- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Bende öyle her sabah aç karnına büyük tuvaletten sonra tartiliyorum .Komple üstsüz tartildim, 71.9 geldim tabi yedikten sonra.. üstümdekiler ne kadar fark ettiriyor 400gr..
Sabahları aç karnına ve kıyafetsiz tartilmak daha iyi galiba
Bende küçük kaselerde yicem. Nohut ve bulgur yanında da ayran..Bugün spor yapamadım ama yarın başlarım .Bugün biraz temizlik yemek uğraştım vakitte geçti yoruldum.Saat 4 gibi küçük tabak kullanıyorum artık yemeklerde 4 kaşık bulgur pilavı ve tavuklu bezelye yoğurt ve acı biber turşusu yedim .İki saat sonrada armut yedim .Hala tokum mide kuculuyor insan zaten yiyemiyor.
Bazı bunyeler ne yesen yariyo modunda galiba..Ben çok yürüdüm yine akşamüstü . Kaşımı aldırmaya gittim . Bir kadın geldi. Halime şükrettim . 35 yaşında oğlu 150 kilo imiş . Obezite ameliyatı olmuş . Sıvı almAsı gerekiyormuş . Almadığı içinde hastanelik olmuş . Kadın perişandı . Herkesin bir imtihanı var. Millet o ameliyatlarla zayıflamaya çalışıyor . Çok tehlikeli
Ay evet. O da bir hastalık sonuçta. Genetik faktörlerde var tabi ama dikkat etmedikçe dönülmez bir hale geliyor . Şurda 3-5 kilodan mutsuz oluyoruz . Allah yardımcısı olsun hepsinin. Bazılarının elinde değil , kortizon tedavi falan . Sadece yemekle alakalı değil yaniBazı bunyeler ne yesen yariyo modunda galiba..
Ben bazen TLC de ki programa bakıyorum, aman Allah'ım insan nasıl yapar bunu kendine diyorum..
Aynen öyle . Mesela ben astım ilacı kullanıyorum. Arada hava alıyorum...Ay evet. O da bir hastalık sonuçta. Genetik faktörlerde var tabi ama dikkat etmedikçe dönülmez bir hale geliyor . Şurda 3-5 kilodan mutsuz oluyoruz . Allah yardımcısı olsun hepsinin. Bazılarının elinde değil , kortizon tedavi falan . Sadece yemekle alakalı değil yani
Ben belki üç poşet limonlu su içtim Yok anacığım boğazı tutunca oluyor .Görürsün inşallah bende 66 yıl bir görsem bir daha 70 i görmek istemiyorum vallaBende küçük kaselerde yicem. Nohut ve bulgur yanında da ayran..
Spor yaptım. Yatmadan da yaparım.. şu 70in altını bir görsemçok iyi olacak..
Bu arada 1bucuk litrelik şişede su içiyorum limonlu..
Yani benim gibi su içmeyen biri için ideal
Gorucez inşaallah..Ben belki üç poşet limonlu su içtim Yok anacığım boğazı tutunca oluyor .Görürsün inşallah bende 66 yıl bir görsem bir daha 70 i görmek istemiyorum valla
Çok geçmiş olsun bende migren tedavisi görüyorum.Benim ilaçlarda benim metabolizmami yavaşlatıyor.Mesela aciktiriyor bu halde bile uğraş gösteriyorum .İnşallah boşa gitmez .Aynen öyle . Mesela ben astım ilacı kullanıyorum. Arada hava alıyorum...
O da sisiriyo beni. Birazda onun için kilo vermek istiyorum.insallah hedefime ulaşırım .
İnşaallah inşaallah. Şimdi Spor yaptım.. suyu içmeye devam.. bakalım sabah kaç cikicamÇok geçmiş olsun bende migren tedavisi görüyorum.Benim ilaçlarda benim metabolizmami yavaşlatıyor.Mesela aciktiriyor bu halde bile uğraş gösteriyorum .İnşallah boşa gitmez .
Sağol canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.Hamur işlerini çok yemesen mi acaba daha çabuk kilo verirsin .Günaydın ben de bugün geç kahvaltı ettim. Okulda kahvaltı vardı. Kadınlar Günü sebebiyle. Kahvaltıda çeyrek simit, çeyrek poğaça, az su böreği yedim. Zeytin, peynir, az domates, salça da yedim simide sürüp. Ama öğlen yemeği yemem saat 12 buçuk gibi sadece muz yiyeceğim. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.
Allah kabul etsin canım .Bende oruç zamanı pek dikkat etmiyorum .Ama çok yemek yiyemiyorum oruç zamanı hemen doyuyorum.Hayırlı sabahlar. Malum mübarek günler diye oruç tutuyorum. Artık sahurda ve iftarda yiyorum ama dün akşam tatlı falan da her şey yedim yani çok da dikkat etmedim gün boyu aç kalınca.
Öyle ya mesela bi şey yiyosun bilmem kaç kalori. Sonra onu yakmak için dakikalar bazen saattedn de fazla spor yapman gerekiyo. Bu ağır geliyo işteBugün 70 dk yürüyüş yaptım.Bazi insanlar boşuna pes etmiyor.Calla çok zor bu zayıflama işi kaç kere pes etme noktasına geldim hep sabır dedim .Allah yardımcımız olsun .Resmen nefis ve sabır isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?