Sadece zayiflayalim

Canım tebrik ederim.Malesef ramazanda olmadı .Ama 2 kilo kadar verdim.Ramazana 67.5 ile girdim.Simdi ,65.4 kiloyum.Sanirim bayramdan sonra spor ve kalorimide 700 kaloriye falan cekicem.İnsallah Temmuza kadar 59 veya 60 görürüm
Teşekkür ediyorum canım. Bende 56 olamayacağım sanırım bayramda. Ama pes etmek yok. Ramazanda zor olması gayet normal bence. Davetler, iftar ve sahur arasının azlığı VS.
Olsun hiç verememekten iyidir. Bende seni tebrik ediyorum
Buradan devam Ediyoruz yine.

Devam devam durmak yok.İstedigimiz kiloda bile korumak için devam edicez inşallah.Benim en az 5 kilom daha gitse çok güzel olucak bakalım hayırlısı artık.Aksam diğer abime iftara gidiyorum.Umarım az kalori ile bitiririm günü

Tebrikler canim o 57leri cok özledim bende .Senin hedefin kac?
Sağolasın canım. Sağlıkla zayıflayalım inşaALLAH (c.c)... 55 olmak istiyorum. Eski kilom 52 idi. Ama o zaman çok zayıf duruyordum. 55 iyidir. Senin kaç hedefin? Kaç ile başladın.

Sağolasın canım. Sağlıkla zayıflayalım inşaALLAH (c.c)... 55 olmak istiyorum. Eski kilom 52 idi. Ama o zaman çok zayıf duruyordum. 55 iyidir. Senin kaç hedefin? Kaç ile başladın.
Ne guzel 2 kilon kalmis keyifle ver:) ben 71.7 e ciktim aylardirda ayni kilodaydim .Hedefim 55 60 arasi insallah diyim yolum uzun yani:))

Merhaba kızlar.Bu akşam yine iftar davetindeydim.Malesef 1450 kalori ile kapattım.Bir lahmacun ,bir tavuk pirzola,3 bardak fanta için yandı bugün.Bir kase dondurma,4 lokma tatlısı ve yarım halka tatlısı Maalesef yedim.Biraz karpuz.Sahurum yok tabi .

Şimdi bir tabakta kayısı ,kiraz,yeşil erik,yeni dünya karsik meyve yedim.1600 kaloriye tamamlamış oldum .Bugün çok kaçtı .Üç gündür tuvalete çıkamıyorum.Bir kabızlık var.Dolu dolu yedim içtim kıyafetlerle tartıda 66.8 geldim .

Metabolizmayı şaşırtmak lazım arada. Senin için iyi olur umarım cnm

Afiyet olsun canim sahurda yemeni tavsiye ederim benimde canim istememeye başladı sahurda metobolizmam çalışsın diye azda olsa yiyorum.66 yi gormek istiyorum bayrama insallah

Oh oh afiyet olsun böyle yemek lazim arada:))
gün kurusu yiyorum bende 4 veya5 adet iyi oluyor.

Afiyet olsun canim sahurda yemeni tavsiye ederim benimde canim istememeye başladı sahurda metobolizmam çalışsın diye azda olsa yiyorum.66 yi gormek istiyorum bayrama insallah
Sahur istesemde yapamıyorum.Doku mide ile uyuyamıyorum.Zaten gün boyu öyle acikmiyorum.Bir tek bugün hep disardaydim.Oglum ve ev için alışveriş yaptım .Çok yoruldum havada sıcaktı inanılmaz susadım.Zaten iftarı açınca soğuk soğuk fanta içtim ancak kesti valla.

Oh oh afiyet olsun böyle yemek lazim arada:))
gün kurusu yiyorum bende 4 veya5 adet iyi oluyor.
Sağol canım inşallah yarın evde olurum daha az kalori ile kapatırım.Meyve iyi geldi biraz tuvalete çıktım çok şükür.Zaten bayramdan sonra vücut baya sasiricak .Şimdi gece yiyor ,gündüz yemiyor.Bayramdan sonra tam tersi olucak İnşallah bayramdan sonra çok kararlı bir şekilde artık en az 4 kilo vermek istiyorum.

Hadi insallah hep beraber canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…