Sadece zayiflayalim

Hadi kızlar su topigi canlandiralim.Kendimizi canlandiralim.Artik bayram seyran bitti . Pazartesi herkes sabah uyandığında hiç bir şey olmamış gibi yemek düzenine gayet dikkat etmeli ,yürüyüşler yapılmalı ,günde en az iki litre su ve iki bardak yeşil çay icilmeli.Hamur ve tatlılardan uzak durulmali.Mutlaka kalori hesabı yapılmalı ve en fazla 1200 kalori gecilmemeli.En önemlisi saat 7 den sonra kesinlikle bir şey yenilmemeli .Bunları mutlaka uygulayalim.Artik hizlanalim biraz ,tatile gidicez ,güzel kıyafetler alicaz herkes bize ne kadar zatiflamissin diyecek.Hadi başlıyoruz artık zaman daraliyor.

Süper canım 3 cm gitm iş harikasın. Bende aldım ölçümü simdi.not edelim her ay bakarız.
Ay evet haydi erisin yağlar

Hoşbuldum . İradene hayran kaldım valla . Ben sizin kadar dikkat edemem belki ama yine de uğraşıcam
Sağol canım .Bende arada kacamaklar yapıyorum.Sadece sabırlı olmak gerekiyor.Zamanla kiloda gitmiş oluyor.Burada daha güzel zayifliyoruz sende verirsin kilolarını 6 kilo bir şey değil.

Bundan azi da fazla olur sanki zaten 5 ten sonra yememek yediklerini yakmak icin guzel bi firsat
Yok 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum.Sadece yoğurt veya çok az leblebi yada haşlanmış mısır bazen .Zaten uyumadan 3 saat önce tamamen aç kalıyorum.Midem gurulduyo.

Bugünkü hali kotami da doldurdum.3 tane uzun yolluklarimi yıkadım.Yarına Allah kerim artık.Hic bir şey yemedim zaten hiç acikmadim .Güzel kahvaltı yapmıştım.

Yok 5 ten sonra kesinlikle yemek yemiyorum.Sadece yoğurt veya çok az leblebi yada haşlanmış mısır bazen .Zaten uyumadan 3 saat önce tamamen aç kalıyorum.Midem gurulduyo.
Ben aliskin degilim dun gece erkenden uyudum ki diyeti bozmamak icin ama midem almiyor sadece canim istiyor ramazan biter bitmwz basladim ki midem genislerse tekrardan zor olmasin diye. Bu arada biberli yada senin yedigin gibi olani eltim yag yakmasi icin geceleri yiyormus daha guzel olmaz mi hem 5 ten sonrada uzun vakit midemiz bos kalmaz

Kızlar aslında en çok dikkat etmemiz gereken ve hatta yememiz gereken öğün bence akşam yemeği tabi mümkün olmuyor ne yazık ki.Ama bunu çok hafif atlatirsaniz ve 7 öncesine alırsanız gerçekten çok güzel kilo veriyorsunuz.En azından zayıflama sürecinde yapmanızı tavsiye ediyorum.Kutfen su hamurlardan ve tatlılardan uzak duralım .Çok canınız tatlı isterse ağzınıza bir kaşık bal atın.Yada meyve ama hamurlu tatlılardan muhskka uzak duralım.Yarin artık son kacamaklarinizi yapın ve pazartesi sabah tartilin ayrıca yediklerimizi kesinlikle dikkat edin.İnsallah bu şekilde bir ay sonra çok güzel kilo vermiş olucaz.

Tabi tabi bende zaten 5 ten sonra yemek yemiyorum.Ama acikinca yoğurt kurumu yiyip yatıyorum.Zerdecal,zencefil ya birde ben Mate çayı koyuyorum içine ama onun pek işe yaradığını sanmıyorum.Bitsin diye koyuyorumBos yere bir sürü çaylara para verdim .Yok teff tohumlu çaymis hiç bir işe yaramıyor.Valla boğazı tutucaz başka yolu yok bu işin.

Bogazi tutmadikca caylar bos canim belki diyete sadece yardimci olabilir onu bilemem. Bende biberli olani denicem tadi hosuma gidiyor

Telefonumda kilo takibi programı yüklü.İki gün önce 66 ile bir aylık zaman verdim .Yani haziran 6 sında başladım .Temmuz 6 sında biticek birde hedef belirledim.Bir aylık süreçte 63 kiloya düşmek için .Su anda 28 gün var .İki günde 500 gram gitmiş tabi bu su veya odemdir Ramazan'dan çıktık sonuçta.Bakalim 28 gün sonra 63 olabilecek miyim.Yada da az yada daha fazla gorucez artık.Sizde bu şekilde küçük hedeflerle büyük kilolar verebilirsiniz kızlar tavsiye ederim.Ben bu şekilde zayifliyorum.

Haziran sonu hedefim 60. 5 inşallah olurum

Ben bugun cok saglikli beslendim. Kahvaltida cicek ekmegin bir cicegini yedim. Ki bende hepsini yoyecek potansiyel var. Oglen 4 kasik yogurda bir tk chia tohumu koydum. Aksam yemeginde de borulce var. Yani her gun boyle yersem cok super olur.

Şimdi bir tane haşlanmış mısır yedim.Birazdan ikisi bir arada şekersiz neskafe içerim.Onuda zaten günde bir yada iki tane içiyorum.

Ben bugun cok saglikli beslendim. Kahvaltida cicek ekmegin bir cicegini yedim. Ki bende hepsini yoyecek potansiyel var. Oglen 4 kasik yogurda bir tk chia tohumu koydum. Aksam yemeginde de borulce var. Yani her gun boyle yersem cok super olur.
Evet aslında iş bizde bitiyordu bazen dayanamıyorum işte.Ama yok ben en azından bir ay sıkıcam dişimi .Yoksa böyle olmuycak .Arada belki kacamaklar yaparım ama onuda abatmayip.Gunun erken saatlerinde yapmayı düşünüyorum.

Ben haftada bir serbest gun yapiyordum. Hafta boyu nasilsa cts yiycem diye dusunup kendimi frenliyordum.

Ben sizi okumadan önce sabah patates kızartması yemiştim . Evde makarna vardı . Öğlen ve akşam birer kase makarna yedim artık yarın dikkat ederim . Şuan 1066 kalorideyim. .şuan hedefim akiam yedi buçuktan sonra bişey yememek . 5 benim için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…