İyi aksamlar bugun uzun oruçluyum ben.İftarda da cok yememiştim. Ama açlıktan ve susuzluktan ölüyorum suan. Tartıda bugun 74 gördüm sabah. Daha tuvalete de gitmemiştim aslında ama
Kız aksama kadar bendeki kalorıleri cekiyo galiba.Ramazana başlarken 76.5 dim 2.5 kilo hiç bişey yapmadan gitti cok saskınım ve mutluyum tabiki darısı diger kilolara
[/QUOTE Aslında çok iyi gidiyorsun.Biraz dikkat etsen daha fazla kilo vermiş olursun.Ama binada şükür tabi.Kilo almaktan iyi .
Afiyet olsun.Bende 63 leri görünce burger King yiycem.Aslinda 66 görünce soz vermiştim kendime ama ramazan falan girdi.Oglumla beraber yiycem şimdi o yiyecek ben bakicam olmaz.İnsallah bayram sonrası 63 leri görürsem ucundan da olsa .Oğlumla gidicem yemeye.Gerci benim fast fut la aram yoktur.Ama işte 3 ayda bir yerim .Eveet bende yazayim bugünkü kalorimi disarida olunca yedim gitti artik yanundakilere uymamak olmaz aslinda iskender yicektim iftardan 1.5 saat sonra hazirlaruz dediler o kafar doluydu avm neyse bende Sahur +iftar1200 kal.aldim 1300 le filan kapatirim bu geceyi:))
burger king cift kofteli menü
3 veya 4 sogan halkası
icicek olarak ayran.
Karemelli cornetto disc
2 dilim karpuz
1 dilime yakın cevizli kadayif
Sağol canım benimde aram yok normalde cocuklar burger yer ben cevizli bir tane lahmacun yerdim bugün boyle oldu:)Afiyet olsun.Bende 63 leri görünce burger King yiycem.Aslinda 66 görünce soz vermiştim kendime ama ramazan falan girdi.Oglumla beraber yiycem şimdi o yiyecek ben bakicam olmaz.İnsallah bayram sonrası 63 leri görürsem ucundan da olsa .Oğlumla gidicem yemeye.Gerci benim fast fut la aram yoktur.Ama işte 3 ayda bir yerim .
Evet spor mutlaka yapmalıyız sıkılasmak icin yoksa limbir limbir oluruzŞimdi kendime yeşil çay demledim.Birazdan onu içerim.Sonra da erken uyurum sanırım.O değilde valla spor yapmayı özledim.Bayram geçince mutlaka spora yani yürüyüşe basliycam.Allahin izniyle.
İnşallah yapicaz .Bayramdan sonra hızlı bir giriş yapicaz.Butun yağlara tekme tokat dalicazEvet spor mutlaka yapmalıyız sıkılasmak icin yoksa limbir limbir oluruz
Hadi bakalim insallahİnşallah yapicaz .Bayramdan sonra hızlı bir giriş yapicaz.Butun yağlara tekme tokat dalicaz
Evet evet oruç geciktirme yapıyor.Duzen bozuluyor.Benimde gecikmisti.Bende tartıda ,64.8 gördüm ucundands olsa .Ramazan'a başlarken 67.5 kiloydum .Benim de 2.5 gitmiş .Sahur falan hiç yapmıyorum.Sadece iftarda ,1000 kalori kadar tüketiyorum. Ama arada kacamaklarim oldu.
Bende kafaya koydum .İnşallah su 6 kiloda giderse 59 görünür Kilo vermesi baya uzun bir süreç valla İnsan bazen bikiyor.Neyse yarın Ramazan'ın son günü bayramda bitince normal duzenimize geri döneriz.Oh cok iyi canm. İnsallah daha fazla veririz ramazandan sonra. Kafaya koydum bn. Kesin gidecek bu kilolar
Çok şaşırdım.Nasil izin verdi sorun çıkarmadan .Neyse senin ve yavrun için en hayırlısı neyse o olsun.insallahSize güzel bir haberim var bı cesaret ewi ayırdım bitti artık sadece oglumla bn warz sizede söylemek istedim sizleri sewiyorum
Kuru tehditler War ama artık eski Kübra yokÇok şaşırdım.Nasil izin verdi sorun çıkarmadan .Neyse senin ve yavrun için en hayırlısı neyse o olsun.insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?