Sadece zayiflayalim

Kizlar sahurumu yaptim 310 kalori aldim biraz fazla oldu ama aksam dengelicem insallah
3 dilim kasarli omlet (2yumurta)
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
bir küçükdomates (ay bunu eklememisim:))
1 adet günkurusu (bunuda ekledim etti 330)
Hayırlı sahurlar herkese.

Selam kızlar.Ben bugünde anneme iftara gidiyorum. İnşallah çok kacirmayiz.Ne diyelim artık.Hayirlisi olsun .

Kızlar sahur+iftar 968 kal.aldim dunkuyle ayni menü diyebilirim
sehriye pilavi 3 kasik
anrikot izgara orta
patates püresi 2 kasik
1 kase salata
2 kasik sebze yemeği
1 bardak sekersiz kola
kakao çilek vanilyali dondurma 3 büyüktop karemel soslu (kalorisini hesaplayamadim kizlar grla yaziyor 346 hesapladim ben bilginuz varsa yazin)
Iftar önü 68.5 geldim ama oglen 68.8 gelmiştim onu baz aliyorum ben.

Ben az önce eve geldim.Annemde açtık iftarı tatlıya hiç yanasmadim.900 kalori ile kapattım.Uc kaşık taze fasulye,bir tabak etli nohutlu yayla çorbası bulgur köftesi ile beraber,4 kaşık karma tepsi fırında et patates,ve salata ,çok az bir dilim ramazan pidesi.İftar öncesi 65 geldim.64 ucundan göründü geri kaçtı iftar sonrası kıyafetlerimle 66.1 geldim.İyi gidiyor çok şükür.

Biraz yemeye baslayinca metobolizma sasirdi degilmi:))

Biraz yemeye baslayinca metobolizma sasirdi degilmi:))
Aynen valla tuaf ama sanki yedikce kilo vermeye başladım .Tabi yinede dikkat ediyorum.Oyle çok az kalori almıyorum.1000 de bırakıyorum.Mesela programın raporlarına baktım.Gunluk kalırım 1100 civarı geldi.Yarin evdeyim biraz daha Kalorimi kisabilirim diycem ama yarın kendime kıymalı yeşil biber dolması yanında cacık yada salata düşünüyorum.Yine 1000 kaloriyi bulur.

Aslında gün içerisinde bir tek sabahları tartilmakta fayda var .Çünkü oranlar çok değişiyor.Mesela kavun karpuz,meyve ,su ,kahve derken karnım baya sıvı doldu.Bir tartildim 67

Evet canim aynen öyle metoboluzma ne kadar calisirsa kilo veriliyor ben tuvalete cikamadigim zamanlar hic veremem .Bendede bir tuhaflik oldu sanki ne acim ne tokum anlamadim

Evet canim aynen öyle metoboluzma ne kadar calisirsa kilo veriliyor ben tuvalete cikamadigim zamanlar hic veremem .Bendede bir tuhaflik oldu sanki ne acim ne tokum anlamadim
Doğru söylüyorsun.Ama bu kabızlık bence ramazan dolayısıyla oluyor gibime geliyor benim.Ramazandan sonra düzelir.Gunluk rutine gireriz bence.Benim de kabizligim oldu.Ben her sabah bir kahve içer ve tuvalete çıkardım.Ama şimdi 3 günde bir çıkıyorum.Onada şükür en azından cikabiliyoruz.

Kızlar nerelerdesiniz.Ramazanin bitmesine az kaldı.İyice kendinizi bırakmayın.Bayramdan sonra inşallah çok azimli bir şekilde kilo vermeye devam edicez.Hem yaz geldi daha kolay gider kilolar.Hava sıcak malum .Yapmamız gereken çok basit.Bol bol su içip az yemek yiyip hergun en az 45 dk yürüyüş yapmak.Benim hedefim bu şekilde inşallah istedigimiz kilolara dusucez.Unutmayin kilo vermekte almakta bizim kendi irademize bağlı.Cok yersek ve dikkatsiz yersek kilo alırız.Ama dikkatli ve az yersek birazda hareket edersek çok güzel kilo veririz.

Cok şükür cikabiliyorz :))
Bende su an sahurumu yaptim cankm istemiyor az yedim zaten bu saate kadar kahve çay tikaniyorum.
yarim domates
yarim salatalik
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
3 gün kurusu
sekersiz çay
130 kalori kadar.

Ben sahura kadar oturuyorum bazen .Ama sahur yapmıyorum.Canim zaten istemiyor.Umarim artık hızlanır su kilo verme işimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…