Sadece zayiflayalim

Kesinlikle yaşın etkisi çok. Ben de üniversiteye başladığımda 53 kiloydum. Mezun olurken de 55-56 kg civarıydım. Tabi yaş 20 idi. Şimdi 37 yaşındayım. Ama başaracağım yine 54-55 olacağım, biliyorum. Zaten havalar güzelleşmeye de başladı. Yürüyüşe tam gaz devam inşallah.

Herkese günaydın tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun.Bu sabah 69.1 geldim .Morelim düzeldi gerçekten .Daha bir korkar oldum yemeklerden ama durmak zayıflamaya devam .İlk hedefim 66 ya az kaldı .

Herkese günaydın tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun.Bu sabah 69.1 geldim .Morelim düzeldi gerçekten .Daha bir korkar oldum yemeklerden ama durmak zayıflamaya devam .İlk hedefim 66 ya az kaldı .
Olacak olacak inşaallah... Bende aynı geldim ama. Zaten amacim hızlı gitmesinden yana değil...
Bide adet zamanım , şu sislige çare bulmm lazım..

Bende temizlik yapicam üşeniyorum yaz felsefe dip bucak temizlik yapsak kış günü çok zor oluyor .Halı kaldır şupur sil geri ser yaz günü daha kolay oluyor ince halılar yolluklar falan

Bende temizlik yapicam üşeniyorum yaz felsefe dip bucak temizlik yapsak kış günü çok zor oluyor .Halı kaldır şupur sil geri ser yaz günü daha kolay oluyor ince halılar yolluklar falan
Evet ya.. kışın zor oluyor.. havalar bir isinsin., Ramazan gelmeden bir dip köşe temizlik yapicam..
Sonra bayram temizliği.. mis gibi

Bunu yazarken hala oturuyor olmam. Sadece çamaşır astım...
Bende yemek hazırlıyorum tavuk göğsünden bezelye yapıyorum yanında bulgur pilavı ve bol acı turşu düşünüyorum .69 u görünce vazgeçtim sadece tavuk göğsü diyetinden zaten bir öğün yiyorum. Azar azar gitsin ne yapalım yani .

Kolay gelsin..
Yavaş yavaş ama gidecek..
Bende geçenlerde ayran detoksu yaptım.. akşama doğru bozdum, başım ağrıdi..tansiyon yerlerde...
İyi yapmissin yani..

Yeşil elma ve limon ufak ufak doğranacak, 2 dal tarçın, bir tatlı kaşığı karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber hepsi konulup 1 litre sıcak su üzerine konup 5 dk ocağın altı açılacak. 15 dk kadar demlenecek. Sonra süzülüp gün boyu yemek aralarında içilecek. Ben 15 gün boyunca yapıp bi 10-12 gün ara veriyorum. Sonra tekrar başlıyorum.

Sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…