Günaydın canım hoşgeldin.3000 kalori bence çok fazla günde 2000 kalori alsan daha iyi olur senin için.Emzirmen zayiflamana yardımcı.Ama yinede hamurlardan tatlılardan uzak dur derim.BenceGunaydin kizlar. Istanbul'a dondum. Aksam gelince tartildim. 72.5. Simdi ac karnina tartildim. 71.5. Yani ya 1 kilo almisim ya hic almamisim. Oncesini tam hatirlamiyorum. Bir iki gun sadece cok yememeye dikkat edicem. Kalori saymaya hemen baslamiycam. Her gun 3000 kalorilerde gezerken bir anda yarisina inersem moralim bozulur. Haha.
Nasil kilo almadim anlamadim. Emzirmek gercekten cok yakiyor demek.
Yoğurt zerdeçal zencefil kuru Bir çay kaşığı koyuyorum.Sabah akşam yiyorum.Onceden yaptım . Bugün yine basliycamNey o canım
140 150 kilo biri 2900 3000 kalori civarı alıyor bence de3000 çok fazlaGünaydın canım hoşgeldin.3000 kalori bence çok fazla günde 2000 kalori alsan daha iyi olur senin için.Emzirmen zayiflamana yardımcı.Ama yinede hamurlardan tatlılardan uzak dur derim.Bence
Hoşgeldin canım.Merak etme isteyince oluyor.Aslinda bizim elimizde sadece sabır ve azim onemliBen de sadece zayıflamak istiyorum
Nasıl etkisiYoğurt zerdeçal zencefil kuru Bir çay kaşığı koyuyorum.Sabah akşam yiyorum.Onceden yaptım . Bugün yine basliycam
Akşam yatmadan mı yeniliyor canımYoğurt zerdeçal zencefil kuru Bir çay kaşığı koyuyorum.Sabah akşam yiyorum.Onceden yaptım . Bugün yine basliycam
İnan ben beğeniyorum.Mesela rahat tuvalete çıkıyorum.Beni tok tutuyor.Birde yağ yakıcı etkisi varmış.Ben limonlu pul biberli yapamıyorum.Mideme pek gelmiyor.Bunu yapıyorumNasıl etkisi
Uygulama 1700 kalori almami gosteriyordu. Benim gun icinde yediklerim 2000i geciyordu tatilde. Insallah artik dikkatli olcam. Kendi evinde daha rahat insan.Günaydın canım hoşgeldin.3000 kalori bence çok fazla günde 2000 kalori alsan daha iyi olur senin için.Emzirmen zayiflamana yardımcı.Ama yinede hamurlardan tatlılardan uzak dur derim.Bence
Canim 3000 abarttim tabi ama 2000i geciyordu. Iki hafta esimin memleketinde kaldim. Surekli bi yeme icme fasli. Surekli misafirlik.140 150 kilo biri 2900 3000 kalori civarı alıyor bence de3000 çok fazla
Aynen doğru söylüyorsun yanlız kalınca daha iyi zayıflıyor insan.Uygulama bana 1400 civarı veriyor ama ben 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.Biraz hizli olsun artık .Uygulama 1700 kalori almami gosteriyordu. Benim gun icinde yediklerim 2000i geciyordu tatilde. Insallah artik dikkatli olcam. Kendi evinde daha rahat insan.
Kesinlikle canım bende sıkı sarıldım artık çeki düzen verme vakti ağustosta fit olup aldığım 27 beden pantolona girmek istiyorumHerkese günaydın.Kizlr üç gündür dikkat ettim yemek duzenime.Sabah tartıda 65.5 i gördüm.Artik bende Ağustos gibi 5 li rakamları görmek istiyorum.Yemenin sonu gelmiyor.Herjes artık bu işe ciddi ciddi sarılmalı .Yiyip içim sonra kilo veremiyoruz demesin.Cok yersen kilo alırsın ,az yersen kilo verirsin bu kadar basit.Gercekten 1000 ile 1200 kaloriyi asla gecmemeye özen gösterin.Cok faydası oluyor.
Bence yavaş uavaş azalt. İnan çok etkiliCanim 3000 abarttim tabi ama 2000i geciyordu. Iki hafta esimin memleketinde kaldim. Surekli bi yeme icme fasli. Surekli misafirlik.
Henüz spora başlamadım ama dünden beri temizlik yapıyorum ,bir yandan ev temizliği bir yandan halı yıkıyorum.Sonucta onlarda kalori yaktiriyor.Temizlik işlerim bitince daha doğru halı yıkama işim bitince koşu bandında yürüyüş yapicam.
Himmm sen öğün olarak mi yiyosun guzel fikirTadı kötü değil canım benim hoşuma gidiyor.Ben iki ay yapmıştım.Bir şeyde olmadı .Bugün yine basliycam bir ay yapılı biraz ara vericem.Ben sabah ve akşam yiyordum.Oglen normal yemek.
Ben sabah dayanamadim 2.3 cikolata yedim kendime ceza verdim bisey yemedim baskaAz yiyince mutlaka yansıyor.Ben de üç gündür dikkat ettim.Sabah 65.5 i gördüm.Tatliyi da tamamen bıraktım.
Çok sağlıksız yapıyosun ama. Diyet bu değil..sağlıklı şeyler yemen lazım önemli olan kalorinin nerden geldiği. Bizim biri vardı az kalori alıp kilo veririm diye kek börek yiyordu hergün neymiş 1000 kaloriyi geçiyormuş 6 kilo verdi ama bakınca hala aynıydı kas gitmiş yağ olduğu gibi duruyorduBen sabah dayanamadim 2.3 cikolata yedim kendime ceza verdim bisey yemedim baska
Aslında çok öğün değil ama .Akşamları kesin yiyorum.5 ten sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.Zaten aç kalarak değil sağlıklı yiyerek zayiflamadan yanayım .Şimdi kahvaltı yaptım gerçi öğle olmuşHimmm sen öğün olarak mi yiyosun guzel fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?