Kesinlikle yaşın etkisi çok. Ben de üniversiteye başladığımda 53 kiloydum. Mezun olurken de 55-56 kg civarıydım. Tabi yaş 20 idi. Şimdi 37 yaşındayım. Ama başaracağım yine 54-55 olacağım, biliyorum. Zaten havalar güzelleşmeye de başladı. Yürüyüşe tam gaz devam inşallah.Aslında bence sporun pek bir zamanı yok sadece çok aç ve tok olmamak yeterli.Ben sabahları 1 saat yada 45 dk yürüyüş 10 dk eliptik yapiyorum.Sabah daha çok yağ yakar mis.Mesela Bekarken spor salonuna gittim yıllarca akşam giderdim .Haftanın üç günü o zamanlar 53 kiloydum .Şimdi haftanın beş günü evde yapıyorum 69 dan düşmeye çalışıyorum.Sanirim yaşın çok faktörü var doğum öylesine yaşım 38 yani belki 53 olamam ama bari 60 olsaydım
Olacak olacak inşaallah... Bende aynı geldim ama. Zaten amacim hızlı gitmesinden yana değil...Herkese günaydın tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun.Bu sabah 69.1 geldim .Morelim düzeldi gerçekten .Daha bir korkar oldum yemeklerden ama durmak zayıflamaya devam .İlk hedefim 66 ya az kaldı .
Ben çok hareket edip yeşil çay su içiyordum iyi geliyordu.Olacak olacak inşaallah... Bende aynı geldim ama. Zaten amacim hızlı gitmesinden yana değil...
Bide adet zamanım , şu sislige çare bulmm lazım..
Bunu denicemYeşil elma, limon, çubuk tarçın, karanfil ve karabiberli çay da süper tavsiye ederim.
Bu zayıflama uğruna yapmadığınız kalmıyor .Yeşil elma, limon, çubuk tarçın, karanfil ve karabiberli çay da süper tavsiye ederim.
Evet ya.. kışın zor oluyor.. havalar bir isinsin., Ramazan gelmeden bir dip köşe temizlik yapicam..Bende temizlik yapicam üşeniyorum yaz felsefe dip bucak temizlik yapsak kış günü çok zor oluyor .Halı kaldır şupur sil geri ser yaz günü daha kolay oluyor ince halılar yolluklar falan
AynenEvet ya.. kışın zor oluyor.. havalar bir isinsin., Ramazan gelmeden bir dip köşe temizlik yapicam..
Sonra bayram temizliği.. mis gibi
Bunu yazarken hala oturuyor olmam.
Bende yemek hazırlıyorum tavuk göğsünden bezelye yapıyorum yanında bulgur pilavı ve bol acı turşu düşünüyorum .69 u görünce vazgeçtim sadece tavuk göğsü diyetinden zaten bir öğün yiyorum. Azar azar gitsin ne yapalım yani .Bunu yazarken hala oturuyor olmam.Sadece çamaşır astım...
Kolay gelsin..Bende yemek hazırlıyorum tavuk göğsünden bezelye yapıyorum yanında bulgur pilavı ve bol acı turşu düşünüyorum .69 u görünce vazgeçtim sadece tavuk göğsü diyetinden zaten bir öğün yiyorum. Azar azar gitsin ne yapalım yani .
Yeşil elma ve limon ufak ufak doğranacak, 2 dal tarçın, bir tatlı kaşığı karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber hepsi konulup 1 litre sıcak su üzerine konup 5 dk ocağın altı açılacak. 15 dk kadar demlenecek. Sonra süzülüp gün boyu yemek aralarında içilecek. Ben 15 gün boyunca yapıp bi 10-12 gün ara veriyorum. Sonra tekrar başlıyorum.Bunu denicem
Sağol canım.Yeşil elma ve limon ufak ufak doğranacak, 2 dal tarçın, bir tatlı kaşığı karanfil, bir tatlı kaşığı tane karabiber hepsi konulup 1 litre sıcak su üzerine konup 5 dk ocağın altı açılacak. 15 dk kadar demlenecek. Sonra süzülüp gün boyu yemek aralarında içilecek. Ben 15 gün boyunca yapıp bi 10-12 gün ara veriyorum. Sonra tekrar başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?