Tamamdır.900 en fazla 1000 alıyoruz.1000 altı olabilir ,ama fazlası olmuycak ok.Tamamdir canim elimden geleni yapicam yine sen biraz vermussin benim hic kacamak gibi luksum yok bayrama o 66 gorulecek
Aman aman o 70 ler cok sinir bozuyor dikkat et:))Gerçek söylüyorum hiç acikmiyorum.Ama zaten normalde ramazanda ben yapmıyorum sahur.Bir de tekim ya belki ondandır.İftarda da az yiyorum.Mide küçüldü baya.Ramazanda kilo veriyorum ben normal günlere göre.Bugun sadece sabah iki börek öğlen bir kek yedim .Hiç bir şey yemedim daha da yemiycem.Sadece şimdi ikisi bir arada Nescafe içiyorum.Korkuyorum artık birde yemelere yine 70 lere çıkarım diye ödüm patliyo valla
Mangal candır .Zaten yemeden olmazdı.Bugun yine mangal vardi. Yine astim kalorileri. Hep derim rejim yapmak icin misafir gelmiycek, misafirlige gidilmiycek...
Hiç sorma ben 70 ten inene kadar neredeyse pes etme durumuna geldim.Cok zor verdim .Şahsen aç kalmak 70 i görmekten iyidir.Aman aman o 70 ler cok sinir bozuyor dikkat et:))
Aman aman o 70 ler cok sinir bozuyor dikkat et:))
Bende dogumdan sonra 74e cikmistim gecen yillarda sonra azimle 57 ye kadar düştüm gecen yil tekrar almaya basladim ve sonuc 72 ye geldim vermek kadar korumakta cok onemliHiç sorma ben 70 ten inene kadar neredeyse pes etme durumuna geldim.Cok zor verdim .Şahsen aç kalmak 70 i görmekten iyidir.
Korumak daha zordur diye düşünüyorum.Sanirim bir gün aç bir gün tok yatıcam korumadaBende dogumdan sonra 74e cikmistim gecen yillarda sonra azimle 57 ye kadar düştüm gecen yil tekrar almaya basladim ve sonuc 72 ye geldim vermek kadar korumakta cok onemli
Simdiden afiyet olsun o zaman bugün bende iftsr oncesi yürüdümYarın iftara bir türlü yapamadığım mantıyı yapicam inşallahYanında kavun karpuz ve ekmeksiz .Birde yarın iftar öncesi 30 dakika yürüyüş planlıyorum.
Ya mangalin yaninda babagannus falan oluyoe. Salatalar. Onlari da ekmekle seviyorum. Cok aci biber falan oluyor. Neyse 5 gun iyi gitmisti. Simdi tekrar toparliycam. Burasi cok sicak. Sicakta kilo daha beter.Mangal candır .Zaten yemeden olmazdı.Ekmek yemeseydin.Ya benim terasta barbekü var.Bir tek annemler gelince falan yapıyorum.Yoksa tek başıma zevkli olmuyor.Esim olsa aslında her hafta sonu yapıyoruz.O da yok yanımda .Mangal yemekten korkma.Ekmekten kork
Ya mangalin yaninda babagannus falan oluyoe. Salatalar. Onlari da ekmekle seviyorum. Cok aci biber falan oluyor. Neyse 5 gun iyi gitmisti. Simdi tekrar toparliycam. Burasi cok sicak. Sicakta kilo daha beter.
Oruçlu olduğum zaman iftara yakın tartiliyorum.Cunku akşam yiyip midede kaliyo.Ama iftar öncesi daha iyi oluyor.Günaydın hanımlar.Ramazanda gün içinde ne zaman tartılıyorsunuz? Ben cumartesi öglene dogru cıktım 75.5 gördüm. Aslında ramazanda dikkat etmiyorum. Ama benm kız emmeye cok düşkün. Bol bol emişiyoruz. Galiba ondan dengeliyo. En son tartıldıgımda 76.5idim. Bu kadar yemeye kilo vermekte ne bilim.
Canim gecmis olsun insallah geçer basagrin.Cok iyi gidiyorsun 2 borek yiyip bırakıyorsun valla iyi irade.ben yumurta peynir zeytin yesillik kuruyemis onlarsiz yapamiyorm herseyden az yiyorum artik.Bir kaç gündür.Daha doğrusu adet ve adet sonrası çok şiddetli migrenim tuttu.Bas ağrılarından kurtulup orucuma baslayamadim.Cok üzülüyorum.Bugun iki dilim börek yedim saat 1 gibi hemen migren ilacını içtim .Şimdi daha iyiyim .Mantı yapıyorum.Kavun karpuz beraberinde toplam 900 kalori olucak.Kilom aynı 65.4 ne aldım ne verdim.
Birakma bence aşmamaya çalış bırakınca morelin dahada düşer. Saçlarını iyi gunlerde kullan canim.Adet önü gercekten travma gibi bir sey ben hic aklimda olmayanjari düşünür ağlarım hormonlar alt üst oluyor:))Ayy kizlaar ben kalori hesabini eve donene kadar biraksam mi... sacimi yaptirdim, cok guzel oldu. Sacimdan asagisi kotu diyorum. Kaslarimi da yaptirmam lazim, bi taraftan sismanlik... galiba adet oncesi sendromu donemindeyim. Her seye aglayasim var.
İftardan önce vücuttaki su miktarı azalıyor aynı zamanda cok dogru olacagını zannetmiyorum canmOruçlu olduğum zaman iftara yakın tartiliyorum.Cunku akşam yiyip midede kaliyo.Ama iftar öncesi daha iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?