- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Hadi yaa bu iyi bişey mi kötü bişeymi bilemiyorum. Bu üç ay bitince hapa başlıcam ben düzelir mi acaba. Kilo almak istemiyorum yaaBen 3 keredir oluyorum ge en yil agustosta dogum yaptim eylulden bu yanada 3 aylik igne oluyorum hic adet olmadim
Asm de ebeye danistim igneyi okdugun surece adet olmazsin dedi gunu bitince bizde hapa baslicaz adet olmamak kotu stres sislik yapiyor fena haldeHadi yaa bu iyi bişey mi kötü bişeymi bilemiyorum. Bu üç ay bitince hapa başlıcam ben düzelir mi acaba. Kilo almak istemiyorum yaa
Bende vicdan yapiyordum aynen senin gibiyimHerkese iyi geceler.Son iftar aksamini 2000 ile bir aylık rekorumu kırdım.Baklavaya kadar herşey çok güzeldi Ama sonrası bakva olayı bozdu .Bugün kızartma, börek,tavuk köfte,mantı,mısırlı salata,iki bardak fanta veeee iki baklava.İftar öncesi 64 kilo idim .64 u gördüm çok şükür.Ama iftar sonrası 66.3 kilo yapacak bir şey yok bayram tatili Bayramdan sonra hallederiz.Sikmayin canınızı .
Olsun kız arada olur öyleHerkese iyi geceler.Son iftar aksamini 2000 ile bir aylık rekorumu kırdım.Baklavaya kadar herşey çok güzeldi Ama sonrası bakva olayı bozdu .Bugün kızartma, börek,tavuk köfte,mantı,mısırlı salata,iki bardak fanta veeee iki baklava.İftar öncesi 64 kilo idim .64 u gördüm çok şükür.Ama iftar sonrası 66.3 kilo yapacak bir şey yok bayram tatili Bayramdan sonra hallederiz.Sikmayin canınızı .
Yok ya ne vicdani .Bayramdan sonra bunların acısını fena cikaricaz ama haberiniz olsun.Bende vicdan yapiyordum aynen senin gibiyim
Bence de arada olsun ya .Sürekli az ye az ye tatlı yeme nereye kadar.Aslinda yemekte az yedim .Ama tatlı yemeseydim yada bir dilim yeseydim iyiydi .Ama oldu bir kere bir hafta tatlı yemem artık.Olsun kız arada olur öyle
Tamam canim insallah bende oyle dusunuyorum bayram bir gunlukYok ya ne vicdani .Bayramdan sonra bunların acısını fena cikaricaz ama haberiniz olsun.Olmuyor işte birileri varken .Yanlız olunca daha iyi oluyor.Olsun olsun hiç moral bozmaya gerek yok kacamaklarla yiyerek Zayifliycaz.Diyet miyet yok.Ama yarından sonra asla en geç 7 den sonra artık bir şey yemek yok.Bayramdan sonra da aynı şekilde ve dikkat ederiz.Olur biter.
Amin canim insallah hayirli bayramlar canim.Arkadaşlar hepimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun.Allah her sene bu zamanlara çıkarır inşallah HAYIRLI BAYRAMLAR diliyorum.
Hoşgeldin canım valla bende çok kararlıyım .Benim misafirlerim cumaya gidiyorlar tartı günümüz cuma günleri .Artık çok ciddi bir şekilde kalan 5 kilomuda vermek istiyorum.iyi bayramlar herkese :)
Sudem_mmm canım merhaba nasılsın:)
ben sahalara geri döndüm:)) yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum. erimeye kararlıyım.
tartı günü yoktu dimi? bence yapalım. motive olur. mesela bu cuma'dan başlayalım.
haydi kızlar kimler kararlı go go go
Bravo canım sana.Malesef benim öyle olmadı.Baklava iki üç dilim yedim.Bugün 1300 kalori almışım ama baklava falan yemedim hiçdolu bir gün oldu hepsi sağlıklı şeylerdii
Al benden de o kadar kıtlıktan çıkmış gibi yedim valla,iyi bayramlar herkese.... yeme.konusunda berbat bi gundu ne bulduysam.yedim o yuzden hic kalori.hesaplamadim
Tartida degisiklik goremedim yinede en guzeli buydu. Hic deme ya baklavayla dolmalar hep zaafim zatenAl benden de o kadar kıtlıktan çıkmış gibi yedim vallaSadece ekmek yemedim fazla .Ama börek,baklava ,dolma havalarda uçuştu .Zaten kalori tavan yaptı Cuma gidiyor misafirlerim.Aldigim kilolar hemen yerleşmeden göndermem lazım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?