Yarışçılar Verilmek istenilen kilo 10 Haziran 10 Temmuz Verilen kilo Sudem 3 kilo 65 kilo MrsParanoid 3 kilo 60 TusenTak 5 kilo 94
Canim tam olarak nasil bisey istiyosun bi bakayım yapabilir miyim diyeNeyse kızla yapamadım bir türlü tabloyu .Ama bugün iti bari ile kendime bir aylık hedef koydum .Yani Temmuz 10 gibi 62 olmak istiyorum.Su anda 65 im 3 kilo hedef koydum.Valla tablo yapamadım.Yapabilen olursa güzel olur olmazsa .Katılmak isteyenler başlasın.10 temmuzu not alın.
Yaptım senide ekledimCanim tam olarak nasil bisey istiyosun bi bakayım yapabilir miyim diye
Tamam ya ben çok ciddiyim insallah bu sefer olucak bu işYarışmaya ciddi katılımcılar istiyorum lütfen.Ben bu konuda ciddiyim.Bir ay boyunca bizimle yarisicak bayanlar aranıyor.
Yarışçılar Verilmek istenilen kilo 10 Haziran 10 Temmuz Verilen kilo Sudem 3 kilo 65 kilo MrsParanoid TusenTak 5 kilo 94
Yarışçılar Verilmek istenilen kilo 10 Haziran 10 Temmuz Verilen kilo Sudem 3 kilo 65 kilo MrsParanoid TusenTak 5 kilo 94
Yarışçılar Verilmek istenilen kilo 10 Haziran 10 Temmuz Verilen kilo Sudem 3 kilo 65 kilo MrsParanoid 3 kilo 63 kilo TusenTak 5 kilo 94 kilo
Cuma günleri canım.Ben bu ise çok ciddi başladım .Evet kacamaklarim oldu ama toplamda 9 kilo verdim.Buraya bazı arkadaşlar bir hevesle giriyor sonra bir daha göremiyorum .Aslında bu is ciddiye alınsa çok güzel kilolar verilir.Ben kimse yokken bile buraya mutlaka girip yediğimi içtiğimi yazıyorum.Birde sana tavsiyem fatsecret diye bir program var onu yükleyip oradan kalori yapman çok daha güzel olur.Mesela 1200 kaloriyi geçme.Ben 900 1000 arası kalori alıyorum.Haftada bir iki kaçamak oluyor Ama sürekli değil.Kacamak bile yapsam saat 5 ten sonra ben yemek yemiyorum.Sadece zerdeçal zencefil yoğurt kürü yiyorum.İstersen sende 7 den sonra yeme.Kilo bildirimlerini hangi günler yapıyoruz
Yaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksaSabah 9:40
1 kase nesfit, 1 avuç çiğ fındık ve fıstık karışımı
Ara
Türk kahvesi
1 yk kuru üzüm
Akşam 17:30
80 gr ton balığı üstüne ev yapımı 1 2 yemek kaşığı lor
2 bardak ayran
2 tane dolma(bulgurdan) biri patlıcan biri domatesten
Bugün listem
Temmuz ona mı hedef koyduk . Ben tartı sipariş ettim o gelsin sabah aç karnına tartılıp kilomu yazarım . Ama bir ayda 3 kilo versem süper olur . Temmuz onda tatile gitcem o zaman ne yaparım bilmiyorumYaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksa
Istersen telefonunda bir dosyaya kaydet ordan ekleyip paylaşması daha kolay olurYaptığım tabloyu sonradan nasıl bulucam tek tek sayfalarını bakicam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?