Sadece zayiflayalim

Herkese hayırlı bayramlar bayramın ilk günü istefigim gibi yedim yani bayram bu baklavalar börekler dolmalar kalori hesabiyla kim uğraşır degilmi:))yani raha 5000 veya fazlasi almisimdir.
Bu sabah 68 .4 geldim simdi yoldayım kizlar bir haftalığına anneme gidiyorum dikkat etmeye calisicam .

Ben de çok daha fazla dikkat edeceğim

Kızlar herkese günaydın.Artik bayram seyran bittiArtık düzenli zayıflamaya yavaş yavaş geçelim.Dolaptaki tatlıları pazartesi gününe kadar bitirelim azar azar sonrada iyi bir kilo verene kadar artık tatlı yemeyelim.Bu sabah ben 600 kalorilik bir kahvaltı yapicam.Ogle çorba ,akşam da yoğurt inşallah hafifletmeye başlıyorum.

Ben sabah 800 kalori almışımdır

Ben sabah 800 kalori almışımdır
Bayramın devamıAma ramazan kiloları çok doğru değil.Ben Ramazan'ı 1.5 kilo kayıp ile atlatmisim.Oysa 64 kiloya bile dusmustum.Ama maalesef gerçek değilmiş su kaybı çok olduğu için sanırım.Simdi sabah tartildim wc sonrası 66 kiloyum.Ramazana 67.5 ile başlamıştım.

Bakma 800 kalori olduğuna hepsi sağlıklı.. Süt, kurı meyve, kıruyemiş, et, buğday ekmek falan var ondan öyle

Bakma 800 kalori olduğuna hepsi sağlıklı.. Süt, kurı meyve, kıruyemiş, et, buğday ekmek falan var ondan öyle
İyi yaptın afiyet olsun.Zaten aç kalarak zayıflamak bence yanlış.Sonucta yemeye başlayınca hemen alıyorsun.Yiyerek zayıflamak güzel.Ama oda yavaş oluyor işte.Bende sabah domates,salatalık,maydonoz,lor peyniri,ince lavaş ekmeği,zeytin,sucuklu yumurta,bir kaşık bal ve kaymak yedim.Birazdan onları yakarım.Hali yikiycam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…