Sadece zayiflayalim

insalllah yarında tutarsın.Son günü kısmet artık.Sporu bir gün yap bir gün dinlen en azından yürüyüş yaparsın.Bende bol bol yürüyüş yapicam zaten.

Ben bu ay 3 aylık iğne vurdurdum. İnternette okudum herkes adet gecikmesi yapıyor kilo yapıyor diyo. Bilgisi olan var mı acaba?
Ooo var var bilgim.Seni üzmek istemem ama yengem yaptırdı .3 aydan beri yeni adet oldu.Ama baya iyi gelmiş adeti yani .Karnı çok sismisti.Kilo olayında adet siskinliginden oluyor zaten.Sen yine dikkatli yiyip iç.

insalllah yarında tutarsın.Son günü kısmet artık.Sporu bir gün yap bir gün dinlen en azından yürüyüş yaparsın.Bende bol bol yürüyüş yapicam zaten.
İnsallah canm
Ooo var var bilgim.Seni üzmek istemem ama yengem yaptırdı .3 aydan beri yeni adet oldu.Ama baya iyi gelmiş adeti yani .Karnı çok sismisti.Kilo olayında adet siskinliginden oluyor zaten.Sen yine dikkatli yiyip iç.
Kız üç ay mıııı?
Ben bu adet söktürücü kürden yapsam hani maydanoz lu o getirmezmi yinede?

İnsallah canm

Kız üç ay mıııı?
Ben bu adet söktürücü kürden yapsam hani maydanoz lu o getirmezmi yinede?
Onu bilmiyorum valla .Ama yengem cidden 3 ay sonra adet oldu.Yarin gelicekler senin için çok detaylı bilgi alırım .Biraz işin zor gibi maalesef

Kızlar hedef kilolarımi 2 ser kilo halinde belirliycem artık.Oyle daha çabuk ve güzel geliyor bana.Su anda 64.8 kilodayim .Ben 65 olarak baz aldım.Simdi ilk hedefim 63 kiloyu görmek .Sonra 61 kilo sonrada inşallah 59 .Ondan sonrası Allah kerim .Eğer ağustostan önce 59 olursam 57 için ugrasirim.Bakalim planım şimdilik böyle .Yani şu anda 22 hazirana kadar 63 kiloyu görmek istiyorum.

Şimdi tartilasim geldi.64.8 i gördüm.İnanamadim.Gittim 4 kiloluk ağırlık tarttim.Dedim tartimi bozuk yok gramı gramında doğru çıktı.Ustelik üzerimde ince de olsa kıyafetler var .Durmadan su kahve içtim ve tuvalete çıkmadım .Valla çok sevindim.İnsallah bayram sabahı tam 64 u gorucem

Ramazan başlangıcı 67.5 ile oldu.İnsallah ramazan bitişi 64 olursa toplamda 3.5 kilo vermiş olucam.İnsallah su bayramında küçük kacamaklar ile atlatirim.Misafir olunca ister istemez yiyoruz.

Ramazan başlangıcı 67.5 ile oldu.İnsallah ramazan bitişi 64 olursa toplamda 3.5 kilo vermiş olucam.İnsallah su bayramında küçük kacamaklar ile atlatirim.Misafir olunca ister istemez yiyoruz.
Masalllah canim iyi kilo verdin bayramda koruman bile yeterli olucak benim adetime 5 gün filan kaldi göğüslerim acimaya basladi sinirlerim tepemde :))mutlaka siskinlik olucak ama defigin gibi morelimi bozmadan dikkat edicem yediklerime insallah .
Az oncede birseyler yedim yine 200e yakindir yarin hesaplicam artik .

Dediğim gibi adet kilosu geçici .Sakin tartidaki fazla kiloya yenik dusme .Adet bittikten iki gün sonra gerçek kilon ortaya çıkıyor.Sen yeterli dikkat et daha çok kilo vermiş oluyorsun.O dönem metabolizma daha hızlı çalışıyormuş.Bu arada teşekkür ederim.Sadece bayramda korkuyorum fazla kaciririm diye inşallah olmaz .Artık kacarsa da bayramdan sonra telafi edicez .Yapacak bir şey yok .Sende baya az yemişsin .Çok iyi gidiyorsun.

Maşallah canm senin adına çok sevindim iyi kilo verdin. Böyle devam insallh

Merhaba kızlar,
Şimdiden iyi bayramlar canlar. Uzun zamandır yazamadım. İnternet sıkıntılı. 57.2 de takılı kaldım. Dikkat ediyorum. Sanırım duraksama dönemindeyim. Bayramda tatlıları fazla kaçırmayalım. Sonra pişman olmayalım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…