Sadece zayiflayalim

Bende kahvaltı yapmadım . Yani iki üç bisküvi ve kahve ile yaptım . Az önce yemek yedim . Biraz kısır , şalgam turşusu , az soğanlı yumurta ve buğdaylı soğuk çorba yaptım . Bunlar beni yarına çıkartır . Akşam geçiştirim meyve ıhlamur falan . Dün çok yüklendim kendime . Bugün hiç yürüyüş yapacak Halim yok .kendimi iyi hissetmiyorum . ilaç aldım. Zayıflayacam diye hasta olmanın anlamı yok . Belki akşamüstü bir kahve içmeye çıkarım en fazla .

Bende misafirlerini gönderdim yiyenin doğum gününü kutladık valla mangal pasta kaçamak oldu bugün bir gün ödül vermiş oldum ne yapım dayanamadim pasta iki ince dilim pasta bir tane yuvarlak fıstıklı tatli yarım lavaş mangal bir kola bir fanta ya bugün baya kaçtı çok üzüldüm aslında ama oldu artık yapicak bir şey yok bu hafta kısarim artik

Üzülme boşver . Millet yerken bakacak halin yoktu . Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar . :)

Selam kızlar.. cezalı olduğum için yazamadım. 72,3le baslamistim, şuan 71,4um..
Fazla değil ama.. istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.. ekmeksiz kahvaltı mı yapıyorum, ve akşam yemeklerimi küçük kaselerde yiyorum ekmeksiz yine.. , geceleri yatmadan yoğurt , limon pul biber kurunu uyguluyorum.. size de tavsiye ederim..

Ben hiç ceza Almadım . 3 senedir burdayım . O kadar da kavga ettim . Şikayet etmedikleri içinmi acaba . Yoksa ediyorlarda kabulmu edilmiyor . Merak ettim . Her şikayet edilen mutlaka ceza alıyor mu ?

Ben hiç ceza Almadım . 3 senedir burdayım . O kadar da kavga ettim . Şikayet etmedikleri içinmi acaba . Yoksa ediyorlarda kabulmu edilmiyor . Merak ettim . Her şikayet edilen mutlaka ceza alıyor mu ?
Evet her şikayet edilen, ceza alıyordur. Bana göre mesajım da birşey yoktu, ama birinin kanına dokundu galiba

Doğrudur canım... Kilo verme işi nasıl gidiyor..
İyi galiba . Yani ben tartılmıyorum tartım bozukmuş yenisinide almadım ama kendim anlıyorum . Oldukça dikkat ediyorum . Yürüyüş te bayağı yapıyorum . Yavaş yavaş eriyor basenler . zaten benim derdim belden aşağı kısım . Üst kısımda hiç birşey yok . Bir gram göbeğim yok . Bütün kilo basen ve bacaklarda . Klasik Türk kadını modeli yani .

Bizde baba tarafında herkes basenli haladan miras.,
Benimde gobegim ya.. ama farkediyrum hafifledi gibi..

Selam herkese. Cumartesi sabahı 1,5 saat Leslie yaptım ve yarım saat de eliptik bisiklet çevirdim. O gün dışarı çıktık. Eve gelince de hafif tempoda 40 dk kadar egzersiz yaptım gün içinde 18 bini gecik adım atmışım telefona göre. Yani 20 bini geçtim evde telefon hep üzerimde olmadığı için. Pazar da akşam üzeri parka gidince orada bi 40 dk yürüyüş yaptım havayı güzel görünce. Gece de 1 saat Leslie yaptım. Bugün de hava çok güzel burada. Akşama yürüyüşe çıkacağız arkadaşla iki saate yakın yürümeyi düşünüyorum.

Leslie nedir?

Aynen bende öyle yapicak bişey ne yapalım .Kesecek halimiz yok ya basenlerimizi yavaş yavaş gitsin.Artik bende tartılmak istemiyorum.Biraz bir şey yiyorum morelim bozuluyor.Sonucta kilo verince de yiycez .En güzeli yiyip zayıflamak zaten akşamları yemiyorum .Başkada bir şey yapamam valla pes etmiyorum ama böyle aç kalıp sagligimdan olamam

Herkese günaydın özledim valla sizi elime fırsat geçip yazamadım .Zaten telefon çocukların ellerinde geziyor.Oyun oynuyorlar.Birazdan spor yapicam sonra temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…