Afiyet olsun canim ye gitsin bayram sonu acisini cikarirz nasilsa:))Valla bugün benim günüm zor.Mangal çiğköfte eyvah eyvah.
Ben de çok daha fazla dikkat edeceğimBu sabah 300 kaloriyi gecmedim.Dikkatli yedim içtim .Temizliklerime basliycam sabah 65.8 lerdeydim.66 diyelim gitsin.Evet bunu su anki kilom olarak görüyor.Ve artık baya hamur ve tatlıdan uzak durmaya calisicam.Yok calismiycam durucam ve durmak zorundayım.
Ah hic deme onu ama bugun tamamen basladim artik bende yeter bu kadar ye ye sonu yokAh kızlar ah bugün gelsin tatlılar mangallar uçtum resmenAma bitti misafirlerim gitti.İnsallah düzene gireriz.
Neler yedinBayram bitmeden sanırım bize diyet yokBirde şunu farkettim.Tatli yedikce yiyesin ,yemedikce yemiyesin geliyor.
Aslında yediklerim hani çok zararli değil ama .Tatlıya maalesef çok yuklendim.Gunde iki dilim baklava götürüyorum valla.Evde biraz kaldı bitsede bende rahatlasamNeler yedin
Günde 2 dilim baklava çok da kötü değil ki bence moralini hiç bozmaAslında yediklerim hani çok zararli değil ama .Tatlıya maalesef çok yuklendim.Gunde iki dilim baklava götürüyorum valla.Evde biraz kaldı bitsede bende rahatlasam
Ben sabah 800 kalori almışımdırKızlar herkese günaydın.Artik bayram seyran bittiArtık düzenli zayıflamaya yavaş yavaş geçelim.Dolaptaki tatlıları pazartesi gününe kadar bitirelim azar azar sonrada iyi bir kilo verene kadar artık tatlı yemeyelim.Bu sabah ben 600 kalorilik bir kahvaltı yapicam.Ogle çorba ,akşam da yoğurt inşallah hafifletmeye başlıyorum.
Bayramın devamıBen sabah 800 kalori almışımdır
Bakma 800 kalori olduğuna hepsi sağlıklı.. Süt, kurı meyve, kıruyemiş, et, buğday ekmek falan var ondan öyleBayramın devamıAma ramazan kiloları çok doğru değil.Ben Ramazan'ı 1.5 kilo kayıp ile atlatmisim.Oysa 64 kiloya bile dusmustum.Ama maalesef gerçek değilmiş su kaybı çok olduğu için sanırım.Simdi sabah tartildim wc sonrası 66 kiloyum.Ramazana 67.5 ile başlamıştım.
İyi yaptın afiyet olsun.Zaten aç kalarak zayıflamak bence yanlış.Sonucta yemeye başlayınca hemen alıyorsun.Yiyerek zayıflamak güzel.Ama oda yavaş oluyor işte.Bende sabah domates,salatalık,maydonoz,lor peyniri,ince lavaş ekmeği,zeytin,sucuklu yumurta,bir kaşık bal ve kaymak yedim.Birazdan onları yakarım.Hali yikiycam çünküBakma 800 kalori olduğuna hepsi sağlıklı.. Süt, kurı meyve, kıruyemiş, et, buğday ekmek falan var ondan öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?