Sadece zayiflayalim

Geçmiş olsun canım ramazanda iyisin ama oruç tutmayinca migren tutuyor

Merhaba kızlar. Sizi bıraktım sanmayın bayramdan ni kaç gün önce regl olcam insallah. O zamn diyete devam. Ramazanda yapmıyorm. Tatlı börek kek gömüyorum
Buralar ramazanda sakin geçiyor.Ama ben hep buralardayım.Bazen misafirim oluyor yada ben gidiyorum.O zaman akşam girebiliyorum.

Geçmiş olsun canım ramazanda iyisin ama oruç tutmayinca migren tutuyor
Hiç sorma çok şükür 15 gün orucumu tuttum .Hiç başım agrimadi.Regli başladı migrenim tuttu .Bugün bile hala biraz ağrı var.Aman Allah'tan oruçlu değilim.Yoksa bozmak zorunda kalıyorum.Cunku bulantı falan yapıyor yüksek baş ağrısı.Yarin Orucluyum inşallah.

Yok yok dayanicam baska carem yok çünkü bu kilo bana cok fazla .Sen kac kilo verdin basladigindan bu yana hedefin kaç?
Ben Kasım ayında kilo vermeye başladım .Ama çok iradeli olmadım aldım verdim.Yok şok diyetler falan yaptım .Hop geri aldım.Birde baya bir araştırdım.Sonra bu böyle olmuycak dedim .Kalori hesabını öğrendim .Onu yükledim.Ben 74 kiloydum belkide 75 76 da olabilir .Ama 74 u baz aldım.Simdi işte 65.3 geldim sabah.Biraz yavaş oldu ama . Herşeyden kacamakta olsa yedim.Su anda ki hedefim 60 ları görmek en son hedefim 55 inşallah.Aslinda yemekle sorunum yok benim.Zamanla sorunum var .Yani hemen 60 i görmek istiyorum.Ama tabi sabır işi bu iş.Aylarca uğraştım .Pes etmiycem.

Kızlar ramazan kacamaklarimin oluyor.Misifar oluyor,biz gidiyoruz,yemek zorunda kalıyoruz .Fakat asla kendinize yok ben kilo veremiyorum deyip kendinizi salmayin.Kilo verilmiyor diye bir şey yok.Sadece sabır edicez.Dikkatli yediğimiz zaman mutlaka veriyoruz.Asla motivasyonunuzu bozmayin.

Her 3 kiloda falan kendinize ödül verin.Ama bu ödül yemek olmasın .Mesela kendinize 3 kilo verdiniz bir kıyafet alın.Yada kendinize kuaför sözü verin.Mesela ben 63 ucundan gördüğüm zaman hemen kuaföre ucucam.Değişiklik yapicam.60 kilo gördüğümde hemen kendime güzel bir kıyafet alicam.

Bide kiyafetlerinizi bir beden küçük alın .Mesela ben 67 kiloda pantolon almıştım.Bana biraz dar gelmişti.Dedim bu pantolon bana bol gelicek.Simdi yarın tekrar o pantolonu giyicem bakalım nasıl gelicek.Olucak olucak merak etmeyin.Ramazan sonrası çok daha güzel olucak.Bol bol yürüyüş yapicaz,bol bol su içip durmadan karpuz yiycez.

Hiç zorlanmadan pantolonu giydim Bir ay sonra o pantolonun içine düşerim Çok güzel bir duygu gerçi biraz alışveriş yapıyoruz masraf oluyor ama.Sisman olup sağlığım bozulup doktora para verecegime pantolon alırım daha iyi

Massallah canım çok güzel motive oluyorsun.uzun süre diyet yapıp motive olmak çok zor.ben yaklaşık 10 kilo verdim ama direncim kırıldı sadece 2 ileri bir geri korumaya çalışıyorum bir kilo bile veremiyorum artık tikandim.

k
Harikasın cok iyi vermissin insallah beraber veririz benimde ilk hedefim 60 sonra 55 ama ilk once su 70ten kurtulmaliyim

k

Harikasın cok iyi vermissin insallah beraber veririz benimde ilk hedefim 60 sonra 55 ama ilk once su 70ten kurtulmaliyim
Merak etme canım sadece sabırlı ol kurtulursun.Kirilma noktası olunca biraz zor oluyor.Ama mutlaka kurtulursun inan bana.

Hoşgeldin canım merak ettim seni .Vitamin falan yazmasını doktor.Belki ilk aylar diye halsizlik vardır.Kendine Sitres yapma.Bizleri habersiz bırakma

Yarın Allah izin verirse inşallah iftara mantı yapicam.Yaninda salata karpuz.Zaten sahur yapmıyorum.Kalorimi onunla harciycam.Ben böyle mantıları , poğaçalari ,börekleri acaip seviyorum.Ama ilk kilo verme zamanlarımda yemedim .Şimdi arada kacamaklar yapıp vücudu alıştırmaya ,şaşırtmaya çalışıyorum.Ramazandan sonra bir müddet daha yemiycem bunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…