Sadece zayiflayalim

Su anda tam 65 kiloyum .Bir 6 kilo daha versem çok iyi olucak.İnsallah iki ayda 6 kilomda gider.Hedefe yaklaşınca sabırsızlık daha çok oluyor Gerçi 55 hedefine çok var ama küçük küçük gidince daha çok yaklaşıyor insan .Şimdiki ilk hedefim 63 sonraki hedef 59 .64.8 göründü Haftaya cumaya kadar inşallah 800 Gr da gider.

Eveet bende yazayim bugünkü kalorimi disarida olunca yedim gitti artik yanundakilere uymamak olmaz aslinda iskender yicektim iftardan 1.5 saat sonra hazirlaruz dediler o kafar doluydu avm neyse bende Sahur +iftar1200 kal.aldim 1300 le filan kapatirim bu geceyi:))
burger king cift kofteli menü
3 veya 4 sogan halkası
icicek olarak ayran.
Karemelli cornetto disc
2 dilim karpuz
1 dilime yakın cevizli kadayif

Afiyet olsun.Bende 63 leri görünce burger King yiycem.Aslinda 66 görünce soz vermiştim kendime ama ramazan falan girdi.Oglumla beraber yiycem şimdi o yiyecek ben bakicam olmaz.İnsallah bayram sonrası 63 leri görürsem ucundan da olsa .Oğlumla gidicem yemeye.Gerci benim fast fut la aram yoktur.Ama işte 3 ayda bir yerim .

Şimdi kendime yeşil çay demledim.Birazdan onu içerim.Sonra da erken uyurum sanırım.O değilde valla spor yapmayı özledim.Bayram geçince mutlaka spora yani yürüyüşe basliycam.Allahin izniyle.

Sağol canım benimde aram yok normalde cocuklar burger yer ben cevizli bir tane lahmacun yerdim bugün boyle oldu:)

Canim pek birsey istemedi ama az da olsa yedimki yarina gücüm olsun dün ve bugün baya halsizdim ogleye kadar yatiyorum halbuki. 240 kalori aldim sadece 1 kase tarhana corbasi 197 kalori.2 kayisi . bide esimin yumurtasından bir lokma aldim pideyle bir iki catalda karpuz onlari hesaplamadim.

Oh cok iyi canm. İnsallah daha fazla veririz ramazandan sonra. Kafaya koydum bn. Kesin gidecek bu kilolar

Oh cok iyi canm. İnsallah daha fazla veririz ramazandan sonra. Kafaya koydum bn. Kesin gidecek bu kilolar
Bende kafaya koydum .İnşallah su 6 kiloda giderse 59 görünür Kilo vermesi baya uzun bir süreç valla İnsan bazen bikiyor.Neyse yarın Ramazan'ın son günü bayramda bitince normal duzenimize geri döneriz.

Slm kızlar çok yoğun ve yorgun günler geçiriyorum.sudem maşallah çok güzel kilo vermissin.atalha senin iyi olduğuna da sevindim nerde kalıyorsunuz şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…