- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Aman canim frenleri sıkı tut:))Selam kızlar.Ben bugünde anneme iftara gidiyorum.İnşallah çok kacirmayiz.Ne diyelim artık.Hayirlisi olsun .
Öyle yap canim misafirlikte cok zor iyisimi tadini cikar ramazanin.Kizlar ben eve donene kadar ara veriyorum. El kadar sey yiyorum bi suru kalori cikiyor. Simdilik kalori saymiycam.
Biraz yemeye baslayinca metobolizma sasirdi degilmi:))Ben az önce eve geldim.Annemde açtık iftarı tatlıya hiç yanasmadim.900 kalori ile kapattım.Uc kaşık taze fasulye,bir tabak etli nohutlu yayla çorbası bulgur köftesi ile beraber,4 kaşık karma tepsi fırında et patates,ve salata ,çok az bir dilim ramazan pidesi.İftar öncesi 65 geldim.64 ucundan göründü geri kaçtıiftar sonrası kıyafetlerimle 66.1 geldim.İyi gidiyor çok şükür.
Aynen valla tuaf ama sanki yedikce kilo vermeye başladım .Tabi yinede dikkat ediyorum.Oyle çok az kalori almıyorum.1000 de bırakıyorum.Mesela programın raporlarına baktım.Gunluk kalırım 1100 civarı geldi.Yarin evdeyim biraz daha Kalorimi kisabilirim diycem ama yarın kendime kıymalı yeşil biber dolması yanında cacık yada salata düşünüyorum.Biraz yemeye baslayinca metobolizma sasirdi degilmi:))
Evet canim aynen öyle metoboluzma ne kadar calisirsa kilo veriliyor ben tuvalete cikamadigim zamanlar hic veremem .Bendede bir tuhaflik oldu sanki ne acim ne tokum anlamadimAynen valla tuaf ama sanki yedikce kilo vermeye başladım .Tabi yinede dikkat ediyorum.Oyle çok az kalori almıyorum.1000 de bırakıyorum.Mesela programın raporlarına baktım.Gunluk kalırım 1100 civarı geldi.Yarin evdeyim biraz daha Kalorimi kisabilirim diycem ama yarın kendime kıymalı yeşil biber dolması yanında cacık yada salata düşünüyorum.Yine 1000 kaloriyi bulur.
Doğru söylüyorsun.Ama bu kabızlık bence ramazan dolayısıyla oluyor gibime geliyor benim.Ramazandan sonra düzelir.Gunluk rutine gireriz bence.Benim de kabizligim oldu.Ben her sabah bir kahve içer ve tuvalete çıkardım.Ama şimdi 3 günde bir çıkıyorum.Onada şükür en azından cikabiliyoruz.Evet canim aynen öyle metoboluzma ne kadar calisirsa kilo veriliyor ben tuvalete cikamadigim zamanlar hic veremem .Bendede bir tuhaflik oldu sanki ne acim ne tokum anlamadim
Cok şükür cikabiliyorz :))Doğru söylüyorsun.Ama bu kabızlık bence ramazan dolayısıyla oluyor gibime geliyor benim.Ramazandan sonra düzelir.Gunluk rutine gireriz bence.Benim de kabizligim oldu.Ben her sabah bir kahve içer ve tuvalete çıkardım.Ama şimdi 3 günde bir çıkıyorum.Onada şükür en azından cikabiliyoruz.
Ben pazardan yufka bile almadım .Yaparım yerim diyeKizlar canim ispanakli borek istiyor yaparsam dayanamam bir kac dilim yerim kararsizim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?