Olmadı bu
Yarışçılar 10 Haziran 10 Temmuz
sudem 65
Mrsparanoid
Pcde mi yapıyorsun. Mobilden kolay oluyor 3x3 seçOlmadı bu
sudem. 65. Hedef 63
Mrsparanoid. Hedef 60
Yaolabilirsen ilk sayfayı konuyu bana devret ben ilk sayfaya yaparım tabloyuHayda şimdi tabloya basıyorum açılmıyor.Mobilden yapiyorum
Onuda bilmem yine deniycemYaolabilirsen ilk sayfayı konuyu bana devret ben ilk sayfaya yaparım tabloyu
Zor değil aslında. Kendisi otomatik oluşuyor nasıl yapamadın kiOnuda bilmem yine deniycem
Ben alt alta istiyorum.Birde en başa nasıl oluyor peki |
Hoşgeldin canimMerhaba ben de bu gruba dahil olmak istiyorum vermem gereken 10 kilom var ve mitiveye ihtiyacım var. 30 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve emziriyorum. Daha önce 15 kio vermiştim şimdi de yapabilirim insallah
Sudem 65
MrsParanoid 60
Hoş buldukHoşgeldin canim
Hoşgeldin canimMerhaba ben de bu gruba dahil olmak istiyorum vermem gereken 10 kilom var ve mitiveye ihtiyacım var. 30 yaşındayım iki çocuk annesiyim ve emziriyorum. Daha önce 15 kio vermiştim şimdi de yapabilirim insallah
Su anda iyiyiz bazen buralar doluyor.Bazen boşalıyor.Ama ben hep buradayım.Tablo yapmaya çalışıyorum bir aylık hedef için onuda beceremedim.Hoş buldukgrupda kaç kişisiniz neler yapıyorsunuz yarın sabah net başlıcam insallah diyete ve spora
Bence herkes ajandasına yazsınNeyse kızla yapamadım bir türlü tabloyu .Ama bugün iti bari ile kendime bir aylık hedef koydum .Yani Temmuz 10 gibi 62 olmak istiyorum.Su anda 65 im 3 kilo hedef koydum.Valla tablo yapamadım.Yapabilen olursa güzel olur olmazsa .Katılmak isteyenler başlasın.10 temmuzu not alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?