- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Afiyet olsun canımKızlar ben şimdi güzel bir kahvaltı yaptım.5 dilim kızarmış salam ince ama olsun 5 dilim yanibir yemek kaşığı bal ve kaymak , zeytin,lor peyniri, domates, salatalık, maydanoz,yumurta,bir tane ince lavaş ekmeği toplam 800 kalori civarı .Bu bana yarına kadar yeter Akşamda bir haşlanmış mısır yerim.Yatarjen de yoğurt kurumu yerim.Bugun 1000 kalori ile kapanır.
Sağol canım.Oglum geç uyanınca geç kahvaltı yapıyorum o da beni akşama kadar baya bir tok tutuyor açıkçası .Zaten 5 ten sonra yemek yememeye çok dikkat ediyorum.İnsallah Ağustos gibi görürüz 5 li rakamlarıAfiyet olsun canımben sabah 500 kalori Aldım akşam yemeğini se 500lük ayarlıcam
İnşallah canım, temmuz ortası gibi 59 olmak istiyorum ağustos ortası da 57.sonra düzenli spor yaparım fitleşip kilo koruruz.. Kurban bayramında dağıtacağım çünküSağol canım.Oglum geç uyanınca geç kahvaltı yapıyorum o da beni akşama kadar baya bir tok tutuyor açıkçası .Zaten 5 ten sonra yemek yememeye çok dikkat ediyorum.İnsallah Ağustos gibi görürüz 5 li rakamları
Evet kurbana kadar benimde mutlaka 58 veya 59 olmam gerek daha aşağısını isterim ama pek sanmıyorum sanki çünkü yavaş kilo veriyorum.Kurban bayariminda bende dağıtıcamİnşallah canım, temmuz ortası gibi 59 olmak istiyorum ağustos ortası da 57.sonra düzenli spor yaparım fitleşip kilo koruruz.. Kurban bayramında dağıtacağım çünkü
Bu bayram ne börek yedim ne tatlı. Çok da güzeldi bol ceviz fıstıklı el açmasıEvet kurbana kadar benimde mutlaka 58 veya 59 olmam gerek daha aşağısını isterim ama pek sanmıyorum sanki çünkü yavaş kilo veriyorum.Kurban bayariminda bende dağıtıcam
İnşallah biz bebek düşünüyoruz.Ama ben yine buralarda olucamBu bayram ne börek yedim ne tatlı. Çok da güzeldi bol ceviz fıstıklı el açması
Kurbanda yerim ama kaçmazkurban sonrası detoks yaparız
Aynen öyle, umarım hedefine ulaşırsın canım hamilelikte de az kilo alıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Diyet günlüğünde birisi yeni konu açmış gördün mü 8 haftada 70dn 49a düşmek içim. Yani 2 ayda 21 kg. Hiç yemek yok full sıvı ve ödem attırıcı ilaçlarla. Şok oldumİnşallah biz bebek düşünüyoruz.Ama ben yine buralarda olucamHamilelikte de dikkat etmek istiyorum.Hamileligimin 4 .ayında Kalorimi 1700 yada 2000 arası tutmaya özen gostericem . Hamurlu gıdalardan olabildiğince uzak durmak istiyorum tatlida dahil.Ancak tatlı olarak bal veya meyve tuketicem.İnsallah o zamana kadar 5 li rakamlara ulaşırım.Ne kadar kilo giderse hamilelikte o kadar az kilo almış olurum.Birde böyle çok uçuk bir diyet yapmıyoruz sadece dikkat ediyoruz.Aslinda bu şekilde korumuş da oluyoruz zaten.Ben uçuk diyetleri sevmiyorum.Zaten yasak olan bir şeyi sevmiyorum.Ama onun yerine az yemeyi tercih ediyorum.Mesela böbrekte yedim ama haftada yada iki haftada bir .Aslında nasıl kilo verdiğini çok farkında bile olmadım.Yavas yavaş gidiyor işte.
Gördüm canım valla yorum bile yazmadım.Bana çok saçma geliyor.Ben suyu bile abartmiyorum mesela günde en fazla 2 litre sonuçta böbrek bu boş yere yazık niye calistirayim.Birde sıvı diyeti çok sakıncalı mutlaka katı şeylerde yenmeli.Hadi verdin sıvı diyeti ile peki diyet bitince ne olucak hop geri alirsin.Yok ben yapamam öyle şeyler.Zamana yayarim kilo verme işini ve herşeyden Azda olsa yerim.Alti üstü surda en fazla 7 kilo daha vericem.Neden sağlıklı olmasın ki.Niye kendimi Allah'ın verdiği güzel yiyeceklerden uzak tutayım ki hiç gerek yok .Ben böyle memnunum podyuma cikicak halim yok.Cok şükür giydigimiz de yakışıyor Hiç gerek yok öyle şeylere.Aynen öyle, umarım hedefine ulaşırsın canım hamilelikte de az kilo alıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Diyet günlüğünde birisi yeni konu açmış gördün mü 8 haftada 70dn 49a düşmek içim. Yani 2 ayda 21 kg. Hiç yemek yok full sıvı ve ödem attırıcı ilaçlarla. Şok oldum
AyNen öyle ya. Zaten koruma dönemi diyetten bile daha zorlu bi süreç vücut hep eski haline geri dönmek istermiş ..insan kilo alınca yağ hücresi ve yağ keseleri oluyormuş. Kilo verince bile o yağ keseleri gitmezmiş sadece içi boşalırnış bu Yüzden de hep eski haline dönermiş.bu sebeple diyolar ki hedef kilonuza gelince mutlaka 1 sene koruyun. Vücut o kiloyu normali kabul etisn ve alışsın. Haftada 6 gün yine eskisi gibi, 1 gün serbest beslenmek en iyisiymişGördüm canım valla yorum bile yazmadım.Bana çok saçma geliyor.Ben suyu bile abartmiyorum mesela günde en fazla 2 litre sonuçta böbrek bu boş yere yazık niye calistirayim.Birde sıvı diyeti çok sakıncalı mutlaka katı şeylerde yenmeli.Hadi verdin sıvı diyeti ile peki diyet bitince ne olucak hop geri alirsin.Yok ben yapamam öyle şeyler.Zamana yayarim kilo verme işini ve herşeyden Azda olsa yerim.Alti üstü surda en fazla 7 kilo daha vericem.Neden sağlıklı olmasın ki.Niye kendimi Allah'ın verdiği güzel yiyeceklerden uzak tutayım ki hiç gerek yok .Ben böyle memnunum podyuma cikicak halim yok.Cok şükür giydigimiz de yakışıyor Hiç gerek yok öyle şeylere.
Kesinlikle katılıyorum sana .Önemli olan verdiğin kiloları geri almamak .İsterse bir kilo gitsin valla o bir kilo yağ ne kadar önemli .AyNen öyle ya. Zaten koruma dönemi diyetten bile daha zorlu bi süreç vücut hep eski haline geri dönmek istermiş ..insan kilo alınca yağ hücresi ve yağ keseleri oluyormuş. Kilo verince bile o yağ keseleri gitmezmiş sadece içi boşalırnış bu Yüzden de hep eski haline dönermiş.bu sebeple diyolar ki hedef kilonuza gelince mutlaka 1 sene koruyun. Vücut o kiloyu normali kabul etisn ve alışsın. Haftada 6 gün yine eskisi gibi, 1 gün serbest beslenmek en iyisiymiş
En son ramazan başında ölçü almıştım bakayım eksilme varmı. Hadi beraber bakalımKesinlikle katılıyorum sana .Önemli olan verdiğin kiloları geri almamak .İsterse bir kilo gitsin valla o bir kilo yağ ne kadar önemli .
Senin mesajını buldum bak ölçülerinKesinlikle katılıyorum sana .Önemli olan verdiğin kiloları geri almamak .İsterse bir kilo gitsin valla o bir kilo yağ ne kadar önemli .
Yok yedim ama cikolatanin kalorisiyle yediklerim birlesmesin diye yemedim zaten midemi agritti kokusunu duyunca canim cekmistiÇok sağlıksız yapıyosun ama. Diyet bu değil..sağlıklı şeyler yemen lazım önemli olan kalorinin nerden geldiği. Bizim biri vardı az kalori alıp kilo veririm diye kek börek yiyordu hergün neymiş 1000 kaloriyi geçiyormuş 6 kilo verdi ama bakınca hala aynıydı kas gitmiş yağ olduğu gibi duruyordu
Yinede az yiyosun aksamki menunde cok fazla degilAslında çok öğün değil ama .Akşamları kesin yiyorum.5 ten sonra yemek yememeye dikkat ediyorum.Zaten aç kalarak değil sağlıklı yiyerek zayiflamadan yanayım .Şimdi kahvaltı yaptım gerçi öğle olmuşOğlum geç uyanıyor bende onu bekliyorum.Artik yarına kadar yemem sadece bir haşlanmış mısır ve yoğurt kurumu yerim.
olceyim bari .Ama değişiklik olucagini sanmıyorum zaten daha oncesinide unuttumEn son ramazan başında ölçü almıştım bakayım eksilme varmı. Hadi beraber bakalımsende ölç
Yazdım canım benolceyim bari .Ama değişiklik olucagini sanmıyorum zaten daha oncesinide unuttum
Ay canım süpersin valla.Simdi ölçüm göbek deliği 91 tabi tokluk ta farkediyor sanırım.Bel en ince bölge 81 .Basen yani kalça en geniş yerden aldım 107 oradan incelme olmuş.Senin mesajını buldum bak ölçülerin
Bel 79
Göbek deliği 88
Basen 110
İmiş
Aslında biraz daha azaltmak istiyorum ama bu sefer kilo vermem durur diye korkuyorum.Yinede az yiyosun aksamki menunde cok fazla degil
Hoşgeldin canım benimde 6 kilom var .Hep birlikte veririz . Motive ederiz birbirimizi gidecek inşallah bu kilolar .Selam kızlar beni de alsanız aranıza azcık gaz verseniztopiği neddeyse baştan sona okudum . Şu programı bnde indirdim . Aslında sadece 6 kilo vermek istiyorum . 13 aylık kızım var emziriyorum . 48 kiloyla hamile kaldım . 70 ke doğum yaptım . Şuan 56 kiloyum . Boyum 1.53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?