Sadece zayiflayalim

Aman aman o 70 ler cok sinir bozuyor dikkat et:))

Bugun yine mangal vardi. Yine astim kalorileri. Hep derim rejim yapmak icin misafir gelmiycek, misafirlige gidilmiycek...
Mangal candır .Zaten yemeden olmazdı.Ekmek yemeseydin.Ya benim terasta barbekü var.Bir tek annemler gelince falan yapıyorum.Yoksa tek başıma zevkli olmuyor.Esim olsa aslında her hafta sonu yapıyoruz.O da yok yanımda .Mangal yemekten korkma.Ekmekten kork

Kızlar dün gece sahur yapamadım. İki lokma yemek attım ağzıma. Kızım uyandı. Çok huysuzdu. Durmadı. İftarda da bulantı oldu yiyemedim. Tartıda 57.5 gördüm. Pek sağlıklı vermedim bu sefer ama hasta olacak gibi bulantılarım var.

Hiç sorma ben 70 ten inene kadar neredeyse pes etme durumuna geldim.Cok zor verdim .Şahsen aç kalmak 70 i görmekten iyidir.
Bende dogumdan sonra 74e cikmistim gecen yillarda sonra azimle 57 ye kadar düştüm gecen yil tekrar almaya basladim ve sonuc 72 ye geldim vermek kadar korumakta cok onemli

Bende dogumdan sonra 74e cikmistim gecen yillarda sonra azimle 57 ye kadar düştüm gecen yil tekrar almaya basladim ve sonuc 72 ye geldim vermek kadar korumakta cok onemli
Korumak daha zordur diye düşünüyorum.Sanirim bir gün aç bir gün tok yatıcam korumadaBugün sabah o böreği yedim ağzıma hiç bir sey koymadım ondan sonra .Kuru yemiş dahi.Bir yandan kızdım kendime iki hamur yedin şimdi aç kaldım diye

Günaydın hanımlar. Ramazanda gün içinde ne zaman tartılıyorsunuz? Ben cumartesi öglene dogru cıktım 75.5 gördüm. Aslında ramazanda dikkat etmiyorum. Ama benm kız emmeye cok düşkün. Bol bol emişiyoruz. Galiba ondan dengeliyo. En son tartıldıgımda 76.5idim. Bu kadar yemeye kilo vermekte ne bilim.

Ya mangalin yaninda babagannus falan oluyoe. Salatalar. Onlari da ekmekle seviyorum. Cok aci biber falan oluyor. Neyse 5 gun iyi gitmisti. Simdi tekrar toparliycam. Burasi cok sicak. Sicakta kilo daha beter.

Bul bol su içersiniz işte fena mı
Ya mangalin yaninda babagannus falan oluyoe. Salatalar. Onlari da ekmekle seviyorum. Cok aci biber falan oluyor. Neyse 5 gun iyi gitmisti. Simdi tekrar toparliycam. Burasi cok sicak. Sicakta kilo daha beter.

Bir kaç gündür.Daha doğrusu adet ve adet sonrası çok şiddetli migrenim tuttu.Bas ağrılarından kurtulup orucuma baslayamadim.Cok üzülüyorum.Bugun iki dilim börek yedim saat 1 gibi hemen migren ilacını içtim .Şimdi daha iyiyim .Mantı yapıyorum.Kavun karpuz beraberinde toplam 900 kalori olucak.Kilom aynı 65.4 ne aldım ne verdim.

Oruçlu olduğum zaman iftara yakın tartiliyorum.Cunku akşam yiyip midede kaliyo.Ama iftar öncesi daha iyi oluyor.

Canim gecmis olsun insallah geçer basagrin.Cok iyi gidiyorsun 2 borek yiyip bırakıyorsun valla iyi irade.ben yumurta peynir zeytin yesillik kuruyemis onlarsiz yapamiyorm herseyden az yiyorum artik.
Bende 69.1 geldim iftar önü 100grcik gitmis
bu aksamda 882 kalorideyim su an 500 ü yine kadayif dondurma 1000i gecmicem insallah.

Ayy kizlaar ben kalori hesabini eve donene kadar biraksam mi... sacimi yaptirdim, cok guzel oldu. Sacimdan asagisi kotu diyorum. Kaslarimi da yaptirmam lazim, bi taraftan sismanlik... galiba adet oncesi sendromu donemindeyim. Her seye aglayasim var.
Birakma bence aşmamaya çalış bırakınca morelin dahada düşer. Saçlarını iyi gunlerde kullan canim.Adet önü gercekten travma gibi bir sey ben hic aklimda olmayanjari düşünür ağlarım hormonlar alt üst oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…