Sadece zayiflayalim

Merhaba ben de bu gruba dahil olmak istiyorum vermem gereken 10 kilom var ve mitiveye ihtiyacım var. 30 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve emziriyorum. Daha önce 15 kio vermiştim şimdi de yapabilirim insallah

Merhaba ben de bu gruba dahil olmak istiyorum vermem gereken 10 kilom var ve mitiveye ihtiyacım var. 30 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve emziriyorum. Daha önce 15 kio vermiştim şimdi de yapabilirim insallah
Hoşgeldin canim
Hoş bulduk grupda kaç kişisiniz neler yapıyorsunuz yarın sabah net başlıcam insallah diyete ve spora
Su anda iyiyiz bazen buralar doluyor.Bazen boşalıyor.Ama ben hep buradayım.Tablo yapmaya çalışıyorum bir aylık hedef için onuda beceremedim.

Neyse kızla yapamadım bir türlü tabloyu .Ama bugün iti bari ile kendime bir aylık hedef koydum .Yani Temmuz 10 gibi 62 olmak istiyorum.Su anda 65 im 3 kilo hedef koydum.Valla tablo yapamadım.Yapabilen olursa güzel olur olmazsa .Katılmak isteyenler başlasın.10 temmuzu not alın.

Bence herkes ajandasına yazsın
Hedefini yazsın
Mezura ile ölçüleri alıo yazsın
Bide bir ay sonra yazsın
En güzeli

YarışçılarVerilmek istenilen kilo 10 Haziran10 TemmuzVerilen kilo
Sudem 3 kilo65 kilo
MrsParanoid
TusenTak 5 kilo94

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…