Kuzum bana kızma ama çok kafaya taktın bu işi. Biraz rahatla. Çünkü kasmanı gerektirecek hiç bişey yok inan .. Çok iradeli ve azimlisin.emin ol gidecek o kilolar ve göreceksin 59u. Beraber görecez.kilolarımız çok yakın. Temmuz sonu gibi 58 59 gelecek hiç merak etme. Afiyet olsun çok iyi yapmışsınŞimdi kendimi ev işlerine verdim.Hava bulutlu bu hafta yağmur görünüyor.Hali yıkamaya şimdilik ara verdim.O arada içerde ev işlerini yapıyorum.Cok terledim çok yoruldum.Yedigim tost gitmiştir belkide .Zaten çay çok içiyorum.Cayida içince aklıma su gelmiyor.Valla kafayı zayıflamak ile bozdum.Simdi kendime kızıyorum.Keske kasımdan önce baslasaydim kilo vermeye .Su anda 5 li rakamları görmüş olurdum.Bence kilo vermek isteyen hiç yarın demesin hemen akşamına başlasın .Erken başlamak gerçekten çok ama çok önemli.3 hafta ev temizlik işlerini halledicem.O sırada da regli olur biterim.Temmuz gibi inşallah 63 olurum.O zaman kendimi artık havuza atarım kızlar.Yani 10 temmuza kadar bir ay vaktim var.
Benimde sabahla öğlen toplam 552 . Ama sen akşam yemezsin . Ben beş buçuk gibi bişeyler yerim muhtemelenSabahtan öğlen dahi toplam aldığım kalori 606 kalori .
Yok canım ne kusura bakicam.Digru söylüyorsun çok taktım bide zaman daraliyor.Bide eşim temelli dönüş yapicak Ağustos'ta bebekte düşünüyoruz.Kilolu hamile kalmak istemiyorum.Ben bu kadar yavaş kilo vericegimi hiç tahmin etmedim.Yoksa daha erken baslardim.Simdi hamile kaldığım kiloya döndüm 65 eğer yine bu kiloda hamile kalırsam yine şeker hastalığı olursa diye fena korkuyorum.87 kilo ile doğuma girdim.Bu sefer çok dikkatli olmayı Gereksiz yemek yemeyi düşünmüyorum.Kuzum bana kızma ama çok kafaya taktın bu işi. Biraz rahatla. Çünkü kasmanı gerektirecek hiç bişey yok inan .. Çok iradeli ve azimlisin.emin ol gidecek o kilolar ve göreceksin 59u. Beraber görecez.kilolarımız çok yakın. Temmuz sonu gibi 58 59 gelecek hiç merak etme. Afiyet olsun çok iyi yapmışsın
Evet ben akşam yemiyorum.Sadece yoğurt kurumu yiyorum.Ama sende çok yememissin.Aksamda 700 kalori civarı alsan yeter mesela.Benimde sabahla öğlen toplam 552 . Ama sen akşam yemezsin . Ben beş buçuk gibi bişeyler yerim muhtemelen
Olduğun yerde sayarak yürüyüş yapılıyo. Bunu yapanlar felaket kilo vermiş. Tek yapman gereken durduğun yerde saymak 45 dk. Başlayalım mıYok canım ne kusura bakicam.Digru söylüyorsun çok taktım bide zaman daraliyor.Bide eşim temelli dönüş yapicak Ağustos'ta bebekte düşünüyoruz.Kilolu hamile kalmak istemiyorum.Ben bu kadar yavaş kilo vericegimi hiç tahmin etmedim.Yoksa daha erken baslardim.Simdi hamile kaldığım kiloya döndüm 65 eğer yine bu kiloda hamile kalırsam yine şeker hastalığı olursa diye fena korkuyorum.87 kilo ile doğuma girdim.Bu sefer çok dikkatli olmayı Gereksiz yemek yemeyi düşünmüyorum.
Ancak işlerim bitince baslayabilirim.O kadar yoğunum ki .Aslında güzel bende ip alıp atlamayı düşünüyordum.İslerim bitince .Günde en az 15 dk ip atlar 45 dk yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.Olduğun yerde sayarak yürüyüş yapılıyo. Bunu yapanlar felaket kilo vermiş. Tek yapman gereken durduğun yerde saymak 45 dk. Başlayalım mı
Beraber yapalım canımAncak işlerim bitince baslayabilirim.O kadar yoğunum ki .Aslında güzel bende ip alıp atlamayı düşünüyordum.İslerim bitince .Günde en az 15 dk ip atlar 45 dk yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.
İki haftalık bir işlerim var aslında ev çok yormuyorda halılar yoruyor beni ,yıka kurut kaldır indir hiç halim kalmıyor.Bir de spor yaparsam valla duman olurum.Reglimede bir hafta kaldı.O da gelip giderse iyi olur.Ondan sonra hergun Allah ne verdiyse spor olarak yapicam .Beraber yapalım canım
Dondurma puding yapmışlar mutsuzum yiyemiyorumKızlar nerelerdesiniz.Bugun hafta sonunda değil.Diyetten biktinizmi yoksa.Biksak bile devam.Zorla devam edicez.Buna mecburuz.Bu işi ya basaricaz ya basaricaz başka yolu yok.
55 hedeflermi ben bugün itibariyle birde 10 temmuz mesela 1 aylik olsun diyorum
Sudem MrsParanoid ...... 55 55
Kuzu ben tabloyu göstermek adına yaptım.sen ilk sayfaya yeni bi tablo yap. 1 aylık hedef koyalım. Temmuz 10da hedefim 60 kilo.55 hedeflermi ben bugün itibariyle birde 10 temmuz mesela 1 aylik olsun diyorum
insalllah yapabilirim |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?