Gidicek gidicek merak etme.Bende 76 lardaydim.Ama 74 kiloyu baz aldım.Benim birde kilomun yavaş gitmesi migren ilaçları kullaniyordum.Ondan yavaş gidiyordu .Ama şimdi daha hızlı kilo vermeye başladım.Tabi yağlarda yumuşadı .Daha cabu gidiyorlar.Bende sezeryan ile doğum yaptım.Bir de hamilelik şekerim vardı.87 kilo ile doğuma girdim.Ama hiç morelini bozmadim.Verdim aldım derken şimdi bu programla daha kararlı ve güzel veriyorum.Birde benim boyum kısa 1.50 bana kilo hiç yakışmıyor.Ama hiç söylenenlere aldırış etmedimHemen anlik kilomu yazayim 76.5ramazanda 4 kilom gitmis umarim birbirimize destek oluruzda eski kilomuza doneriz
Bir kase pilav,bir tabak bezelye yemeği ,4 adet kavun karpuz yedim . Toplam 555 kalori aldım.Birden midem bulandı sonra geçti.Bira
Canım bende ramazandan sonra sikilasma ve popo kası yapmaya ağırlık vereceğim 54 koruma belki 53 de olur spor spor spor.Kızlar nerelerdesiniz.Cok fazla aşırıya kacmayin.
Hiç halsiz olmuyorum.İnan bana sadece annemle bir defa sahur yaptım.Onda da çok rahatsız oldum.Sahursuz hiç acikmiyorum.Sadece iftara bir saat kala acıkıyorum.Bir de tek başımayım esimde yanımda yok e ne yapım tek başıma diyorum.Sudem sahurda ben yoğurt yeyip yatıyorum.sen hiç birşey yemiyor Sun halsiz olmuyormusun.gerci son gün ama ben çok zorlanıyorum.halsizlik var çok.
Bende inşallah bayramdan sonra koşu bandında her sabah düzenli yürüyüş yapicam .Eskiden yaparken hafta sonları tatil veriyordum.Vucudum dinlensin diye ama şimdi tatil vermeyi düşünmüyorum.Agustos un ilk haftasında belki bir hafta önce eşimin görevi bitiyor.Donucek artık.O gelince 59 olmak istiyorum.Canım bende ramazandan sonra sikilasma ve popo kası yapmaya ağırlık vereceğim 54 koruma belki 53 de olur spor spor spor.
Bende sezaryen dogum yaptim ilkinde degil ama ikincisinde gobek altinda degisik bi gorunum olustu tabi kiloda etken olabilir ama o goruntuyude yok etmek istiyorumGidicek gidicek merak etme.Bende 76 lardaydim.Ama 74 kiloyu baz aldım.Benim birde kilomun yavaş gitmesi migren ilaçları kullaniyordum.Ondan yavaş gidiyordu .Ama şimdi daha hızlı kilo vermeye başladım.Tabi yağlarda yumuşadı .Daha cabu gidiyorlar.Bende sezeryan ile doğum yaptım.Bir de hamilelik şekerim vardı.87 kilo ile doğuma girdim.Ama hiç morelini bozmadim.Verdim aldım derken şimdi bu programla daha kararlı ve güzel veriyorum.Birde benim boyum kısa 1.50 bana kilo hiç yakışmıyor.Ama hiç söylenenlere aldırış etmedimHep pozitif oldum.Ben veririm bu kiloları dedim.Simdi bana sen yiyerek nasıl zayifliyorsun diyorlar.Zaten önemli olan yiyerek zayıflama aç kalarak değil.
Ben bi kase corba bi dilim beyaz ekmekle bile 400 kaloriyi gecmisim ne yiyip ne iciyosunuzda kaloriyi dusuk aliyosunuzKalori sayma yöntemi gerçekten çok iyi. Kalorisi azdır dediğim şeyler bile günlük limiti aşınca yemiyorum
Nasıl oluyor o bi kase çorba ve ekmekle 400 kalori? Ben şahsen 1 tabak türlü 1 kase yoğurt 6 köfte yediğim halde 450 aldımBen bi kase corba bi dilim beyaz ekmekle bile 400 kaloriyi gecmisim ne yiyip ne iciyosunuzda kaloriyi dusuk aliyosunuz
Bir dilim beyaz ekmek 66 kalori ,bir kase mercimek çorbası 186 kalori .Yanlış hesaplamış olabilirsin.Ben bi kase corba bi dilim beyaz ekmekle bile 400 kaloriyi gecmisim ne yiyip ne iciyosunuzda kaloriyi dusuk aliyosunuz
Afiyet olsun canım.Yok yok bozma sakin morelini.Yavas yavaş gidiyor işte.Bayramdan sonra biraz daha ipleri sıkı tutariz.Kizlar iyi aksamlar bugün iftar önü tartıldım ayni 68.1 dünkü burger menüden sonra sevindim acikcasi.Bugunde sahur +iftar 1200 kalori aldim
yarim kase yoğurtlu yeşil mercimek çorbası
bir porsiyon iskender kebap
1 kase salata
4 kaşık domatesli bulgur pilavi
1 kase dondurma
tadım yerfistigi bar oglum almis yedim gitti 167 kaloriymis :))
sekersiz kola
Insallah canim benim yine adet yaklaşıyor 3 haftada oluyorm bu donemi atlatabilsem süper olucakAfiyet olsun canım.Yok yok bozma sakin morelini.Yavas yavaş gidiyor işte.Bayramdan sonra biraz daha ipleri sıkı tutariz.
Atlatirsin merak etme.Sakin adet kilosuna aldanma yeme düzenini bozma adet bitince hepsi gidiyor.Insallah canim benim yine adet yaklaşıyor 3 haftada oluyorm bu donemi atlatabilsem süper olucak
Ya o sorun bende de var. Ramazan başında ölçü almıştın şimdi değişm varmı. Bende spor yapacam basen için. Bacaklarım asıl problemİnşallah yürüyüş ile şu basenlerimi hallederim.En son onlar gidiyormus araştırmalarıma göre .Bütün kilolarim sanki orda toplanmış .Gerçi eskisinden iyi çok şükür ama yinede biraz daha kuculseler daha güzel olucaklar artık günde 50 veya 100 Allah ne verdiyse artık sguat yapicam .
Zaten bölgesel zayıflama diye bir şey yok diyorlar.Yani kilo verince aslında vücut eşit oranda veriyormus.En azından yürüyüş ve hareketler hiç olmazsa sıkılaştırıcı etkisi verir.Zayifladikca onlarda gider ya.Zaten çok gitmesini beklemiyorum.Sonucta vücudumuzun en kalın parçalarıYa o sorun bende de var. Ramazan başında ölçü almıştın şimdi değişm varmı. Bende spor yapacam basen için. Bacaklarım asıl problem
Ya kızlar içinizde kilo tablosu bilen yokmu bir kilo tablomuz olsa çok güzel olurdu.Ben o kadar baktım bir türlü yapamadım.Anlayan varsa yapsa çok güzel olurdu.Bayramdan sonra cuma günü daha hırslı kilo vermeye başlardık takip ederdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?