- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Bende oglani gönderdim sahura bari yapayim diye herseyi almis onu unutmusBen pazardan yufka bile almadım .Yaparım yerim diye
Allah kabul etsin afiyet olsun canimÇok şükür açtık orucumuzu .Bir kase yayla çorbası ve bir tabak mantı yedim.4 tane kavun karpuz başka bir şey istemedi canım.700 kalori ile kapattım.
Sağol canım inşallah tüm oruç tutanların oruçları kabul olur.Allah kabul etsin afiyet olsun canim
Çok iyi gidiyorsun.Devam edicez başka yolu yok.Bende iftar öncesi 65 lerdeydim.İftar sonrası 66.5 gördüm . İnsalllah istediğimiz kilolara duseriz.Bende yazayim bugünkü menüyü
Sahur +iftar 630 kalori aldim
Oglusuma yaptigim tarhana çorbasından yarim kase
5 kaşık zeytinyagli ispanak yemegi(yogutlu)
2 kasik salcali makarna
sekersiz kola bir bardak
yesil salata bir kase
yarim cay bardagi beyaz sarı karisik leblebi
sekersiz cay
3 gün kurusu
1 twister(kalorisi 80 sanirim tavsiye ederim)
insallah esim maras dondurma almaz iki gündür soruyo alma diyorum iki üç kaşık yerim alirsa artik:))
Veee bugün iftar önü 68.1 i gördüm umarim yarın 67 yi görürümmmm.
Afiyet olsun ye gitsin dedigin gibi ramazanin yeri ayri .Ben biraz sıkı tutmaya calisiyorm yeni basladigim icin sen yine vermissin ne güzel. Az önce sahuru yaptim 200 ü gecik kalori aldimValla şimdi bir dilim de revani yedim.1000 kaloriye tamamladım.Ne yapalım ramazan işte gün boyu oruç tutuyoruz.Yine 1000 kaloride çok değil .Artık ramazan bitince biraz tattliyada ara veririz.Sonucta yiyerek zayıflamakta güzel.
Valla ben akşam yediklerimden bu saate kadar hiç bir şey yemedim.Artik uykuda gelmiyor.Oturuyorum sahura kadar.Bir tek ikisi bir arada Nescafe içtim .Onuda saat 11 gibi içtim.Bende kilo verdim ama yetmiyor işte.Soyle 63 leri görseydim daha iyi olucak .İnşallah bayramdan sonra işi sıkı titariz.En azından ayda 3 kilo vermeye bile razıyım.Eski kilolar çok zor gidiyor.Su anda hamile kaldığım kilodayim 65Afiyet olsun ye gitsin dedigin gibi ramazanin yeri ayri .Ben biraz sıkı tutmaya calisiyorm yeni basladigim icin sen yine vermissin ne güzel. Az önce sahuru yaptim 200 ü gecik kalori aldim
sahanda yumurta
bir dilim beyaz iki dilim kasar
1 kucuk domates
1 salatalık
yarim yesil biber(bunu hesaplamamisim:))
1 gün kurusu 2 kayısı
Yarin cok isim var ev temizligi az kaldi alisverise cikilacak yaglarim erir manayla
Evet evet oruç geciktirme yapıyor.Duzen bozuluyor.Benimde gecikmisti.Bende tartıda ,64.8 gördüm ucundands olsa .Ramazan'a başlarken 67.5 kiloydum .Benim de 2.5 gitmiş .Sahur falan hiç yapmıyorum.Sadece iftarda ,1000 kalori kadar tüketiyorum. Ama arada kacamaklarim oldu.Bide adetim iki gün gecikti. Neden olabilir acaba. Yarın gelse bari. Oruç tuttugum için olabilir mi ki?
İsmimi yanlış etiketlemissinPsikolojik deli nerelerdesin bebek nasıl iyimi canım.Sen nasılsın iyi misin.
Canim çok sevindim bende oglen tartilmistim 68.3 ayni yani .Herkese günaydın kızlar.Bu sabah tartıda 64.8 göründü.Elbette ki çok sevindim.İnsallah bayram sabahı en az 64.5 görünür diye tahmin ediyorum.Ucundan da olsa gördük çok şükür.
Canım kusura bakma.Son anda farkettim.Duzelteyim dedim olmadıİsmimi yanlış etiketlemissin
Çok şükür uyku halsizlik ,bide arada mide bulantısı dışında şikayetim yok.. . Takip ediyorum arada.. iyi gidiyorsun maşaallah ❤❤
Evet evet oruç geciktirme yapıyor.Duzen bozuluyor.Benimde gecikmisti.Bende tartıda ,64.8 gördüm ucundands olsa .Ramazan'a başlarken 67.5 kiloydum .Benim de 2.5 gitmiş .Sahur falan hiç yapmıyorum.Sadece iftarda ,1000 kalori kadar tüketiyorum. Ama arada kacamaklarim oldu.
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?