Sadece zayiflayalim

Canim tam olarak nasil bisey istiyosun bi bakayım yapabilir miyim diye

Yarışmaya ciddi katılımcılar istiyorum lütfen.Ben bu konuda ciddiyim.Bir ay boyunca bizimle yarisicak bayanlar aranıyor.

Kilo bildirimlerini hangi günler yapıyoruz
Cuma günleri canım.Ben bu ise çok ciddi başladım .Evet kacamaklarim oldu ama toplamda 9 kilo verdim.Buraya bazı arkadaşlar bir hevesle giriyor sonra bir daha göremiyorum .Aslında bu is ciddiye alınsa çok güzel kilolar verilir.Ben kimse yokken bile buraya mutlaka girip yediğimi içtiğimi yazıyorum.Birde sana tavsiyem fatsecret diye bir program var onu yükleyip oradan kalori yapman çok daha güzel olur.Mesela 1200 kaloriyi geçme.Ben 900 1000 arası kalori alıyorum.Haftada bir iki kaçamak oluyor Ama sürekli değil.Kacamak bile yapsam saat 5 ten sonra ben yemek yemiyorum.Sadece zerdeçal zencefil yoğurt kürü yiyorum.İstersen sende 7 den sonra yeme.

Ben 3 yıl önce bu sitede 15 kilo vermiştim bir ramazan sayfasında.. yani insallahbi aksilik olmazsa ben burdayım bi süre bi sayfaya daha yazdım sabah ama orası çok kalabalık geldi bana. Norveçte yaşıyorum gece 1 den önce uyumuyorum o yüzden 19.00 da en son yemeğimi yerim. Uyumadan oncede tarçınlı süt içmeyi dusunuyorum. Zencefili kuru emzirdigim için yapamıyorum. Bencede bi iş ciddi insallah hep birlikte güzel sonuçlar aliriz

Sabah 9:40
1 kase nesfit, 1 avuç çiğ fındık ve fıstık karışımı

Ara
Türk kahvesi
1 yk kuru üzüm

Akşam 17:30
80 gr ton balığı üstüne ev yapımı 1 2 yemek kaşığı lor
2 bardak ayran
2 tane dolma(bulgurdan) biri patlıcan biri domatesten

Bugün listem

Bende az önce yoğurt kürümü yedim.Simdide bir şekersiz neskafe içiyorum.Bu günü toplamda 780 kalori ile kapattım.Daha ne yesem dedim ama hiç canım istemiyor.

Yaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksa

Yaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksa
Temmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorum

Benim için diyet demek düzenli beslenme demek açıkçası saatlerim ra öğünlerim belli olunca ben kilo vermeye basliyorum ve tabiki tatliyi kesince zaten emzirdigim icin oyle cok kati bir diyet yapamam ama duzenli beslenme ile baraber kilolarıma veda edicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…