Aslında kahvaltı diye yedim. Zaten normalde pek ekmek tüketmiyorum. Hatta bir tek hafta sonu kahvaltıda ekmek yiyorum diyebilirim. Zaten bu hafta spor yapamadım. Hep bir yerlere gidince fırsat bulamadım. Yarın sabah erken kalkıp 2 saat Leslie yapacağım. Tabi pazar sabahı da tam gaz devam. Benim asıl önemli fazlalık gitti çok şükür. Bundan sonra da ayda 2-3 gitse yeter bana.Sağol canım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.Hamur işlerini çok yemesen mi acaba daha çabuk kilo verirsin .
Acele etmek yok. Bu kilolar bir ayda alınmadı ki hemen verilsin. Bence ayda 3-4 kg en ideali.Benim sorunum aslında yemek içmekte değil.Zaman !Mesela hemen zayıflamak istiyorum.Bu tabi ki olmaz.Sonucta 10 yıllık bir kilo var .Sabır edicem .Çünkü sabır etmezsen biliyorum ki daha kötü bir hale düşerim.En azından eski kıyafetlerime olmaya başladım.Bu da bana daha çok motivasyon veriyor.
Allah kabul etsin . Ne güzel . Benimde geçen ramazandan 4-5 günüm var tutamadığım . Bugünler çok uygun aslında ama. Ha bugün ha yarın derken hop yeniden ramaZan geliyor . Bu diyet işleri ramazana hazırlık oldu aslında . Böylelikle ramaAnda çok yemeyizHayırlı sabahlar. Malum mübarek günler diye oruç tutuyorum. Artık sahurda ve iftarda yiyorum ama dün akşam tatlı falan da her şey yedim yani çok da dikkat etmedim gün boyu aç kalınca.
Amin Allah razı olsun. Kesinlikle hazırlık oluyo mide küçüldü mü halloluyor büyük bi kısmıAllah kabul etsin . Ne güzel . Benimde geçen ramazandan 4-5 günüm var tutamadığım . Bugünler çok uygun aslında ama. Ha bugün ha yarın derken hop yeniden ramaZan geliyor . Bu diyet işleri ramazana hazırlık oldu aslında . Böylelikle ramaAnda çok yemeyiz
Bulgur candır ya ben de severim tok tutuyo dediğin gibi. Ben de iftarda biraz ekmek yedim tavuk ayran falan vardıSaat 4 gibi bulgur pilavı yedim az ama çok tutuyor beni sanki şişmanlama gibi hissettim kendimi.Kizlar nerdesiniz kimse yok .
Şekere ara verince öyle çok tatlı geliyor .Ben mandalina yedim sandım bal yedim çok tatlı geldi.Bende saat ikide kısır turşu ve yarım kandil simidi yedim . Nerden çıktıysa milkshake içeceğim tuttu akşam . O da çok şekerliydi pişman oldum . Yıllar olmuş içmediğim .
Leslie nedirBen bu akşam bi saaten fazla Leslie yaptım. Yarın da 9 gibi kalkıp 2 saat yapmak istiyorum. Ama bakalım inşallah yapabilirim.
Biz eyleme döktük . Sorun yok o yüzdenherkes zayıflamak istiyor ama bunu eyleme dökemiyor:) sorun bu bence..
ne mutlu sizeBiz eyleme döktük . Sorun yok o yüzden
Ben deonu sorcaktımLeslie nedir
Misafiri mi var bi yere mi gitti bilemedim. İnşallah bişey yoktur. Hiçbirinizin yoktu gerçiSudemin hiç sesi çıkmamış bugün . Bir aksilik yoktur inşallAhSudem_mmm
O mutlaka girerdi yazardı o yüzden . Hiç sekmezdi . Ben okurdum ama yazamayabilirdimMisafiri mi var bi yere mi gitti bilemedim. İnşallah bişey yoktur. Hiçbirinizin yoktu gerçi
Tahmin etmiştik yoğun olduğunu. Görüşmek üzereKızlar canlarım ya sağolun beni merak ettiğiniz için yok bugün çok zorlu bir süreç geçirdim .Önce anneme gittik bir kere orada kahvaltı yapmadım yoğurt yedim sadece çok ısrar edildi yemekte sadece bir kaşık sebze yemeği yedim hepsi bu sonra annemlerin aldım bize getirdim .Bende akşam yemeği geç yendi ve ben yemedim .Başardım yani bu günü atlattım çok şükür yemeden geçirdim.Yarin mangal partimiz var terasta çok az ekmeksiz ve salata ile yerim ama tatlı asla çok kararlıyım kızlar .Sabah 69 geldim tartıda misafirlerim pazar akşamı gidicekler .Yarın akşam görüşürüz.Hepinizi öptüm asla pes etmeyin ben etmedim .Bizde o istek var ben inanıyorum buraya hedeflerimizi yazicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?