriymis)bu kalori hesabi cok hosuma gitti bilmesem 2 .yi yerdim
70.1 gördüm su an iftardan oncede degismez herhalde 6li rakamlari görmek istiyorumm insallahh

Hayırlı geceler bugün sahurla beraber 825 kalori aldim yanlış hesaplamadiysam yani dünkü sahurla. bu kalori hesabi cok ıyi oldu migdem kuculmeye başladı cocuklar bir sürüabur cubur almis elimi sürmedim 5 kayısı ve 2 top dondurma yedim tatli niyetine
Sonunda motive olmaya basladim aylar sonra cook şükür .

Güzel gidiyorsun canım.

Dünden beri giremedim.Cok şiddetli migrenim tuttu hep ilaç kullandım.Bugun oruçlu değilim ama kafam daha yeni kendine geldi.Allah a şükür.Tabi dinle bugün Kalorimi aşmadan kacamaklarim oldu .En çok bugün iki küt böreği yedim.Artik akşam yerim herhalde yarın inşallah oruçlu olurum.Kilo almadım vermedim .Korumadayim su anda .Gerçi Kalorimi 1000 üzerine hiç cikarmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…