- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
Ben gercek anlamda fazla yiyen biriyim ve cok hareketsizim bi kac gindur dikkat edince bugun minik bi tabak pilavi az haslama tavuk yedim midem agridi zayifalmak icin kilit sartmis arkadasimBende artık 59 a gelene kadar ağzıma kilit vurmaliyim.Sadece sabah kahvaltısı yaptım.Sonra zaten temizlik yaptım.Hali yıkadım baya bir kalori yaktım sanırım.
Hoşgeldin canım.Bizde bayramda biraz dağıttık ama inşallah bugün itibariyle toparliycaz.Yoksa başka türlü gitmiycem bu kilolar.İnsallah istediğimiz kiloya ulaşırız.Valla kilo vermek zor iş.Cok sabır isteyen bir iş.Merhaba hanimlar bende araniza katilmak istiyorum. Fazlq kilolar başa bela suan kac kiloyum bilmiyorum ama en kisa zamanda tarti alacagim eve ve tartilip kilomu yazarim.
Hedefim 60 kilo olmak eski halimi ozledim zayifken rahat kiyafet bulabiliyordum ve ustume de guzel oturuyordu ama simdi kiyafet denemek bile icimden gelmiyor.
Bende aksam yemegini kestim artik. Bol bol su icmem lazim ve hareket sart bana. Yuruyusle başlarım insallah
Ben o kuru zencefil ve zerdeçal ile yaptım.Guzel gitti ramazanda ara verdim .Ama yine başlamak istiyorum.Bu arada yogurt limon pul biber kurunu deneyen var mi
Aynen öyle biz aslında az yiyoruz diyoruz ama maalesef öyle olmuyor tartıda.Demek ki çok yiyoruz.Yoksa tartıda bence mutlaka yansır.Ben gercek anlamda fazla yiyen biriyim ve cok hareketsizim bi kac gindur dikkat edince bugun minik bi tabak pilavi az haslama tavuk yedim midem agridi zayifalmak icin kilit sartmis arkadasim
Ben memleketteyim her gittigim yerde bir iki dilim derken gunde 7 baklava yemisimdir bugünkü kalorim en az 4000 lerde ve hâlâ hatlstalanmadim istahim tavan yapti deniz havasi da ayrı istah açıyor:))kilom sa 68.4 lerde ramazanda kiyle ayni hemen hemen.Neyse yarin da kardesimdeyim ama dikkatli olucam ramazanda ki ugraslarim bosa gitsin istemiyorumKızlar nerelerdesiniz.Tatil hala devam ediyor tabiBen sabah kahvaltısı haricinde az önce bir buçuk tane haşlanmış mısır yedim.Bu hafta biraz haşlanmış mısır diyeti yapayım bari mısırın bitmiş olur
Evet baya bir kacirmissin.Yedi baklava çok fazla olmuş.Ben bugünden itibaren başladım dikkat etmeye.Son 6 kilo çok zorluycak gibi benide,bunaldım valla 4 kilo falan fazlamiz olsaydı şimdiye çoktan gitmişti.Aylardir tabi kacamaklarda var ama yinede az gitti benimde ya 74 den 66 8 kilo verdim ama yetmiyor işte offf offf su 6 kiloda bir gitse valla rahat edicem.Hic mi yemiyelim yani anlamadım artık.İnsaniz işte canımız çekiyor,bazen tutamıyorum kendimizi.Artik sinirden moral bozukluğundan yiyesim gelmiyor.Ben memleketteyim her gittigim yerde bir iki dilim derken gunde 7 baklava yemisimdir bugünkü kalorim en az 4000 lerde ve hâlâ hatlstalanmadim istahim tavan yapti deniz havasi da ayrı istah açıyor:))kilom sa 68.4 lerde ramazanda kiyle ayni hemen hemen.Neyse yarin da kardesimdeyim ama dikkatli olucam ramazanda ki ugraslarim bosa gitsin istemiyorum
Tadi kotu olmuyor mu oyle cocuklarla unuturum diye aklimda kaldi sadece galiba 15 gun yapip 15 gun ara verilecekmis.Ben o kuru zencefil ve zerdeçal ile yaptım.Guzel gitti ramazanda ara verdim .Ama yine başlamak istiyorum.
Benim yansimalr basladi cok sukur cunku cok yiyip karnimi sisiriyordum simdilik ondan arindimAynen öyle biz aslında az yiyoruz diyoruz ama maalesef öyle olmuyor tartıda.Demek ki çok yiyoruz.Yoksa tartıda bence mutlaka yansır.
Tadı kötü değil canım benim hoşuma gidiyor.Ben iki ay yapmıştım.Bir şeyde olmadı .Bugün yine basliycam bir ay yapılı biraz ara vericem.Ben sabah ve akşam yiyordum.Oglen normal yemek.Tadi kotu olmuyor mu oyle cocuklarla unuturum diye aklimda kaldi sadece galiba 15 gun yapip 15 gun ara verilecekmis.
Az yiyince mutlaka yansıyor.Ben de üç gündür dikkat ettim.Sabah 65.5 i gördüm.Tatliyi da tamamen bıraktım.Benim yansimalr basladi cok sukur cunku cok yiyip karnimi sisiriyordum simdilik ondan arindim
Ney o canımTadı kötü değil canım benim hoşuma gidiyor.Ben iki ay yapmıştım.Bir şeyde olmadı .Bugün yine basliycam bir ay yapılı biraz ara vericem.Ben sabah ve akşam yiyordum.Oglen normal yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?