Sadece zayiflayalim

Günaydın canım hoşgeldin.3000 kalori bence çok fazla günde 2000 kalori alsan daha iyi olur senin için.Emzirmen zayiflamana yardımcı.Ama yinede hamurlardan tatlılardan uzak dur derim.Bence

Herkese günaydın.Kizlr üç gündür dikkat ettim yemek duzenime.Sabah tartıda 65.5 i gördüm.Artik bende Ağustos gibi 5 li rakamları görmek istiyorum.Yemenin sonu gelmiyor.Herjes artık bu işe ciddi ciddi sarılmalı .Yiyip içim sonra kilo veremiyoruz demesin.Cok yersen kilo alırsın ,az yersen kilo verirsin bu kadar basit.Gercekten 1000 ile 1200 kaloriyi asla gecmemeye özen gösterin.Cok faydası oluyor.

Günaydın canım hoşgeldin.3000 kalori bence çok fazla günde 2000 kalori alsan daha iyi olur senin için.Emzirmen zayiflamana yardımcı.Ama yinede hamurlardan tatlılardan uzak dur derim.Bence
Uygulama 1700 kalori almami gosteriyordu. Benim gun icinde yediklerim 2000i geciyordu tatilde. Insallah artik dikkatli olcam. Kendi evinde daha rahat insan.

Uygulama 1700 kalori almami gosteriyordu. Benim gun icinde yediklerim 2000i geciyordu tatilde. Insallah artik dikkatli olcam. Kendi evinde daha rahat insan.
Aynen doğru söylüyorsun yanlız kalınca daha iyi zayıflıyor insan.Uygulama bana 1400 civarı veriyor ama ben 1000 kaloriyi gecmemeye özen gösteriyorum.Biraz hizli olsun artık .

Ben bu sabah uyandığımda evde daha önceden aldığım Goji bery üzümü vardı dolapta su kurt üzümü bir ara ben onun çayında kullanmıştım tadı güzeldi.Fena değil işe yaradı.Sabah işte kurt üzümünden aç karnına 10 tane yedim saymadım belki 15 zaten küçücük bir şey.Ondan sonra türk kahvesi içtim.Su içtim şimdide yeşil çay içiyorum.Ac değilim .Acikinca yoğurt kürü yapicam.Aksama doğruda bir haşlanmış mısır yiycem .Çiğ mısır almıştım .Onları bitiricem.

Henüz spora başlamadım ama dünden beri temizlik yapıyorum ,bir yandan ev temizliği bir yandan halı yıkıyorum.Sonucta onlarda kalori yaktiriyor.Temizlik işlerim bitince daha doğru halı yıkama işim bitince koşu bandında yürüyüş yapicam.

Kesinlikle canım bende sıkı sarıldım artık çeki düzen verme vakti ağustosta fit olup aldığım 27 beden pantolona girmek istiyorum
Canim 3000 abarttim tabi ama 2000i geciyordu. Iki hafta esimin memleketinde kaldim. Surekli bi yeme icme fasli. Surekli misafirlik.
Bence yavaş uavaş azalt. İnan çok etkili

Ben sabah dayanamadim 2.3 cikolata yedim kendime ceza verdim bisey yemedim baska
Çok sağlıksız yapıyosun ama. Diyet bu değil..sağlıklı şeyler yemen lazım önemli olan kalorinin nerden geldiği. Bizim biri vardı az kalori alıp kilo veririm diye kek börek yiyordu hergün neymiş 1000 kaloriyi geçiyormuş 6 kilo verdi ama bakınca hala aynıydı kas gitmiş yağ olduğu gibi duruyordu

Kızlar ben şimdi güzel bir kahvaltı yaptım.5 dilim kızarmış salam ince ama olsun 5 dilim yani bir yemek kaşığı bal ve kaymak , zeytin,lor peyniri, domates, salatalık, maydanoz,yumurta,bir tane ince lavaş ekmeği toplam 800 kalori civarı .Bu bana yarına kadar yeter Akşamda bir haşlanmış mısır yerim.Yatarjen de yoğurt kurumu yerim.Bugun 1000 kalori ile kapanır.

Ben daha once diyetisyenle 21 gunde 2100 gr vermistim. Hepsi de yagdi. Sonra hamile kaldim. Baska seyler oldu biraktim. Aslinda nasil beslenmem gerektigini biliyorum. Sadece cesaret etmem lazim. Bi de ben bebekle spor yapamiyorum. Gunduz memede uyuyor. Gece de 9 saat uyuyor. O zaman da hemen arkasindan yatiyorum. 3 saatte bir uyaniyor cunku. Ben yine uykumu alamiyorum.

Himmm sen öğün olarak mi yiyosun guzel fikir
Aslında çok öğün değil ama .Akşamları kesin yiyorum.5 ten sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.Zaten aç kalarak değil sağlıklı yiyerek zayiflamadan yanayım .Şimdi kahvaltı yaptım gerçi öğle olmuş Oğlum geç uyanıyor bende onu bekliyorum.Artik yarına kadar yemem sadece bir haşlanmış mısır ve yoğurt kurumu yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…