- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Şekersiz hiç bir içeceği eklemiyorum ben.Ama şeker yada krema mesela şekersiz Nescafe ekliyorum ben 25 kalori ama yeşil çay yada siyah bunlar şekersiz 2 kalori eklemiyorum.Ama o çok yüksekmiş 500 kalori.Yemeden önce bence kalorisine bak öyle ye derim.Ben öyle yapıyorum.Mesela bir dilim baklava 300 kusur kalori gel de ye şimdiKizlar ilk kalori hesabim 1164 sahurla beraber 500kalori bir kase kokteyl cerezmis yedikten sonra gördüm
Peki yesil cay siyah cay su kahve bunlari dami eklicez kalori hesabina
Artik oyle yapicam ama bu kalori işi acayip hosuma gitti şimdibilmeseydim 2. kase cerezi yerdimŞekersiz hiç bir içeceği eklemiyorum ben.Ama şeker yada krema mesela şekersiz Nescafe ekliyorum ben 25 kalori ama yeşil çay yada siyah bunlar şekersiz 2 kalori eklemiyorum.Ama o çok yüksekmiş 500 kalori.Yemeden önce bence kalorisine bak öyle ye derim.Ben öyle yapıyorum.Mesela bir dilim baklava 300 kusur kalori gel de ye şimdi
Süpersin tatlımHiç zorlanmadan pantolonu giydim Bir ay sonra o pantolonun içine düşerimÇok güzel bir duygu gerçi biraz alışveriş yapıyoruz masraf oluyor ama.Sisman olup sağlığım bozulup doktora para verecegime pantolon alırım daha iyi
haftada 1 gun tartilayim diyorum olmuyor dayanamiyorumdun tartildim yazdim.tamam bugun tartilmiycam.dun esimin zorla abur cubur yedirmesi sonucu 2500 kaloriyle kapattim.ya abur cubur ya ben demem gerek heralde.abur cuburu secer heralde
[/QUOTE 2500 çok kalori almışsın.Bence kslorilerini abur cubur ile harcama.Ben şahsen börek falan yerdim
Benim hepsi..ben de borek hic sevmem biliyo musun.hic aramam hamurisi borek vs. eksikligini hissettigim bir cips olur bir de ara sira hamburger pizza vb seyler.
Sahur da telafi etmişsin canim gayet hafif yemissinKızlar akşam iftarda yemeğimi gayet iyi yerken sonrasında tatlıyı biraz abarttım
Sahurda 1 dilim karpuz ve 1 muz yedim. Sade soda içtim.
Evet canım hafif tutmaya çalışıyorum.Sahur da telafi etmişsin canim gayet hafif yemissin
Güzel gidiyorsun canım.Hayırlı geceler bugün sahurla beraber 825 kalori aldim yanlış hesaplamadiysam yani dünkü sahurla. bu kalori hesabi cok ıyi oldu migdem kuculmeye başladı cocuklar bir sürüabur cubur almis elimi sürmedim 5 kayısı ve 2 top dondurma yedim tatli niyetine
Sonunda motive olmaya basladim aylar sonra cook şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?